Delta

Delta App – de complete gebruikersgids

We zijn ons steeds meer bewust van de financiële mogelijkheden die we zelf kunnen realiseren door middel van investeringen. In de 21ste eeuw hebben we geen goud meer verstopt in ons huis of een geheime opbergplaats met een paar ton, maar we ontdekken zelf de weg naar de financiële markt. De wereld van crypto groeit ontzettend, maar ook via aandelen en fondsen kunnen we onze beleggersportefeuille gaan uitbreiden en zo investeren in de toekomst. Ontdek Delta, de gemakkelijkste en beste manier om op de hoogte te blijven van je financiële investeringen.

Alles wat ik zeg of schrijf is louter algemene informatie en alléén bedoeld als algemene informatie. Het bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan. Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.”

Foto header:  Burdun Iliya/Shutterstock.com

Bekijk snel

Doel Delta App

Wanneer je een investering doet, wil je uiteraard weten of het loont. In verschillende exchanges of wallets krijgen we de actuele waarde van de koers te zien en met een simpele rekensom die je dan vaak zelf moet maken, weet je of je winst of verlies hebt. Natuurlijk wil je gedetailleerde informatie krijgen over je return on investment, zoals hoeveel percentage winst heb ik, wat is de gemiddelde aankoopwaarde en wat is de investeringsratio. Gelukkig hebben we in de wereld van crypto specifieke apps zoals Blockfolio om je een duidelijk overzicht te geven.

Delta daarentegen breidt de mogelijkheden nog eens uit. Waar Blockfolio heel specifiek gericht is op de wereld van crypto, biedt Delta een platform om al je investeringen te volgen op een eenvoudige manier. Crypto, maar ook aandelen, fondsen, obligaties enzovoort. 

Instellen Delta App

De Delta app is beschikbaar voor Android en iPhone zodat iedereen gebruik kan maken van deze dienst. Bij activatie krijg je meteen een aanbod om een rondleiding te krijgen doorheen de app, zo weet jij haarfijn wat de mogelijkheden zijn en hoe jij het beste je investeringen kan tracken.

Selecteer vervolgens de activa waarin je belegt of waarin je geïnteresseerd bent. Dit om het dashboard van je persoonlijke portefeuille klaar te maken. Per onderdeel krijg je een aantal suggesties die je handmatig kan wijzigen, kies hier je favoriete activa of de activa waarin je reeds belegd hebt. Activeer pushmeldingen. Meldingen krijgen op je telefoon kan handig zijn, zeker wanneer het gaat over je investeringen, je wilt tenslotte altijd up-to-date blijven. Nu kom je in het overzichtsscherm van je Delta app.

Image
Delta
Image
Delta
Image
Delta

Dashboard

Het overzicht van je dashboard is het startpunt om je gedetailleerde informatie te raadplegen. Wat ons meteen opvalt is de geografische onderverdeling. Heb je investeringen met betrekking tot de globale markt of doen zijn je investeringen enkel dienst op de Amerikaanse markt? Krijg hier een overzicht tussen de marktfluctuaties en mogelijkheden.

Verder in het overzichtspagina zien we de top stijgers en top dalers. Je krijgt in één oogopslag meer informatie over de laatste trends op de markt, het voordeel is dat dit niet enkel betrekking heeft op crypto, maar op je eerder aangegeven investeringsmarkten. Ben je enkel geïnteresseerd in crypto en obligaties? Dan krijg je hier enkel deze informatie en ben je niet onnodig opgezadeld met overbodige informatie.

Markten

We zien allereerst bovenaan een onderverdeling tussen de verschillende investeringsmogelijkheden. Je kan bovenaan navigeren naar aandelen of crypto, waar je meer informatie over wenst. In huidig voorbeeld gaan we dieper in op de wereld van crypto, maar de app werkt gelijkaardig voor andere markten.

Je krijgt meteen een lijst van alle cryptomunten gerangschikt per marktkapitalisatie, met Bitcoin nog steeds bovenaan. Dit is slechts een overzicht om te kijken hoe jouw favoriete munt het doet vergeleken met andere crypto. Hier kunnen we kiezen tussen drie timeframes. Zo kan je kiezen voor één week, één dag of zelfs het laatste uur. Hier zie je ook de procentuele stijging of daling gedurende deze periode.

Klik door op de crypto waar jij meer informatie over wenst. Hier krijg je veel meer opties om doorheen de tijd te navigeren. Van één uur tot zelfs vijf jaar. Het grote verschil tussen trackers zoals Blockfolio, is dat je hier kan kiezen voor een weergave met candles. Dit is een overzicht met gekleurde, verticale balkjes die je meer informatie geven over hoogste en laagste prijs in de gekozen timeframe. Zo kan jij analyses doen over het verleden van de munt en misschien kan jij er wel conclusies uit halen.

Heb je nog meer informatie nodig over het project? Geen probleem, je krijgt in het huidig scherm ook de volledige marktgegevens. Dit inclusief circulerende voorraad, volume en de totale marktkapitalisatie. Dit zijn belangrijke gegevens die je moet meenemen in je beslissing of je wilt gaan investeren in crypto.

