Koop- en verkoopknoppen weergeven

Crypto Trading Signalen - Koop en verkoop op de beste momenten

Hoe zou je het vinden om maximaal te profiteren van de bull markt met minimale inzet? De laatste weken en maanden hebben we in onze Facebook groep en in The Zone een toenemende vraag gehad naar koop- en verkoopsignalen voor specifieke cryptomunten en begeleiding op het gebied van traden. Bij AllesOverCrypto maken we crypto en trading zo toegankelijk mogelijk en daarom zijn we de laatste weken druk bezig geweest met een nieuwe dienst: een crypto trading signalengroep. Grote kans dat je niet precies weet wat een trading signalengroep inhoudt. In deze blog zullen we daarom al jouw vragen beantwoorden rondom crypto trading signals.

Bekijk nu

Wat zijn crypto trading signalen?

Crypto trading signalen zijn in de simpelste vorm signalen op basis van technische analyse die aangeven op welke momenten je een cryptovaluta moet inkopen, waar je je stop-loss moet zetten en wanneer je moet verkopen. Dus in plaats van zelf technische analyse te doen, doet iemand anders dit voor je en diegene geeft jou signalen. Deze signalen worden in besloten groepen gegeven op Discord.

Niet hetzelfde als pump- en dumpgroepen

Belangrijk om te weten is dat dit absoluut niet hetzelfde is als pump- en dumpgroepen. Pump- en dumpgroepen zijn piramidespellen waarin de beheerders vooraf hun cryptomunten inslaan om deze vervolgens te dumpen op degene die later in de groep stappen. Trade signalen zijn gebaseerd op uitgebreide analyses van de markt en het inkoopmoment is nog niet geweest waardoor iedereen de kans krijgt om op hetzelfde punt in te stappen.

Waarom een crypto trading signalengroep?

Om daadwerkelijk succesvol te worden als trader, is het nodig om heel veel te oefenen. Gemiddeld maakt maar liefst 80 tot 90 procent van de traders verlies, met name in de cryptowereld. Dat zijn een aantal redenen voor, maar de belangrijkste reden is dat ze handelen uit emotie. Er wordt gehandeld zonder plan en er is een gebrek aan ervaring en geduld. In onze signalengroep krijg je 24/7 de exacte signalen op je telefoon, laptop of tablet. Doordat onze traders jarenlange ervaring hebben met een bewezen strategie kunnen zij emotieloos traden en signalen spotten. De trades die wij aangaan, kun je gemakkelijk overnemen zonder dat er emotie aan te pas komt. Met een signalengroep krijg je dus eenvoudig een melding wanneer je een trade kan plaatsen, zonder dat je zelf uren tijd kwijt bent aan het leren en doen van technische analyse. Jij volgt letterlijk wat de Crypto Experts van AllesOverCrypto doen. Belangrijk om te weten is dat dit geen financieel advies is. Wij delen onze eigen trades en jij kan voor jezelf bepalen of je deze volgt of niet.

Wat krijg je in de Premium signalengroep?

Binnen de signalengroep heb je naast de gratis kanalen ook betaalde kanalen. Hier krijg je veel meer signalen, kan je jouw eigen trades delen zodat je feedback krijgt van onze experts en kan je deelnemen aan de waardevolle livestreams waar je terecht kan met al jouw vragen. De volgende onderdelen gaan ervoor zorgen dat jij zo winstgevend mogelijk kan handelen in crypto.

1. Trade signals

Ten eerste krijg je trade signalen van traders met jaren ervaring. Onze technische analisten houden 24/7 de markt in de gaten. Aan de hand van technische analyse en on-chain analyses vinden zij potentiële winstgevende trades. Jij volgt de trades die zij persoonlijk aangaan en kan daarmee jouw eigen trades plaatsen.

2. Feedback

Je krijgt niet alleen crypto trading signalen, maar ook nog individuele feedback op jouw analyses van gecertificeerde handelaren. Op die manier benut je niet alleen veel meer kansen in de markt aan de hand van trade signalen, maar leer je ook hoe je zelf kansen spot en winstgevende trades maakt. In de Discord-groepschat kun jij al je vragen kwijt aan onze trade experts en krijg je feedback op je analyses. Zo kun je bijvoorbeeld verzoeken indienen voor een technische analyse van een bepaalde cryptomunt.

3. Educatie

Om jou nog beter op weg te helpen kun je om de week marktupdates verwachten in de vorm van een livestream. Hierin bespreken we de afgelopen prijsactie en bekijken we de huidige kansen in de markt. Ook kun je educatievideo's en -content verwachten zodat je de markt leert te begrijpen. Zo leer je zelf prijsactie herkennen en hoe je er op kunt inspelen als een professionele handelaar

4. Community

Met de signalengroep kom je in een gezellige, winstgevende community van gelijkgestemden terecht. Een gezellige sfeer en persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk en daarom is er binnen de groep ook genoeg ruimte voor discussies over gerelateerde en niet-gerelateerde onderwerpen. Deze community zal zich op onze Discord-Server bevinden.

Hoe werken trade signalen?

