binance restwaarde crypto dust

Binance biedt oplossing voor restwaarde coins

Binance heeft een nieuwe feature geïmplementeerd op hun exchange dat ervoor zorgt dat je niet achterblijft met het zogeheten 'Crypto Dust'.

"Crypto dust refereert naar het hebben van een kleine waarde aan cryptocurrency"

Je kan hierbij denken aan 0.0001241 NEO of 0.00000198 Bitcoin. Voorheen was het niet mogelijk deze restwaarde te verkopen op de markt en zat je met een fractie van een coin waar je niets meer mee kon doen. 
Binance heeft het nu mogelijk gemaakt om deze crypto dust om te zetten naar Binance tokens (BNB). Dit is de cryptocurrency van de exchange zelf die wordt gebruikt om transactiekosten mee te betalen. 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!


Hoe converteer je de restwaarde?
Het is erg gemakkelijk om deze fracties van een coin om te wisselen voor BNB-tokens. Log hiervoor in op je Binance account en ga naar Funds -> Balances

Image
Afbeelding voor het kopen van crypto om aan te geven waar je balans precies staat op Binance

Je ziet dat er een nieuwe button is toegevoegd met de tekst Convert to BNB, klik hierop.

Image
Binance restwaarde omwisselen crypto dust

Selecteer vervolgens alle coins/tokens waarvan je de waarde wilt omwisselen. Let er hierbij op dat de totaalwaarde van zo'n coin lager moet zijn dan 0,001 BTC. 

Image
Binance restwaarde converteren

Na het selecteren van de gewenste coins/tokens kan je onderaan op Convert Exchange klikken en daarna bevestig je het omwisselen door op Confirm te klikken.

Image
Binance exchange restwaarde crypto dust
Image
Binance restwaarde confirm

Je zult nu in jouw BNB-balans de waarde van de conversie zien.

Heb je nog geen account op Binance dan kan je jezelf hier gratis aanmelden voor het platform. Hieronder staan de stappen hoe je bijvoorbeeld de Binance coin kunt kopen.

Hoe koop ik Binance Coin?

Binance Coin kopen op Bitvavo is een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten en voor minder dan een euro kan je al de trotse eigenaar zijn van BNB.

  1. Meld je hier gratis aan bij Bitvavo
  2. Verifieer jezelf door rechtsboven op je naam te klikken en dan naar "Verificatie" te gaan.
  3. Maak geld over via iDeal. Dit doe je door op "Euro's storten" te klikken.
  4. Vul vervolgens het bedrag en kies iDeal als betaalkeuze zodat het geld binnen een minuut op je Bitvavo-rekening staat. Klik hierna op "Betalen".
  5. Als je hierna op "Overzicht" klikt, zie je het geld staan.
  6. Zoek BNB op, klik erop en druk vervolgens op "Kopen".
  7. Investeer het bedrag dat je in gedachten hebt in BNB. 
  8. Gefeliciteerd! Je hebt BNB gekocht!
    Vergeet niet je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.
Profile picture for user aadbeleggen

Goede dag 

heb je enig idee hoe dit nu moet je rest altcoins omwisselen naar bnb of iets anders 

Heb heleboel klein restjes altcoins waar ik niks mee ken

 

Gr Aad 

Profile picture for user Steffan Star

Hi Aad!

Dat staat hierboven allemaal stapgewijs uitgelegd, als je die stappen volgt zou je eruit moeten komen. Op die manier kan je van jouw restjes (dust) af. Mocht je ergens problemen mee hebben, of ergens specifiek hulp mee nodig hebben dan kan je het zeker vragen! 

^Steffan