BitTorrent Token (BTT) - Uitleg in 10 punten

BitTorrent Token (BTT) - Uitleg in 10 punten

Snel €10 verdienen?

  1. Maak een account aan
  2. Stort 10 euro
  3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

BitTorrent heeft zijn eigen token gelanceerd via het Launchpad-platform van Binance. Iedereen die tijdens de ICO zijn eerste BTT-tokens had gekocht, zag zijn inzet binnen een week 9 keer over de kop gaan! Nog steeds is de token het gesprek van de dag en dit zal de komende tijd ook zeker nog zo blijven. Wij hebben voor jou de belangrijkste kenmerken op een rij gezet. Mocht je nog meer details willen weten van deze munt, dan kan je onderaan het artikel op de blauwe knop drukken! Hier vind je namelijk de uitgebreide uitleg van de BitTorrent Token, maar laten we beginnen met de 10 belangrijkste punten.

BitTorrent (BTT) uitgelegd in 10 punten

  1. BitTorrent is een bestaand peer-to-peer platform waar mensen al jaren bestanden met elkaar uitwisselen. Je vindt hier onder andere de nieuwste boeken, muziekalbums en films. Deze zijn veelal gratis te downloaden en hier zijn niet alle makers en overheden even blij mee.
  2. BitTorrent wil hun platform 'tokenizen'. Hiermee wil het enerzijds de content creators stimuleren om meer content te maken, en anderzijds wil het de gebruikers aansporen om te blijven uploaden. Dit uploaden is nodig zodat ook anderen het bestand weer kunnen downloaden.
  3. De cryptomunt is uitgebracht op de blockchain van Tron. De BitTorrent Token (BTT) is daarom een TRC-10 token. 
  4. Tron staat bekend om zijn transactiesnelheid en hier profiteren de TRC-10 tokens van. 
  5. De BTT-token is echt bedoeld om op het BitTorrent-platform zelf te gebruiken en wordt daarom geschaard onder de utility tokens.
  6. Tron heeft eerder het bedrijf BitTorrent overgenomen voor een bedrag van 126 miljoen dollar.
  7. De ICO van BitTorrent was binnen een kwartier uitverkocht en de token kon daarna verhandeld worden op de Binance Exchange.
  8. Justin Sun is de oprichter van Tron en nu de CEO van BitTorrent. Hij is heer en meester op het gebied van marketing en deze vaardigheid kan BitTorrent goed van pas komen.
  9. Doordat BitTorrent als p2p-platform al lang bestaat, hebben ze veel volgers op social media. Dit, in combinatie met de 100 miljoen gebruikers, kan een enorme boost geven aan het gebruik van de BTT-munt en daarmee ook de waarde ervan.
  10. Justin Sun heeft als doel om de massa-adoptie van blockchain en cryptocurrency's te stimuleren en met Tron en BitTorrent zet hij hier absoluut vaart achter. 

 

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over BitTorrent

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!