Regalcoin

Regalcoin – Zo herken je een scamcoin!


Regalcoin is in deze maand van $10,66 naar $42 gestegen en Youtube staat vol met filmpjes waarbij mensen Regalcoin promoten en verwijzen naar hun eigen affiliatelink. What is going on?
 
 Regalcoin video 1.PNG
Regalcoin video 2.PNG
regalcoin video 3.PNG
 
Wij hebben het internet afgestruind om meer te weten te komen over Regalcoin en hieronder lees je het resultaat!

Team

Het managementteam van RegalCoin is onvindbaar en ook informatie over de oprichter is niet te vinden. Er staat dat ze in Hong Kong gevestigd zijn en dat je ze kan benaderen via [email protected].
Naast deze standaardinformatie kunnen we er niet achterkomen wie of wat dit initiatief is gestart. Zelfs niet aan de hand van de domeinnaamregistratie. Het domein is op 7 juli 2017 op een privémanier geregistreerd waardoor het niet is na te gaan waar de registratie is gedaan en wie dit heeft uitgevoerd.   

Op de website staat dat ze Twitter en Facebook gebruiken. Zo te zien posten ze daar updates maar gaan ze niet in gesprek met de community. 

Whitepaper en idee

Wat is het idee?

Regalcoin heeft alleen de functie van een betaalmiddel. Je bewaart je geld in een wallet of maakt een transactie om waarde te versturen. Het is verder niet gelinkt aan een platform, product of overige dienst.

Hier is hun promotiefilmpje te zien:

 
 
Ontvang gratis jouw eboek met 12 waardevolle cryptotips voor beginners
Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!
 

Token karakteristieken

Op 22 augustus 2017 is Regalcoin begonnen met zijn ICO en dit heeft tot en met 22 september 2017 geduurd. De startprijs per token lag op $0,85. Er zijn op dit moment 2,810,000 tokens in omloop en er komen er iedere dag 180,000 bij. Uiteindelijk zullen er 27 miljoen vrijgegeven worden.

 

Kan de token gebruikt worden voor iets nuttigs?

De tokens kunnen gebruikt worden voor geldtransacties. Zo’n transactie kan alleen met de smartphone gedaan worden. De transactiekosten zijn er nagenoeg niet. Om een transactie sneller te laten verlopen kan je de kosten verhogen. Gemaakte transacties kunnen worden gezien maar er kan niet worden achterhaald wie deze heeft uitgevoerd. Je hebt de keuze om je naam bij de transactie te laten zien of geheim te houden. 

Hoe kom ik aan Regalcoin?

Je kan Regalcoin kopen, staken en uitlenen. De coin was tijdens de ICO te koop en tegenwoordig zijn ze via CoinExchange en YoBit verhandelbaar. De coins zijn te staken via de Regalcoin wallet. Het rendement hierop is 10%. Je kan ook je coins uitlenen en hier een beloning voor ontvangen. Dit is mogelijk door in te loggen op hun website. Het rendement op uitlenen kan oplopen tot 540% per jaar. De rewards worden uitbetaald in REC-tokens. 

Gevaren

 • Het project adverteert zowel op hun website als op Steemit met dat Regalcoin een goede investeringskans is. Het beschrijft dat de coin 10 dollar in september zal halen en 50 dollar in december. Wanneer er meer wordt gesproken over gegarandeerde rendementen en minder over de kwaliteit van het project, dan beginnen bij ons de alarmbellen te rinkelen.
   
 • De whitepaper is niet te vinden en er is niet bekend wie de oprichters zijn van Regalcoin. 
   
 • Regalcoin vertoont verschijnselen van een multi-level marketing programma. Je kan namelijk goed geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe mensen op het platform. Dat is een van de redenen dat veel mensen positief praten over Regalcoin. Ze willen graag dat anderen via hun affiliatelink Regalcoins kopen zodat zij commissies kunnen verdienen. 
  De commissies zijn volgens drie levels opgebouwd. 

   ⦁    Level 1: 7% commissie (een vriend koopt via jou)
   ⦁    Level 2: 2% commissie (iemand koopt via jouw vriend)
   ⦁    Level 3: 1% commissie (iemand koopt via de vriend van jouw vriend)

  Naast deze commissies kan je extra inkomsten ontvangen. Je kan namelijk netwerkbonussen ontvangen ter hoogte van $21,000 per week en dit kan oplopen tot een bedrag van $100,000. 
   
 • Ruim 90 procent van het volume wordt op CoinExchange getrade. Dit is direct 50% van het totale tradevolume van deze exchange. Verder heeft alleen YoBit de Regalcoin op hun exchange staan. 
   
 • Op dit moment krijgen veel mensen de onderstaande melding bij hun wallet. Om die reden verschijnen er nu veel filmpjes online waarbij mensen anderen verzoeken zo snel mogelijk hun geld uit Regalcoin te halen.

                                                           Regalcoin warning.PNG

 
         

Conclusie

Regalcoin biedt geen nieuwe functies en kent een aantal noemenswaardige gevaren waardoor het goed is om drie keer na te denken voordat je erin investeert. Multi-level marketing (MLM) programma's kunnen op korte termijn geld opleveren alleen de geschiedenis vertelt ons dat er een moment aanbreekt dat het kaartenhuis in elkaar valt en deze nooit meer wordt opgebouwd. Wij houden ons geld uit de buurt van RegalCoin en raden je aan om hetzelfde te doen.

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.