Crypto portfolio beste kleine crypto hero image

Crypto Portfolio 2021 - Kleine crypto's die 100x over de kop kunnen

Neem een kijkje in het crypto portfolio van echte crypto experts. In dit crypto portfolio vind je 10 superkleine cryptocurrency’s de potentie hebben om meer dan 100 keer over de kop te gaan! De beste 10 hebben we opgesomd en je krijgt uitleg hoe je zulke kleine cryptocurrency’s op verschillende exchanges kunt kopen.

LET OP: wij zijn zijn geen professioneel financieel adviseurs. Wij zijn ‘normale’ afgestudeerde jongens met al vele jaren een enorme obsessie voor crypto. 

Waarom investeren in kleine cryptocurrency’s?

Vroeger had ik er veel moeite mee om deze pijnlijke ervaring met mensen te delen, maar omdat het mij enórm gemotiveerd heeft om full time op zoek te gaan naar cryptocurrency’s die voor mega grote winsten kunnen zorgen, wil ik deze ervaring toch graag met je delen.

Rond mei 2017 waren Patrick en ik (de founders en schrijvers van AllesOverCrypto.nl) al 4 jaar in meer of mindere mate bezig met crypto. We begonnen steeds meer in te zien dat het wellicht slim zou zijn om ook naar cryptocurrency’s te kijken die zo klein waren dat ze buiten de top 100 vielen. Ik wist dat dit een uitdaging zou zijn met oplichters, maar ik nam me voor om een lijstje (in Slack) op te stellen en deze cryptocurrency’s later beter te onderzoeken. Twee cryptocurrency’s trokken vooral mijn aandacht en hier zette ik dan ook een uitroepteken bij. Deze wilde ik sowieso nog een keer verder gaan onderzoeken, omdat dit echt topprojecten waren.

"Twee cryptocurrency's trokken vooral mijn aandacht, maar het lijstje raakte in de vergetelheid en hier werd niet meer naar gekeken"

Helaas had ik een druk leven toentertijd en begon ik net met een nieuwe stage. Doordat ik hier fulltime werkte, had ik weinig geld om te investeren, maar vooral ook weinig tijd om verder te gaan met mijn onderzoek. Het lijstje raakte in de vergetelheid en hier werd niet meer naar gekeken.

En je voelt hem waarschijnlijk al aankomen, pas toen ik het lijstje terug vond, kwam ik tot de pijnlijke ontdekking dat sommige cryptocurrency’s echt ongelooflijke, onvoorstelbare, gigantische winsten hadden gemaakt. Winsten die je niet voor mogelijk houdt.

Sommige cryptocurrency’s, waar ik niet eens een uitroepteken bij had gezegd, waren al heel erg hard gestegen tot recordhoogtes. Voorbeelden hiervan zijn ARK (56x over de kop), Komodo (69x over de kop) en IOTA (32x over de kop).

Maar om deze coins ging het niet. Want eerlijk is eerlijk, je weet nooit of ze door de uiteindelijke keuring waren gegaan en of ik er uiteindelijk in geïnvesteerd zou hebben. Het ging met name om die 2 kleine cryptocurrency’s met een uitroepteken, daar waar ik (hoogstwaarschijnlijk) sowieso in had willen investeren.

Die 2 cryptocurrency’s waren inmiddels wereldberoemd geworden en de hele cryptowereld was er lyrisch over. Ik had ze al ontdekt toen niemand ze nog kende, maar ik had hier he-le-maal niks mee gedaan. Deze coins waren NEO (toen nog AntShares) en NANO (toen nog RaiBlocks) en de pijn die ik voelde toen ik erachter kwam dat deze al die tijd op mijn lijstje hadden gestaan, voel ik nog steeds. 

Stel ik had toentertijd 100 euro in NEO gestopt en 100 euro in NANO en ik had dit uitbetaald op het absolute hoogtepunt, dan was mijn:

 • 100 euro in NEO 61.500 euro (!) geworden
 • 100 euro in NANO 234.000 euro (!) geworden

Dat is samen bijna 300.000 euro!! Met een investering van 200 euro! Dat is echt ongelooflijk. Zelfs als ik had uitbetaald op een veel later tijdstip, het tijdstip dat ik deze lijst weer terugvond bijvoorbeeld, had ik ze alsnog voor 150.000 euro kunnen verkopen... Hieronder kan je het lijstje (en gesprek met mezelf) teruglezen:

"Met een investering van 200 euro had ik 300.000 euro kunnen verdienen...."

Image
Hier zie je het lijstje van kleine cryptocurrency's die ik toentertijd wilde toevoegen aan mijn crypto portfolio. Dit gesprek had ik met mijzelf in Slack, een soort geüpgradede versie van Whatsapp.

