Bitvavo logo achtergrond

Bitvavo Actie: €1000 kostenvrij verhandelen

De Bitvavo Exchange houdt deze week een actie waarbij je als trader over de eerste €1000,- aan transacties geen handelskosten hoeft te betalen. De actie geldt alleen voor nieuwe gebruikers. Op deze manier wil Bitvavo de drempel zo laag mogelijk maken om te beginnen met handelen in cryptomunten. Ze hebben recentelijk al hun handelskosten gedeeld door 10 gedaan en met acties zoals deze wordt het nóg interessanter om bij hen te gaan handelen. Om de actie in een voorbeeld neer te zetten:

  1. Je maakt een gratis account aan.
  2. Je verifieert jezelf en stort €500,-.
  3. Je koopt voor €500,- aan cryptomunten.
  4. Na een maand heb je 20% winst en besluit de €600,- aan waarde om te zetten naar euro's.
  5. Je hebt in totaal voor €500 + €600 aan waarde verhandeld = €1100.
  6. Je betaalt over de eerste €1000 geen transactiekosten en over de andere €100 wel.
    = €100 * 0,20% = €0,20 aan handelskosten bij een verhandeld vermogen van €1100.

Na het voltooien van de transactie zullen ze de kwijtgescholden transactiekosten terugstorten op je Bitvavo-rekening.

Wil jij graag profiteren van deze instap-actie? Maak dan via deze knop een gratis account aan.

Account aanmaken + Gebruikmaken van actie

Duur actie

De actie is op maandag 15 april 2019 ingegaan en er is vooralsnog geen einddatum bekendgemaakt. Wanneer jij nu een account aanmaakt, dan kan je gebruikmaken van deze actie. 

Gebruiksvriendelijk platform

Bitvavo staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Ze hebben een interface voor beginners en een interface voor de wat meer ervaren handelaren onder ons. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om cryptomunten bij hen te verhandelen en kan een beginner op een laagdrempelige manier zichzelf wegwijs maken binnen de meer geavanceerde interface. 

Enige exchange van Nederland

Bitvavo is de enige exchange in Nederland die puur en alleen focust op cryptomunten. Soortgelijke aanbieders zoals Bitcoin Meester zijn namelijk een broker. Zij hebben niet zelf de munten in bezit maar bemiddelen tussen jou en de andere exchanges. Wanneer jij bij Bitcoin Meester een aankoop doet, dan zullen zij pas daarna deze munten inkopen bij een ander platform.

Bitvavo daarentegen bezit eigen munten en is geen bemiddelaar tussen andere platformen.

Vragen?

Heb je vragen over de actie van Bitvavo, stel ze dan in onze Facebookgroep of op ons Crypto Forum

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.