Bytom

Bytom token - Uitleg in 10 punten!

Bytom is een Chinese cryptocurrency dat op meer dan vijftien verschillende exchanges wordt verhandeld. Het staat dan ook niet voor niks in de lijst van Top 100 Crypto's en is een belofte voor de toekomst. De volgende 10 punten geven een samenvatting van het Bytom-project. Voor meer informatie kan je op de blauwe knop onderaan de pagina klikken.

Bytom in 10 punten

  1. Bytom is van origine Chinees en is in 2017 opgericht door Chang Jia en Duan Xinxing.
  2. Ze bouwen een blockchain-protocol voor financiële en digitale assets. Een aandeel of obligatie is een voorbeeld van een financiële asset. De Bitcoin is een voorbeeld van een digitale asset. 
  3. Ze willen een platform bouwen waar deze verschillende assets op verhandeld kunnen worden. De asset wordt dan vertegenwoordigd door een token waardoor een fysiek investeringsobject digitaal wordt. Een huis kan je bijvoorbeeld laten vertegenwoordigen door een token en deze te koop aanbieden op het platform.
  4. Door het tokenizen van objecten willen ze de brug vormen tussen de fysieke en de digitale wereld.
  5. Door het verhandelen van assets op het decentrale netwerk van Bytom, kunnen zowel tijd als kosten bespaard worden. Er is namelijk geen tussenpersoon meer nodig.
  6. De token van Bytom is een utility token dat op het platform wordt gebruikt. Hiermee worden transactiekosten, dividend en assetdeposito's.mee betaald.
  7. Het project heeft de Howey Test van de SEC doorstaan waardoor het later ook niet als security token zal worden bestempeld. Dit voorkomt dat ze moeten voldoen aan extra wet- en regelgeving.
  8. Tijdens de ICO ebben ze een bedrag van 22,55 miljoen dollar opgehaald. Dit bedrag wordt gebruikt om het platform verder te ontwikkelen.
  9. Het is een ERC20 token en kan daardoor gemakkelijk op een hardware wallet worden gezet.
  10. In de munt wordt veel gehandeld en kent daardoor een hoog handelsvolume. Het hoogste wat hij heeft aangetikt is een volume van ruim 270 miljoen dollar. 

Hoe koop ik Bytom?

Bytom kopen op Bibox is een fluitje van een cent. Met deze uitleg kan je al binnen enkele stappen de trotse eigenaar zijn van BTM.

  1. Meld je hier gratis aan bij Bibox
  2. Ga naar je accountpagina
  3. Stel je Two-factor Authentication in
  4. Druk bovenaan op Funds
  5. Druk op Deposit bij BTC
  6. Kopieer het Depositadres door op 'Click copy address' te klikken
  7. Maak via deze link een gratis account aan op Bitvavo
  8. Stort geld op je Bitvavo-rekening via iDEAL
  9. Koop Bitcoin en stuur deze vervolgens naar het depositadres dat je hebt gekopieerd.
  10. Wacht totdat de Bitcoins op Bibox staan.
  11. Ga op Bibox naar Token Trading -> Full Screen en zoek naar BTM
  12. Koop de gewenste hoeveelheid Bytom aan

Word lid van onze Crypto Community en kom in contact met andere crypto-investeerders!

 

Klik hier voor een uitgebreide uitleg van Bytom