Eerlijk is eerlijk, we zullen nooit weten of ik daadwerkelijk geïnvesteerd zou hebben als ik wel verder was gegaan met het lijstje. En uiteraard zou ik de top nooit goed genoeg getimed hebben om precies op het hoogtepunt uit te betalen. Dat neemt niet weg dat mijn leven volledig veranderd had kunnen zijn met 200 euro investering. Deze ervaring heeft mij tot op het bot gemotiveerd om niet nog eens deze fout te maken. Ik heb sindsdien alles eraan gedaan om nieuwe coins te vinden die voor net zulke bizarre, echt bizarre winsten kunnen zorgen.

"Deze ervaring heeft mij tot op het bot gemotiveerd om niet nog eens deze fout te maken."

Ons crypto portfolio

De tactieken die ik toentertijd gebruikt had om deze parels te vinden heb ik met behulp van Patrick aangescherpt tot in de perfectie. We hebben de hulp van andere experts ingeschakeld en filter op filter losgelaten op al die duizenden cryptocurrency’s, zodat alleen de allerbeste het haalden tot ons crypto portfolio van kleine cryptocurrency’s. 

Uiteindelijk zijn hier 40 cryptocurrency’s uitgekomen. Na meerdere updates (die in de toekomst ook zullen volgen), hebben we de 10 állerbeste overgehouden.

En hoe zonde zou het zijn als we die alleen voor onszelf zouden houden? Daarom hebben we besloten deze parels te delen met crypto-Nederland! Voor een bescheiden investering vind je de beste cryptocurrency’s in ons crypto portfolio die in onze ogen oprecht de potentie hebben om jouw leven volledig te veranderen!

Bekijk direct het portfolio!

 

Waarom investeren in een crypto portfolio

Er zijn mensen die liever zelf op zoek gaan naar kleine cryptocurrency’s of ze hebben vrienden of kennissen die ze zo nu en dan een tip geven. Daar is niks mis mee en misschien hebben ze hier genoeg aan. Toch is het zelfs voor deze mensen verstandig om in dit crypto portfolio te investeren als je kijkt naar wat je allemaal krijgt:

 • Je krijgt toegang tot ruim 10 kleine cryptocurrency’s met in onze ogen enórme potentie.
 • Je hoeft niet zelf honderden uren onderzoek te doen, je profiteert van de duizenden uren die crypto experts hier al in hebben gestoken om deze crypto parels te vinden.
 • Je hoeft niet te wachten tot je zelf genoeg ervaring hebt om goede van slechte projecten te kunnen onderscheiden, je kan meeliften op de ruim 8 jaar ervaring van experts.
 • Je komt erachter hoe wij op zoek gaan naar deze cryptocurrency’s en wat de belangrijkste punten zijn waar we op letten.
 • Je krijgt een uitgebreide uitleg over hoe je deze coins op een exchange kunt kopen.
 • Je krijgt 3 bonusvideo’s met een nog betere stap voor stap uitleg hoe je kleine cryptocurrency’s kan kopen en beveiligen!
 • En dat is nog niet alles! Je krijgt gratis toegang tot alle toekomstige updates van het portfolio! Vinden wij nieuwe parels? Dan voegen we die toe! Dit kost je niks extra’s!

De crypto experts

Mocht je ons nog niet kennen, dan stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn Patrick en Derek en al sinds 2013 zitten we in de cryptowereld. We hebben de afgelopen 8 jaar zo'n beetje alles met crypto meegemaakt wat je kan meemaken. Van 10.000 euro in een uur verdienen tot 50.000 euro verlies bij een hack. Na deze 6 jaar investeren, traden, beveiligen, bloggen en noem het maar op, durven we onszelf echte crypto experts te noemen.

Patrick heeft ondernemerschap aan de VU gestudeerd en ik heb gedragseconomie & speltheorie aan de UvA gestudeerd. Deze kennis uit onze opleidingen heeft ons enorm geholpen in het samenstellen van dit crypto portfolio. Bovendien schrijven we al ruim 2 jaar over allerlei verschillende cryptocurrency’s, waardoor we een goed gevoel hebben ontwikkeld in welke crypto-projecten wel een kans hebben om te slagen en welke niet. 

Mocht je meer over ons te weten willen komen, dan kan je op de LinkedIn van Patrick of mij (Derek)  kijken of een gesprek met ons aanknopen via onze Facebookgroep.

Image
Een foto van Patrick en Derek. De Crypto experts die die crypto portfolio hebben samengesteld.

