NFT achtergrond

Gratis NFT Training - geld verdienen met NFT's

Wil je graag online geld kunnen verdienen met NFT's? Dan is deze gratis training over Non-Fungible Tokens perfect voor jou! Via de onderstaande knop meld jij je direct aan

Volg de NFT Training!

Voor wie is de NFT training?

De training over NFT's is bedoeld voor iedereen die op z'n minst een van de volgende vragen met een "ja" beantwoordt:

  1. Wil je weten wat een NFT is?
  2. Wil je online geld kunnen verdienen?
  3. Wil je investeren in NFT's?
     
  4. Ben je op zoek naar een alternatieve beleggingsmethode?
  5. Ben je benieuwd naar een winstgevende strategie voor NFT's?
  6. Wil je weten wat de toekomst van NFT's is?

Wat leer ik in de training?

In de gratis training leggen we je uit wat een NFT is, waarom het waarde heeft, waarom je nog niet te laat bent met investeren, hoe je een NFT koopt en met welke simpele strategie je geld kan verdienen. Dit laatste kan overal ter wereld, zolang je maar een een goede wifi-verbinding hebt.

De training zal ongeveer 1,5 uur duren en alle informatie omvatten die je nodig hebt om vandaag nog van start te gaan met NFT's.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door een van de Crypto Experts van AllesOverCrypto. Wij bij AllesOverCrypto houden voortdurend de markt in de gaten en spelen direct op een trend in wanneer deze zich voordoet. Hierdoor waren wij allereest vroeg bij Bitcoin en nu ook vroeg bij de NFT-trend. Wij hebben ons flink ingelezen en willen onze opgedane kennis en ervaring met jou delen tijdens de training.

Hoelang duurt de training?

De online training duurt tussen de 90 en 120 minuten. In deze kleine 2 uur leer je alles wat je nodig hebt om een jumpstart te maken in de wereld van Non-Fungible Tokens (NFT's). Wanneer jij je hebt aangemeld, dan krijg je van ons een unieke link waarmee je toegang krijgt tot de trainingsomgeving. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, zodat je niets van de training hoeft te missen.

Waarom is de training gratis?

Wij bij AllesOverCrypto willen graag dat Nederland en België vooroplopen in de revolutie van blockchain en alle toepassingen die hierop worden gebouwd. Zo zijn al eerder cryptomunten als Bitcoin hierop gebouwd en is de Non-Fungible Token de volgende toepassing die hierop wordt gelanceerd. Wij willen zoveel mogelijk Nederlanders en Belgen inspireren om aan de slag te gaan met blockchain, crypto en NFT's.

Wij zitten sinds 2013 in de cryptomarkt en zien dat mensen vooral de fout ingaan wanneer ze blindelings ergens geld in leggen. Wij benadrukken daarom altijd:

Eerst leren, dan investeren

Het is dan ook niet voor niets dat een van de rijkste personen op de aardbol, Warren Buffet, altijd zegt:

The more your learn, the more you earn

Dit benadrukt nogmaals dat het belangrijk is om tijd in jezelf te investeren en zoveel mogelijk informatie tot je te nemen. Hoe meer kennis je hebt, hoe verder je in het leven zal komen. De onderstaande video vinden we altijd erg motiverend als het gaat om "de beste versie van jezelf worden."

Hoe geef ik mezelf op voor de training?

De Gratis NFT Training wordt online gegeven. Je kan deze dus lekker thuis, vanuit je luie stoel volgen. Je meld je aan door op de onderstaande knop te drukken. Na het klikken op de knop kom je op de pagina terecht waar jij je gratis kan aanmelden.

Na de aanmelding ontvang je netjes een bevestiging en de link om de training bij te wonen. Wij hebben er superveel zin in om de training aan jou te geven! Tot straks!

Meld je aan voor de training

 

 


Starten met NFT's en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze Gratis NFT Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Blogbanner NFT Training

 


Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.