Crypto miljonair achtergrond

Wij willen jou Crypto Miljonair maken!

Crypto heeft de potentie om ieders leven volledig te veranderen. de groep crypto miljonairs wordt met de dag groter en het is ons doel om ook jou onderdeel van deze groep te maken! Maar laten we eerst een kijkje nemen in hoe zo'n avontuur voor jou eruit kan zien.

Het avontuur van 2013

Wij van AllesOverCrypto zijn in 2013 begonnen met cryptocurrency's en hebben de geweldige hype van dat jaar meegemaakt. We zagen onze inleg flink verdubbelen en waren direct besmet met het Cryptovirus. Helaas zijn de prijzen kort daarna gekelderd en zagen we ons geld in 2014 in een rap tempo verdampen. Iedereen om ons heen lachte en gaf aan dat ze dit allang hadden zien aankomen. Een veelgehoorde en ontzettend irritante uitspraak was dan ook:

Ik zei toch dat je nooit aan Bitcoin moest beginnen?! Had je maar naar mij geluisterd!

Aan het begin zeiden we nog stoer, wacht maar, het komt terug! Maar toen dagen weken werden en weken maanden, begon ook bij ons onbewust de moed in de schoenen te zakken. Dit werd versterkt door diezelfde mensen die constant bleven zeggen:

Als ik jou was, zou ik nu verkopen wat je nog hebt! Dan heb je in ieder geval nog een beetje geld terug. Straks is alles weg hoor!

Stug bleven wij volhouden dat het wel weer goed zou komen, niet omdat we dat écht dachten maar meer uit principe, om maar niet toe te geven aan hen! Die paar honderd euro die over was, waren we nog liever kwijt dan dat we de anderen gelijk gaven. 

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

De aanhouder wint!

Het is nu 2019 en we weten allemaal dat vanaf midden 2017 de cryptomarkt weer ontzettend hard omhoog ging. Het ging zelfs zo hard dat de bubbel van 2013 bijna niet meer zichtbaar is op de grafiek. Ons vertrouwen in de cryptomarkt was dus terecht, maar door de dalende prijzen en de demotiverende mensen om ons heen zijn we dit vertrouwen voor een lange tijd kwijt geweest. Naast dat dit niet goed was voor onze gemoedstoestand, hebben we ook pas laat ingezien dat hier een geweldige kans lag om flinke inkopen te doen. De munten waren in de uitverkoop en waar je voorheen $1200 betaalde voor een Bitcoin, kon je deze nu voor ruim 200 dollar aankopen! Alsof je een splinternieuwe Macbook Pro van €2.400,- ineens in de winkel ziet liggen voor 400 euro!

Dank je wel David!

Maar, we hebben geluk gehad! We werden nog redelijk op tijd wakkergeschud door een toen nog onbekende man, genaamd David. Het was juni van het jaar 2015 en we waren aanwezig bij een cryptocurrency evenement in Amsterdam. Hier verzamelde zich een handjevol fanatiekelingen, die vooral de technologie erachter erg interessant vonden. Maar, ergens achterin de zaal stond een wat mysterieuze man de bijeenkomst te observeren. Onze interesse werd gewekt en een van ons stapte op hem af. Derek vroeg hem op een directe manier "Wat ben je aan het doen?" waarop hij zei:

Dit zijn de tijden waarin je het allermeeste geld kunt verdienen. Kijk om je heen, er is niemand te bekennen, behalve een aantal techneuten. 1,5 Jaar geleden wemelde het hier van de mensen met dollartekens in hun ogen en hoorde je niets anders dan MOON, MOON, MOON!

Als ik jou één advies mag geven: zorg dat je zoveel mogelijk verdient en van dit geld zoveel mogelijk Bitcoins zal kopen. Geloof me, je gaat versteld staan van wat het waard zal zijn over een paar jaar. Twijfel je aan mijn woorden? Kijk dan eens naar het verloop van de Bitcoingrafiek.

David als mentor

Het gesprek met David deed ons ontzettend goed en gaf ons weer het vertrouwen terug wat we de afgelopen tijd waren verloren. We besloten ons vol te storten op Bitcoin, altcoins en de technologieën erachter. We merkten al snel dat het ongelooflijk veel tijd kost om dit zelfstandig te leren en vroegen David of hij ervoor openstond om onze mentor te worden. Dit stond hij zeker en vanaf toen ging het in een sneltreinvaart. Al onze verdiensten als Parkeerbeheerder bij Schiphol stopten we in de coaching van David en natuurlijk kochten we ook zo nu en dan wat cryptomunten in. Ook nu weer verklaarden veel mensen ons voor gek. Hoe kan je, als je €1000,- per maand verdient, dit allemaal stoppen in coaching! We besloten niet meer te luisteren naar wat anderen vonden en hielden steevast aan het plan dat we met David hadden bekokstoofd. 

Fiets versus Raket

We zijn ontzettend blij dat we David als mentor heb genomen en hij is iedere euro dubbel en dwars waard geweest! We maken vaak de vergelijking tussen een raket en een fiets. Wanneer je lastige materie zoals Bitcoin en Blockchain wilt leren, dan ben je eigenlijk aan het fietsen naar de andere kant van de wereld. Eerst moet je met vallen en opstaan leren fietsen en daarna duurt het nog eens jaren voordat je aan de andere kant van de wereld bent aangekomen! Hoe fijn zou het zijn als Elon Musk een raket voor je klaar zet, alle gegevens juist instelt, en je alleen nog maar op de grote groene knop hoeft te drukken! Ik kan je verzekeren, met de raket ben je een stuk sneller aan de andere kant van de wereld dan met een fiets, sterker nog, je kan gewoon doorreizen naar een andere planeet!