Spot trades

Tijdens een bullmarkt, maar ook in een bearmarkt, zijn er enorm veel kansen in crypto. Op basis van technische analyse en on-chain analyses wordt de markt 24/7 gemonitord door onze ervaren traders. Wanneer er een potentiële winstgevende trade gespot wordt dan wordt hier direct op ingespeeld en wordt er een positie geopend. De exacte inkoop- en verkoopprijs wordt vervolgens doorgegeven via Discord waarna iedereen de trade eenvoudig kan kopiëren. Een signaal op basis van technische analyse ziet er dan als volgt uit:

  • Titel (cryptomunt/paar + timeframe)
  • Technische analyse toelichting (waarom wij deze trade aangaan)
  • Entry (inkoopmoment in ₿ sats of $ USDT)
  • Stop loss
  • Targets (verkoopmomenten)
  • Grafiek

In onderstaande afbeelding zie je een signaal uit de praktijk.

Image
Signaal omschrijving
Signaal omschrijving
Image
Bijbehorende grafiek van signaal
Bijbehorende 4 uurs grafiek van het signaal
Image
Bijbehorende dag grafiek van het signaal
Bijbehorende dag grafiek van het signaal

De verschillende inkoop- en verkoopmomenten worden vervolgens gekoppeld aan een bot waardoor iedereen in de signalengroep een seintje krijgt wanneer de prijs op zo'n moment komt. Dankzij de signalen zal je zowel in de bull market als in de bear market winstgevende trades kunnen maken.

Swing trades

Onze analisten houden de complete markt in de gaten op zoek naar winstgevende trades op korte termijn (spot trades), maar ook op middellange termijn (swing trades). Om zoveel mogelijk cryptomunten te kunnen monitoren wordt er op Binance gehandeld. In onze ogen is dit de beste exchange om actief op te handelen. Ze hebben namelijk een hoog handelsvolume en bieden veel verschillende cryptomunten aan.

Een voorbeeld van een lange termijn signaal is die van Voyager BQX:

Image
Swing trade omschrijving
Signaal swing trade 7 januari 2021
Image
Swing trade grafiek vooraf
Swing trade grafiek 7 januari
Image
Swing trade grafiek begin maart
Swing trade grafiek 10 maart 2021 (1755% winst)

On-chain trades

Een on-chain analyse werkt iets anders. Terwijl technische analyse prijsactie volgt, biedt on-chain analyse een diepgaander beeld. Bij on-chain analyses draait het minder om de exacte inkoop- en verkoopmomenten, maar meer om de 'wie', 'wat' en 'hoe', om zo een langer termijn beeld te schetsen. Simpel gezegd betekent het: wie gebruikt een cryptomunt? Wat gebruiken ze? En hoe gebruiken ze het? Om tot deze analyse te komen kijken on-chain analisten naar data op blockchain.

Voor Bitcoin ziet een on-chain analyse er zo uit:

Image
On-chain analyse Bitcoin

Is de signaalgroep gratis?

Zoals hierboven is aangegeven is de signalengroep een uitgebreid product waarin het niet puur draait om de signalen, maar ook om de educatie en de community. De Discord-groep is onderverdeeld in een aantal groepen waarvan een aantal gratis en voor iedereen beschikbaar is. In onderstaande afbeelding kun je de Discord-groep met de subgroepen zien.

Image
Discord-groep indeling

De subgroepen die onder 'open' vallen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Hier kun je dus gratis up-to-date blijven wat betreft crypto nieuws en bovendien kun je hier Bitcoin analyses verwachten en eens in de zoveel tijd geven we graag ook iets terug aan de community in de vorm van een gratis signaal. Op die manier kun jij zelf ook bekijken of je het wat lijkt om een betaald abonnement te nemen.

Als premium groepslid heb je toegang tot alle subgroepen binnen de signalengroep. Hieronder vallen dagelijkse Bitcoin en altcoin analyses en signalen, on-chain analyses en de discussiegroepen. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid technische analyse verzoeken te doen van een specifieke cryptomunt en kun je feedback krijgen op jouw eigen analyses zodat jij zelf winstgevende trades leert maken.

Het betaalde abonnement is maar 47 euro per maand zijn en is natuurlijk gewoon maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de betaling direct voor een jaar te doen. Je betaalt dan 500 euro en dit komt neer op 42 euro per maand.

Welke betalingsvormen zijn er?

Voor een premium lidmaatschap kun je gemakkelijk betalen via iDeal. De abonnementsprijs wordt iedere maand afgeschreven en is op ieder moment opzegbaar. Dus als je op de één of andere manier niet tevreden bent met je lidmaatschap dan kun je gemakkelijk op elk moment opzeggen per e-mail.

Conclusie

Onze crypto trading signalengroep is meer dan puur de signalen. Als premium groepslid kun je binnen onze Discord groep feedback krijgen op jouw analyses en kun je technische analyse verzoeken doen van specifieke altcoins. Iedere dag word je in de groep op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de markt aan de hand van technische analyse en on-chain analyse. Daarnaast kun je ook exclusieve educatiecontent verwachten in de vorm van video's en livestreams.

Het betaalde abonnement zal 47 euro per maand zijn en is maandelijks opzegbaar. Je kan ook direct voor een jaar betalen waardoor je maar 45 per maand betaalt.

Wil je maximaal profiteren van de cryptomarkt en geen kansen meer missen?

Wil je precies weten welke munten je wanneer moet kopen en verkopen?

Wil je niet de hele dag de koers in de gaten houden?

>>Meld je dan hier aan voor de Crypto Signals van onze Crypto Experts!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

​Met dank aan Open Studio/Shutterstock

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.