Bytom

Bytom token - Uitleg in 10 punten!

Bytom is een Chinese cryptocurrency dat op meer dan vijftien verschillende exchanges wordt verhandeld. Het staat dan ook niet voor niks in de lijst van Top 100 Crypto's en is een belofte voor de toekomst. De volgende 10 punten geven een samenvatting van het Bytom-project. Voor meer informatie kan je op de blauwe knop onderaan de pagina klikken.

Bytom in 10 punten

 1. Bytom is van origine Chinees en is in 2017 opgericht door Chang Jia en Duan Xinxing.
 2. Ze bouwen een blockchain-protocol voor financiële en digitale assets. Een aandeel of obligatie is een voorbeeld van een financiële asset. De Bitcoin is een voorbeeld van een digitale asset. 
 3. Ze willen een platform bouwen waar deze verschillende assets op verhandeld kunnen worden. De asset wordt dan vertegenwoordigd door een token waardoor een fysiek investeringsobject digitaal wordt. Een huis kan je bijvoorbeeld laten vertegenwoordigen door een token en deze te koop aanbieden op het platform.
 4. Door het tokenizen van objecten willen ze de brug vormen tussen de fysieke en de digitale wereld.
 5. Door het verhandelen van assets op het decentrale netwerk van Bytom, kunnen zowel tijd als kosten bespaard worden. Er is namelijk geen tussenpersoon meer nodig.
 6. De token van Bytom is een utility token dat op het platform wordt gebruikt. Hiermee worden transactiekosten, dividend en assetdeposito's.mee betaald.
 7. Het project heeft de Howey Test van de SEC doorstaan waardoor het later ook niet als security token zal worden bestempeld. Dit voorkomt dat ze moeten voldoen aan extra wet- en regelgeving.
 8. Tijdens de ICO ebben ze een bedrag van 22,55 miljoen dollar opgehaald. Dit bedrag wordt gebruikt om het platform verder te ontwikkelen.
 9. Het is een ERC20 token en kan daardoor gemakkelijk op een hardware wallet worden gezet.
 10. In de munt wordt veel gehandeld en kent daardoor een hoog handelsvolume. Het hoogste wat hij heeft aangetikt is een volume van ruim 270 miljoen dollar. 

Hoe koop ik Bytom?

Bytom kopen op Bibox is een fluitje van een cent. Met deze uitleg kan je al binnen enkele stappen de trotse eigenaar zijn van BTM.

 1. Meld je hier gratis aan bij Bibox
 2. Ga naar je accountpagina
 3. Stel je Two-factor Authentication in
 4. Druk bovenaan op Funds
 5. Druk op Deposit bij BTC
 6. Kopieer het Depositadres door op 'Click copy address' te klikken
 7. Maak via deze link een gratis account aan op Bitvavo
 8. Stort geld op je Bitvavo-rekening via iDEAL
 9. Koop Bitcoin en stuur deze vervolgens naar het depositadres dat je hebt gekopieerd.
 10. Wacht totdat de Bitcoins op Bibox staan.
 11. Ga op Bibox naar Token Trading -> Full Screen en zoek naar BTM
 12. Koop de gewenste hoeveelheid Bytom aan

Word lid van onze Crypto Community en kom in contact met andere crypto-investeerders!

 

Klik hier voor een uitgebreide uitleg van Bytom

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.