Een zeer groot voordeel van de Delta app is dat je pushmeldingen kan activeren voor alle nieuwsberichten over je favoriete investering. Deze kan naast louter informatief ook belangrijke informatie zijn over je investering, hoe gaat de markt anticiperen op dit nieuws en hoe ziet de toekomst eruit voor mijn cryptomunt?

Tot slot heb je nog meer activa- en teaminfo. Krijg een korte introductie over de crypto, je wilt natuurlijk steeds weten welke doelstelling een crypto hebben en wat hun doel is. Steeds je eigen onderzoek doen in de wereld van crypto en investeringen is essentieel. Hier kan je tevens ook navigeren naar hun eigen website voor meer informatie, maar ook zien hoe actief ze zijn op social media. Hier delen ze tenslotte hun laatste nieuws en tonen je de trends van hun munt. Benieuwd naar hun doelstellingen? Raadpleeg hun whitepaper en bepaal zelf of je achter het project staat.

Image
Delta
Image
Delta
Image
Delta

Portfolio

Nu je wegwijs bent in de app van Delta, wil je natuurlijk weten hoe het zit met je investeringen. Je kan je investeringen groeperen in je hoofdportfolio, maar je kan er ook voor kiezen om verschillende portfolio’s te maken. Dit is afhankelijk van je eigen wensen hoe jij je investeringen wilt gaan tracken.

Wallet

Het kan soms best vervelend zijn dat je niet alle investeringen in crypto kan vastgehouden in één wallet. Het hebben van een overzicht is wel zo fijn en handig. Heb je eerder crypto-investeringen gemaakt? Dan kan je ervoor kiezen om tot 2 wallets te verbinden met de applicatie. Wil je een onbeperkt aantal wallets importeren? Dan heb je natuurlijk nog altijd de PRO-versie.

Exchange

Staan je investeringen op een exchange? Dan kan Delta deze ook verbinden om je gegevens automatisch over te nemen. De grootste exchanges zijn onder andere Binance, Bitfinex en Coinbase. Bij elke transactie, neemt Delta de gegevens over en synchroniseert ze met de applicatie. Gebruik je een andere wallet of trade je vanaf een andere exchange? Dan kan je nog altijd handmatig transacties toevoegen.

Handmatige transactie

Natuurlijk wil Delta weten welk soort transactie je gaat toevoegen. Selecteer of het gaat over een aankoop, verkoop of transfer en vul de verdere gegevens in. Zo is het belangrijk om je exchange te melden maar ook tradingspairs zodat de informatie gedetailleerd en accuraat blijft. Verhandel je Bitcoin (BTC), dan zie je meteen alle mogelijke tradingsparen op de exchange waar je mee werkt. Voeg alle eerder gemaakte transactie toe en krijg een overzicht. Indien je dit via een andere exchange of wallet hebt gedaan, kan dit een tijdrovende klus zijn, maar zeker de moeite waard in de toekomst!

Filteropties

Het hoofdportfolio is een overzicht van al je investeringen. Dit betreft zowel crypto, aandelen, obligaties en dergelijke. Tenzij anders bepaald uiteraard. Vanuit je hoofdportfolio kan ook je investeringen gaan sorteren. Raadpleeg zo de bijvoorbeeld de grootste relatieve winst of ontdek waar voor jou de minste winst in zit of zelfs de verliezen.

Nieuws

Hou je niet van pushmeldingen, maar wil je wel het laatste nieuws raadplegen? Door je favoriete investering te selecteren, genereer je automatisch een nieuwspagina van deze investeringen. Navigeer onderaan in je menu naar de wereldbol voor alle nieuwsupdates en wekelijkse updates. Nieuws is essentieel. Je wilt natuurlijk alle nodige informatie raadplegen alvorens je het risico loopt om een investering te doen. Gelukkig voorziet Delta jou ook van alle nodige informatie. Gebruik dan ook altijd deze nieuwsbron om je te verdiepen in een digitale asset.

Conclusie

Het doel van investeringen is uiteraard om rendement te krijgen over ons geld dat helaas nog maar bitter weinig waard is bij de bank. De wereld van crypto is nog relatief nieuw, maar investeringen daarentegen niet. Er zijn verschillende manieren die Delta mooi samenbrengt in één applicatie. Bepaal zelf welke investeringen je wilt opvolgen en hoe je deze wilt categoriseren in de app. Maak je aparte portfolio’s per onderdeel zodat je een overzicht hebt van je crypto aan de ene kant en je obligaties aan de andere kant? Of wil je een globaal beeld? Alles is mogelijk met Delta. De kracht die Delta heeft is de diversiteit die het biedt om veel verder te gaan dan alleen crypto, maar ook aanbiedt om obligaties en aandelen toe te voegen aan hun portefeuille.

Hoe tracken onze leden van de AllesOverCrypto Facebook hun investeringen? Vraag hen welke optie zij het handigste vinden en vooral waarom. De Facebookgroep is er om kennis te delen en samen alles te leren over Crypto.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.