Bitcoin training met een laptop met cryptocurrency's en een donkere achtergrond met een licht dat schijnt op de tekst "Gratis Bitcoin Training"

Bitcoin Training (Online) - Leer gratis hoe je geld verdient met Bitcoin

Veel mensen willen starten met Bitcoin maar hebben geen idee waar ze moeten beginnen. Het hele internet staat vol met informatie en iedere dag komt er nog meer bij. De één vindt het prettig om artikelen te lezen, de ander krijgt het liever uitgelegd in het echt en weer een ander zou het liefste een duidelijke online training willen volgen over dit onderwerp.

Aangezien onze website al vol staat met artikelen en het wat lastig is om met iedereen af te spreken, hebben wij een gratis online Bitcoin training in het leven geroepen. Wil je hier nou bij zijn? Klik dan op de onderstaande knop en zet jezelf op de gastenlijst.

Meld je aan voor de training!

Waarom is deze Bitcoin training?

We geven deze Bitcoin training om de volgende redenen:

  • We willen de cryptomarkt voor iedereen toegankelijk maken.
  • Veel mensen willen graag naast lezen ook kunnen luisteren en kijken.
  • We vinden het belangrijk dat je eerst leert, voordat je investeert.

 

  • De training geeft je inzicht waar je nou eigenlijk echt in investeert
  • Het geeft je direct een beeld hoe je succesvol kan worden met de handel in Bitcoin
  • We vinden het ontzettend leuk om jou iets nieuws te leren!

Wanneer is de Bitcoin training?

De Bitcoin training wordt online gegeven en via de groene knop kan je bekijken welke datum voor jou goed uitkomt. Wanneer jij jezelf op aanwezig zet, dan krijg je een bevestiging van ons via de mail en kan je de gedeelde link gebruiken om in de trainingsomgeving te komen.

Bij de aanmelding kom je bij ons op de gastenlijst te staan en is er een plekje voor je gereserveerd in de digitale trainingszaal. Dit betekent tegelijkertijd ook dat iemand anders niet meer op deze plek kan zitten. Bij aanmelding verwachten we dan ook dat je komt.

Wie geven de training aan mij?

De training wordt door Derek Westra en Patrick Suiker gegeven. In totaal zal het zo'n 60 tot 90 minuten duren, afhankelijk van het aantal vragen et cetera.

Waarom is de online Bitcoin training gratis?

Wij willen de cryptomarkt voor iedereen toegankelijk maken. Iedereen die zich in Bitcoin wil verdiepen, moet dat kunnen doen, of je nu geld hebt of niet. Bitcoin wordt "het geld van de mensen" genoemd en het zou krom zijn als alleen de elite erover kan leren.

Ik wil me voor de training al inlezen, kan dat?

Je kan je zeker al van tevoren inlezen. Hieronder staat een lijst met interessante artikelen voor als je wilt beginnen met Bitcoin.

Voor meer artikelen kan je naar onze "Basis-categorie" gaan. Hier staan nog veel meer blogs voor de beginnende Bitcoin-enthousiasteling.

Ik wil erbij zijn, hoe geef ik dat door?

Via de onderstaande knop kom je op de aanmeldpagina terecht. Hier klik je nogmaals op de knop en er zal een formulier verschijnen. Op dit formulier geef je aan welke datum jou goed uitkomt en vul je de gegevens in. Daarna klik je op "aanmelden" en daarmee is het aanmeldproces voltooid!

Je zal direct van ons de link krijgen die nodig is om de online trainingsomgeving toe te treden. Het enige wat je nog hoeft te doen is de datum van de training te noteren in je agenda. Het zou namelijk zonde zijn als je hem vergeet! Het is ook handig om een alarm op je mobiel te zetten zodat je 15 minuten voor de training een herinnering krijgt.

Meld je aan voor de training!

Tot bij de training!

We zien je heel graag terug bij de training! Heb je van tevoren nog vragen? Stel ze dan onderaan dit artikel, dan zullen wij hier snel op reageren.