Koop- en verkoopknoppen weergeven

Crypto Trading Signalen - Koop en verkoop op de beste momenten

Hoe zou je het vinden om maximaal te profiteren van de bull markt met minimale inzet? Bij AllesOverCrypto maken we crypto en trading zo toegankelijk mogelijk en daarom hebben we keihard gebikkeld om een zo compleet mogelijk abonnement neer te zetten: Money Mastery! Dit alles-in-een product is Crypto Mastery, Crypto Signals, de Crypto Masterclass én de Crypto Parels, allemaal samengevoegd tot één abonnement. Crypto Signals, wat voorheen een crypto trading signalengroep was, is nu een onderdeel geworden van Money Mastery. Naast de trading signalen krijg je dus ook nog signalen op basis van fundamentele analyse, zoals bepaalde NFT's flippen, DeFi protocollen benutten voor een passief inkomen, en nog veel meer.

Bekijk nu

Wat zijn crypto trading signalen?

Crypto trading signalen zijn in de simpelste vorm signalen op basis van technische analyse die aangeven op welke momenten je een cryptovaluta moet inkopen, waar je je stop-loss moet zetten en wanneer je moet verkopen. Dus in plaats van zelf technische analyse te doen, doet iemand anders dit voor je en diegene geeft jou signalen. Deze signalen worden in besloten groepen gegeven op Discord.

Niet hetzelfde als pump- en dumpgroepen

Belangrijk om te weten is dat dit absoluut niet hetzelfde is als pump- en dumpgroepen. Pump- en dumpgroepen zijn piramidespellen waarin de beheerders vooraf hun cryptomunten inslaan om deze vervolgens te dumpen op degene die later in de groep stappen. Trade signalen zijn gebaseerd op uitgebreide analyses van de markt en het inkoopmoment is nog niet geweest waardoor iedereen de kans krijgt om op hetzelfde punt in te stappen.

Waarom een crypto trading signalengroep?

Om daadwerkelijk succesvol te worden als trader, is het nodig om heel veel te oefenen. Gemiddeld maakt maar liefst 80 tot 90 procent van de traders verlies, met name in de cryptowereld. Dat zijn een aantal redenen voor, maar de belangrijkste reden is dat ze handelen uit emotie. Er wordt gehandeld zonder plan en er is een gebrek aan ervaring en geduld. In onze signalengroep krijg je de exacte signalen op je telefoon, laptop of tablet. Doordat onze traders jarenlange ervaring hebben met een bewezen strategie kunnen zij emotieloos traden en signalen spotten. De trades die wij aangaan, kun je gemakkelijk overnemen zonder dat er emotie aan te pas komt. Met een signalengroep krijg je dus eenvoudig een melding wanneer je een trade kan plaatsen, zonder dat je zelf uren tijd kwijt bent aan het leren en doen van technische analyse. Jij volgt letterlijk wat de Crypto Experts van AllesOverCrypto doen. Belangrijk om te weten is dat dit geen financieel advies is. Wij delen onze eigen trades en jij kan voor jezelf bepalen of je deze volgt of niet.

Wat krijg je in de premium signalengroep?

Net als dat voorheen het geval was bij Crypto Signals, zal het technische analyse gedeelte van Money Mastery voor een groot deel bestaan uit signalen. Los daarvan krijg je ook feedback op jouw eigen analyses, zodat jij een betere trader leert worden. De volgende onderdelen gaan ervoor zorgen dat jij zo winstgevend mogelijk kan handelen in crypto.

1. Trade signals

Ten eerste krijg je trade signalen van traders met jaren ervaring. Onze technische analisten houden 24/7 de markt in de gaten. Aan de hand van technische analyse en on-chain analyses vinden zij potentiële winstgevende trades. Jij volgt de trades die zij persoonlijk aangaan en kan daarmee jouw eigen trades plaatsen.

2. Feedback

Je krijgt niet alleen crypto trading signalen, maar ook nog individuele feedback op jouw analyses van gecertificeerde handelaren. Op die manier benut je niet alleen veel meer kansen in de markt aan de hand van trade signalen, maar leer je ook hoe je zelf kansen spot en winstgevende trades maakt. In de Discord-groepschat kun jij al je vragen kwijt aan onze trade experts en krijg je feedback op je analyses. Zo kun je bijvoorbeeld verzoeken indienen voor een technische analyse van een bepaalde cryptomunt.

3. Educatie

Om jou nog beter op weg te helpen kun je om de week marktupdates verwachten in de vorm van een livestream. Hierin bespreken we de afgelopen prijsactie en bekijken we de huidige kansen in de markt. Ook kun je educatievideo's en -content verwachten zodat je de markt leert te begrijpen. Zo leer je zelf prijsactie herkennen en hoe je er op kunt inspelen als een professionele handelaar

4. Community

De community van wat voorheen Crypto Signals heette, is nu onderdeel geworden van de community van Money Mastery. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de community's van Crypto Mastery en die van de Crypto Masterclass. De community van Money Mastery is dus echt één grote, leergierige familie!

