Bittorrent token achtergrond

BitTorrent Token (BTT) - Uitleg in 10 punten

BitTorrent heeft zijn eigen token gelanceerd via het Launchpad-platform van Binance. Iedereen die tijdens de ICO zijn eerste BTT-tokens had gekocht, zag zijn inzet binnen een week 9 keer over de kop gaan! Nog steeds is de token het gesprek van de dag en dit zal de komende tijd ook zeker nog zo blijven. Wij hebben voor jou de belangrijkste kenmerken op een rij gezet. Mocht je nog meer details willen weten van deze munt, dan kan je onderaan het artikel op de blauwe knop drukken! Hier vind je namelijk de uitgebreide uitleg van de BitTorrent Token, maar laten we beginnen met de 10 belangrijkste punten.

Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!

BitTorrent (BTT) uitgelegd in 10 punten

 1. BitTorrent is een bestaand peer-to-peer platform waar mensen al jaren bestanden met elkaar uitwisselen. Je vindt hier onder andere de nieuwste boeken, muziekalbums en films. Deze zijn veelal gratis te downloaden en hier zijn niet alle makers en overheden even blij mee.
 2. BitTorrent wil hun platform 'tokenizen'. Hiermee wil het enerzijds de content creators stimuleren om meer content te maken, en anderzijds wil het de gebruikers aansporen om te blijven uploaden. Dit uploaden is nodig zodat ook anderen het bestand weer kunnen downloaden.
 3. De cryptomunt is uitgebracht op de blockchain van Tron. De BitTorrent Token (BTT) is daarom een TRC-10 token. 
 4. Tron staat bekend om zijn transactiesnelheid en hier profiteren de TRC-10 tokens van. 
 5. De BTT-token is echt bedoeld om op het BitTorrent-platform zelf te gebruiken en wordt daarom geschaard onder de utility tokens.
 6. Tron heeft eerder het bedrijf BitTorrent overgenomen voor een bedrag van 126 miljoen dollar.
 7. De ICO van BitTorrent was binnen een kwartier uitverkocht en de token kon daarna verhandeld worden op de Binance Exchange.
 8. Justin Sun is de oprichter van Tron en nu de CEO van BitTorrent. Hij is heer en meester op het gebied van marketing en deze vaardigheid kan BitTorrent goed van pas komen.
 9. Doordat BitTorrent als p2p-platform al lang bestaat, hebben ze veel volgers op social media. Dit, in combinatie met de 100 miljoen gebruikers, kan een enorme boost geven aan het gebruik van de BTT-munt en daarmee ook de waarde ervan.
 10. Justin Sun heeft als doel om de massa-adoptie van blockchain en cryptocurrency's te stimuleren en met Tron en BitTorrent zet hij hier absoluut vaart achter. 

Hoe koop ik BitTorrent?

BitTorrent kopen op Binance is een fluitje van een cent. Met deze uitleg ben je binnen enkele stappen de trotse eigenaar van BTT.

 1. Meld je hier gratis aan bij Binance
 2. Login in je account
  Let op: bewaar je gebruikersnaam en wachtwoord goed!
 3. Druk links bovenaan op Crypto kopen en kies voor Bankstorting
 4. Zorg dat hij op het tabje Fiat staat in plaats van Crypto en controleer of hij op Euro staat
 5. Kies voor iDEAL wanneer je het geld direct op je account wilt hebben en Bank Transfer (SEPA) wanneer je het ook prima vindt als het een paar dagen duurt voordat het geld erop staat
 6. Wacht totdat jouw euro's op het Binance account zijn gestort
 7. Klik bovenaan op Handelen en selecteer Klassiek
 8. Je zit nu op het handelsgedeelte van Binance. Klik aan de rechterkant op FIAT en selecteer EUR
 9. Een aantal munten zijn op Binance te verhandelen voor euro's. Maar, de meeste worden verhandeld tegen Bitcoin. Zoek het handelspaar BTC/EUR op en koop met jouw euro's Bitcoin.
 10. Klik vervolgens het tabje BTC aan en zoek BitTorrent op aan de hand van z'n ticker BTT
 11. Je vindt nu het handelspaar BTC/BTT. Door die aan te klikken, kan je BitTorrent kopen
 12. Gefeliciteerd! Je bent in het bezit van jouw favoriete cryptocurrency!

 

Klik hier voor een uitgebreide uitleg over BitTorrent

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.