David heeft in 2015 voor ons de raket juist ingesteld en wij hebben plaatsgenomen en genoten van de reis. Robin en Patrick zaten bij het raam en Derek wat krapjes tussen hen in.

Door David als mentor te hebben, hebben wij goed van de bubbel van 2017 geprofiteerd en dit heeft al het coachingsgeld dubbel en dwars terugverdiend. Wij zijn David hier nog tot op de dag van vandaag dankbaar voor!

De geschiedenis lijkt zich te herhalen

In 2017 hebben we een gigantische hype gehad en daarna zagen we in 2018 dat alles daalde en iedereen weer aangaf dat Bitcoin tot de verleden tijd behoort. Nu is het 2019 en je hoort eigenlijk niemand meer over cryptocurrency's. Het doet ons sterk denken aan de rustige periode van 2015, de periode voor de enorme bubbel van 2017. Het is voor de mensen die hoog hebben ingekocht niet leuk om te zien dat de prijzen nu zo laag liggen. Maar, eigenlijk is het dus, net als toen, een geweldige kans om goedkoop in te kopen. De Macbook is weer voor 400 euro te koop!

Wij hadden destijds geluk dat we David tegenkwamen en dat hij ons wees op de unieke kans die zich voordeed. Nu wij hiervan hebben geprofiteerd, willen wij graag anderen helpen. Wij willen jouw David zijn! Wij willen jou wakkerschudden en het vertrouwen geven dat het weer goedkomt met Bitcoin, net als voorheen! Wij willen jou erop wijzen dat er weer een geweldige kans ligt om aan te grijpen. De onderstaande vergelijking van de voorgaande bubbels benadrukt deze kans.

*Wat we in dit artikel benoemen is onze mening. Wij zijn ervan overtuigd dat de cryptomarkt, net als alle vorige keren weer gaat aantrekken, maar kunnen dit niet met 100% zekerheid zeggen. We kunnen niet in de toekomst kijken, we kunnen alleen de geschiedenis gebruiken om de toekomst te kunnen inschatten. We zijn geen professioneel financieel adviseurs.

Vergelijking van de bubbels

Voor het jaar 2013 hebben we nog meer prijsstijgingen gehad van Bitcoin, maar deze hebben wij helaas niet meegemaakt. Hieronder is te zien dat de piek van de bubbel van 2013 op 1155 dollar lag. Per website liggen de koersen een beetje anders, maar de prijs lag in ieder geval rond de 1155 dollar.

Image
2013 Bitcoin Hype grafiek

Na 2013 is de koers flink ingestort en was het een lange tijd stil op de cryptomarkt. Iedereen dacht dat het dood was en dat er geen toekomst meer in zat. Mensen die het er nog over hadden werden voor gek verklaard. Op 12 juni 2015 heeft David ons wakkergeschud en daar zijn we hem, nogmaals, ontzettend dankbaar voor! De prijs was van $1155 gedaald naar de 200 dollar en wij konden destijds voor zo'n 230 dollar onze inkopen doen. 

Het is ongelooflijk om te zien hoe de bubbel van 2013 een klein heuveltje is geworden in vergelijking met de bubbel van 2017. 

Image
2017 Bitcoin hype afbeelding

 

Stel je voor dat de bubbel van 2017 een heuveltje wordt in vergelijking met de aankomende bubbel! Dit is het moment waarop wij jou wakker maken en als het straks weer omhoog gaat dan kijk je met een grote glimlach terug naar deze dag!

Image
Nieuwe Bitcoinhype afbeelding

Wij willen jou Crypto Miljonair maken!

Naast het wakkerschudden willen we jou ook scherp houden. Het kan namelijk zo zijn dat het nog een jaar duurt voordat we weer de lucht ingaan en deze maanden kunnen jouw vertrouwen weer doen afnemen. Om deze reden hebben wij een Facebookgroep opgericht waar wij jou maximaal gaan voorbereiden op de nieuwe Bitcoinbubbel. Natuurlijk houden niet alleen wij jou scherp, maar ook de andere communityleden! Zo kunnen we onze krachten bundelen en samen profiteren van de nieuwe kans die zich nú voordoet. Op dit moment heet de groep AllesOverCrypto, maar misschien veranderen we dit straks wel naar De Crypto Miljonairs Familie. Dit sluit namelijk perfect aan bij wat wij voor ogen hebben. Ons doel is namelijk om zoveel mogelijk van onze lezers Crypto Miljonair te maken en aangezien jij nu dit artikel leest, willen we jou ook Crypto Miljonair maken!

Dus, wil jij maximaal profiteren van de nieuwe Bitcoinbubbel? Kom dan in de AllesOverCrypto Facebookgroep om elkaar te helpen bij de voorbereidingen voor de nieuwe hype! Wil je jouw vrienden ook wakker maken? Voeg ze dan toe in de groep van jou en mij! Gezamenlijk vormen we één grote Crypto Familie en helpen we elkaar!

KOM BIJ DE CRYPTO FAMILIE!

Wil jij ook een mentor?

Pak jij ook liever de raket in plaats van de fiets? Oftewel, leer je liever hetzelfde in een maand als wat je normaal in een jaar zou leren? Dat kan! Jij kan ons als mentor nemen!

We hebben onze kennis gebundeld in een cursus die je online kunt volgen! Kom je ergens niet uit? Dan kan je die vraag aan ons stellen. Al veel verschillende mensen hebben de cursus gevolgd en een ieder is nu al zelfstandig bezig met cryptomunten. Sommigen hadden nog nooit iets met beleggen gedaan en anderen hadden al wel wat ervaring. Beide groepen doen het nu uitstekend en als ze ergens niet uitkomen dan helpen wij hen hierbij!

Image
Cryptocurrency cursus afbeelding

JA, IK WIL JULLIE ALS MIJN MENTOR!

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.