Met de signalengroep kom je in een gezellige, winstgevende community van gelijkgestemden terecht. Een gezellige sfeer en persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk en daarom is er binnen de groep ook genoeg ruimte voor discussies over gerelateerde en niet-gerelateerde onderwerpen. Deze community zal zich op onze Discord-Server bevinden.

Hoe werken trade signalen?

Spot trades

Tijdens een bullmarkt, maar ook in een bearmarkt, zijn er enorm veel kansen in crypto. Op basis van technische analyse en on-chain analyses wordt de markt 24/7 gemonitord door onze ervaren traders. Wanneer er een potentiële winstgevende trade gespot wordt dan wordt hier direct op ingespeeld en wordt er een positie geopend. De exacte inkoop- en verkoopprijs wordt vervolgens doorgegeven via Discord waarna iedereen de trade eenvoudig kan kopiëren. Een signaal op basis van technische analyse ziet er dan als volgt uit:

 • Titel (cryptomunt/paar + timeframe)
 • Technische analyse toelichting (waarom wij deze trade aangaan)
 • Entry (inkoopmoment in ₿ sats of $ USDT)
 • Stop loss
 • Targets (verkoopmomenten)
 • Grafiek

In onderstaande afbeelding zie je een signaal uit de praktijk.

Image
Signaal omschrijving
Signaal omschrijving
Image
Bijbehorende grafiek van signaal
Bijbehorende 4 uurs grafiek van het signaal
Image
Bijbehorende dag grafiek van het signaal
Bijbehorende dag grafiek van het signaal

De verschillende inkoop- en verkoopmomenten worden vervolgens gekoppeld aan een bot waardoor iedereen in de signalengroep een seintje krijgt wanneer de prijs op zo'n moment komt. Dankzij de signalen zal je zowel in de bull market als in de bear market winstgevende trades kunnen maken.

Swing trades

Onze analisten houden de complete markt in de gaten op zoek naar winstgevende trades op korte termijn (spot trades), maar ook op middellange termijn (swing trades). Om zoveel mogelijk cryptomunten te kunnen monitoren wordt er op Binance gehandeld. In onze ogen is dit de beste exchange om actief op te handelen. Ze hebben namelijk een hoog handelsvolume en bieden veel verschillende cryptomunten aan.

Een voorbeeld van een lange termijn signaal is die van Voyager BQX:

Image
Swing trade omschrijving
Signaal swing trade 7 januari 2021
Image
Swing trade grafiek vooraf
Swing trade grafiek 7 januari
Image
Swing trade grafiek begin maart
Swing trade grafiek 10 maart 2021 (1755% winst)

On-chain trades

Een on-chain analyse werkt iets anders. Terwijl technische analyse prijsactie volgt, biedt on-chain analyse een diepgaander beeld. Bij on-chain analyses draait het minder om de exacte inkoop- en verkoopmomenten, maar meer om de 'wie', 'wat' en 'hoe', om zo een langer termijn beeld te schetsen. Simpel gezegd betekent het: wie gebruikt een cryptomunt? Wat gebruiken ze? En hoe gebruiken ze het? Om tot deze analyse te komen kijken on-chain analisten naar data op blockchain.

Voor Bitcoin ziet een on-chain analyse er zo uit:

Image
On-chain

Is de signaalgroep gratis?

Omdat we vinden dat iedereen recht heeft op voldoende educatie én signalen, hebben we voor de twijfelaars gratis een beperkte toegang voorzien. Hierin delen onze experts sporadisch een signaal, zodat wij aan iedereen aantonen dat we onze krachten bundelen en topsignalen delen. De topsignalen met de grootste potentie? Die worden natuurlijk alleen gedeeld met onze ijzersterke community. Bekijk ons gratis kanaal, ontdek de ware potentie van onze Money Mastery en lanceer jezelf in je de wereld van crypto!

Conclusie

Onze crypto trading signalengroep is onderdeel geworden van het overkoepelende abonnement Money Mastery. Waar voorheen signalen, analyses, kennis en vreugde verspreid werden over verschillende abonnementen en producten, is nu één product van gemaakt. Money Mastery is een uniek product in de Benelux. We bundelen al onze expertise zodat ook jij geld kan verdienen met crypto! De cryptowereld verandert snel en er duiken steeds nieuwe trends op. Door vroegtijdig deze signalen te delen kunnen er grote winsten gemaakt worden. Leer samen met ons, investeer samen met ons en verdien in de toekomst ook een passief inkomen en leer je winsten te compounden dankzij de wondere wereld van crypto!

 

Start vandaag nog met de Money Mastery!​​​​​​​

 • Haal het maximale uit crypto
 • Volg constant het geld in de markt
 • Early-investor dankzij onze experts
 • Elke dag nieuwe investeringsmogelijkheden
 • Alles-in-één product
 • Bescherm je vermogen tegen inflatie en waardeverlies
 • Zorg dat geld nooit meer een probleem voor jou hoeft te zijn!

>> Follow the money en maximaliseer jouw winsten in crypto door lid te worden van Money Mastery!

​Met dank aan Open Studio/Shutterstock

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.