De investering heb je er zó uit.

Wij hebben minstens 1000 uur geïnvesteerd in het vinden van deze cryptocurrency’s. Bovendien hebben we de afgelopen 6 jaar nog veel meer tijd gestoken in het onderzoeken en schrijven over alles wat met crypto te maken heeft. Mocht jij zelf al deze tijd investeren, dan ben je hier al gauw even veel tijd aan kwijt. Stel nu dat jij 10 euro per uur verdiend en 'maar' 50 uur bezig bent met het vinden van kleine cryptocurrency’s, dan ‘kost’ dit je dus al 500 euro. Bovendien durf ik met zekerheid te zeggen dat je onderzoek dan zeker niet zo uitgebreid geweest als die voor dit crypto portfolio. 

Ook kan je het van de andere kant bekijken. Stel jouw budget om in kleine cryptocurrency’s te investeren is 500 euro. Dan kan je ervoor kiezen om dit volledige bedrag te investeren in cryptocurrency’s zonder dat je zeker weet welke de meeste potentie hebben. Maar als de coins in dit portfolio 50% meer opleveren (en in onze ogen is dit héél voorzichtig ingeschat), dan levert een investering in het portfolio al direct meer op. Je verdient dan namelijk 50% meer op 400 euro investering (dat is 200 euro), terwijl je maar 97 euro uitgeeft aan dit crypto portfolio. Dat is 103 euro winst! 

Inhoud van het crypto portfolio

“Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime”. In het crypto portfolio krijg je niet alleen toegang tot de meest veelbelovende cryptocurrency’s, maar we helpen je met alles eromheen. Het crypto portfolio bestaat dan ook uit de volgende onderdelen:

 • Waar je zelf op moet letten als je op zoek gaat naar kleine cryptocurrency’s.
 • Hoe bewaar je jouw munten veilig (video)?
 • Ons Crypto portfolio - de 10 absolute toppers.
 • Geschiedenis van het portfolio.
  • Overzicht van updates en andere veelbelovende coins (27 stuks).
 • Hoe koop je de cryptomunten?.

En dat is nog niet alles!

De cryptocurrency-wereld is een lastige wereld en wij zijn in de afgelopen jaren tegen heel wat dingen aangelopen. Al deze ervaringen en tips hebben wij gebundeld in 2 e-boeken die je er gratis bij krijgt!

 1. Crypto belastinggids. 
  Hoeveel belasting betaal je eigenlijk over je crypto-investeringen? En hoe geef je deze belasting op? Zelfs de Belastingdienst had moeite met deze vragen. We hebben uren met ze aan de telefoon gehangen voordat we hier duidelijkheid over kregen. Alles wat ze ons verteld hebben, hebben we samengevoegd tot de crypto belastinggids. Hierin krijg je antwoord op alle meest gestelde vragen!
   
 2. 12 Waardevolle cryptotips voor beginners
  Voor de meeste mensen die in cryptocurrency’s investeren is dit überhaupt hun eerste investering. Hierdoor worden er nog vaak simpele fouten gemaakt die al gauw een paar honderd euro kunnen kosten. Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest gemaakte fouten en geven de 12 belangrijkste tips om te beginnen in de wondere wereld van crypto. Dit gaat je gegarandeerd veel geld besparen!

Hét crypto portfolio van kleine crypto voor 2021

Als jij op zoek bent naar cryptocurrency’s die de potentie hebben om keer 100 of zelfs 1000 te gaan, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben al het harde werk al voor je gedaan. Voor een eenmalige (!) bescheiden investering:

 • Krijg je toegang tot 10 veelbelovende kleine cryptocurrency’s die de potentie hebben om voor MEGA winsten te zorgen.
 • Ontvang je tips en tricks hoe je zelf veelbelovende kleine cryptocurrency’s kunt vinden.
 • Kan je 3 video's volgen over hoe je deze crypto koopt en beveiligt.
 • Ontvang je 2 e-boeks die je enorm veel geld kunnen besparen als je net begint met cryptocurrency’s.
 • Krijg je gratis toegang tot álle updates in de toekomst! We updaten het portfolio continu en jij profiteert gratis mee.

Let op! Zo lang de cryptomarkt nog laag staat, bieden we het crypto portfolio aan voor een zeer lage prijs. Hoe populairder het wordt en hoe meer updates er volgen, hoe duurder wij hem maken. Wij willen namelijk het crypto portfolio niet aan al te veel mensen verkopen, omdat dit ten koste kan gaan van de coins. Hoe minder mensen ze kennen, hoe meer er uiteindelijk aan te verdienen valt. 
 

Koop direct het crypto portfolio!

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.