Cryptocurrency cursus hero image. Achtergrondafbeelding.

All-in-1 Crypto Cursus - Populairste van Nederland

Ben je op zoek naar de beste en meest uitgebreide cryptocurrency cursus van Nederland? Lees dan snel verder over de Crypto Masterclass.

Wil jij graag leren hoe je in cryptocurrency’s kunt investeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze cryptocurrency cursus voor jou gemaakt. Je leert precies hoe je al vanaf 1 euro je eerste investering kan doen, hoe je grote winsten kan pakken, wat crypto en blockchain zijn en we behoeden je van alle beginnersfouten die je anders al snel honderden euro’s kosten.

"Een eenmalige investering waar je de rest van je leven van zult profiteren." 

Veel mensen beginnen in te zien dat cryptocurrency’s de potentie hebben om voor een enorm extra inkomen te zorgen of zelfs hun leven volledig kunnen veranderen. Helaas durven zij dan toch niet de stap te zetten om te investeren, omdat ze:

 • niet weten waar ze moeten beginnen;
 • bang zijn dat ze beginnersfouten maken;
 • denken dat ze meteen heel veel geld moeten inleggen;
 • vinden dat het risico te groot is;
 • opzien tegen de tijd en energie die het kost om deze wereld goed te leren kennen; en
 • niemand kennen die ze hierbij kan helpen.

Cryptocurrency cursus, perfect voor beginners

Precies om deze redenen is de cryptocurrency cursus in het leven geroepen. Wij zijn namelijk tegen precies deze problemen aangelopen. In 2013 zijn wij vol goede moed de cryptowereld ingestapt, maar hebben toentertijd fout op fout gemaakt en we hebben hier duizenden euro’s en uren leergeld voor betaald.

Wat wij toen echt misten was de kennis van iemand die al veel ervaring had in de cryptowereld en ons bij de hand kon nemen. We hebben ons toen al voorgenomen om alle waardevolle kennis die we op dat moment verzamelden, zouden delen met de rest van Nederland. Dit heeft geresulteerd in de meest uitgebreide Cryptocurrency Cursus van Nederland:

 1. Je leert alles wat je moet weten om succesvol te beginnen met het investeren en traden in cryptocurrency’s. 
 2. Je krijgt les van de meest ervaren crypto-experts van Nederland. Beiden hebben méér dan 6 jaar ervaring en zijn universitair afgestudeerd op het gebied van Economie en Computer Science. 
 3. In plaats van 100 euro per uur uit te geven aan adviseurs, krijg je met deze cursus de rest van je leven ondersteuning van deze mentoren.
 4. Je vermijdt dure beginnersfouten die je gemakkelijk veel meer kosten dan deze eenmalige bescheiden investering.
 5. De rest van je leven zal je profiteren van de kennis die je in deze cryptocurrency cursus opdoet.
Image
Visuele weergave van de cryptocurrency cursus voor beginners. Je ziet op deze afbeelding verschillende mock-ups van de cursus om een beeld te vormen van wat je krijgt.

Leraren die het beste met je voor hebben

Onze motivatie om deze cursus te maken komt voort uit wat wij in 2013 hebben meegemaakt toen wij voor het eerst in cryptocurrency’s investeerden. We zagen dat Litecoin van 2 dollar naar 20 dollar was gestegen in luttele dagen en dachten direct dat wij heel makkelijk rijk konden worden. Zonder enige kennis van blockchain en cryptocurrency’s zijn we er blind ingestapt. En jahoor! De prijs knalde door en binnen een dag hadden we onze investering verdubbeld! Ondanks dat we vanuit de studie leerde hiervoor op te passen, maakten de winsten ons toch blind. Hierdoor hebben we daarna elke fout gemaakt die we konden maken. Denk aan:

 • Niet goed beveiligen tegen hackers.
 • Computer resetten met onze cryptomunten erop.
 • Coins naar de verkeerde wallet versturen.
 • Uit angst cryptocurrency’s kopen op het hoogste punt.
 • Uit paniek cryptocurrency’s verkopen op het laagste punt.
 • En zo kan ik nog een hoop andere fouten opnoemen.

Dit heeft ons zo’n beetje onze hele investering in 2013 gekost. Door het verliezen van geld en het keer-op-keer maken van verkeerde beslissingen, zaten we er emotioneel echt helemaal doorheen. Door deze periode willen we er alles aan doen dat jij deze vervelende momenten niet mee hoeft te maken. 

"We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij niet dezelfde kostbare fouten maakt zoals wij die hebben gemaakt."

We zijn toentertijd dan ook niet bij de pakken neer gaan zitten! We wisten wat voor enórme potentie deze industrie heeft en we hebben geaccepteerd dat de duizenden euro’s aan leergeld en de vele gemaakte uren hoorden bij leren over deze nieuwe markt. Gelukkig kunnen wij nu achteraf zeggen dat we er ontzettend veel van hebben geleerd en deze kennis en informatie hebben wij nu voor jou gebundeld in één cursus.

Image
Hier zie je een foto van Derek en Patrick, jouw leraren voor de cryptocurrency cursus. Patrick heeft een master Ondernemerschap en Derek een master Economie.

Waarom een cryptocurrency cursus?

Het lijkt zo makkelijk, geld verdienen met crypto. Waarom zou je dan een cursus moeten gaan volgen? Eerlijk is eerlijk, het internet staat vol met informatie waar je zeker bruikbare dingen uit kunt halen. Hier schuilt echter ook meteen het gevaar... Want welke informatie klopt en hoeveel tijd ben je kwijt om dit allemaal zelf uit te moeten zoeken?

Veel mensen vinden het dan ook prettig om te investeren in een online crypto cursus, omdat:

 1. Adviezen op het internet vaak slecht zijn of door mensen worden gegeven die uit zijn op je geld. Bij de cursus leer je van echte crypto-experts die het beste met je voor hebben.
 2. Een fout is snel gemaakt in een nieuwe en technische wereld als deze. Zo’n fout kan je veel meer geld kosten dan deze investering waar je de rest van je leven van profiteert.
 3. Het kost ongelooflijk veel tijd om zelf alles uit te moeten zoeken. Als je een druk leven hebt, ben je hier al snel een jaar mee bezig. De cryptomarkt kan dan ondertussen al keihard gestegen zijn, terwijl jij nog steeds niet snapt waar je mee bezig bent.
 4. Alle vragen die je hebt, worden snel beantwoord. Je kan deze aan je mentoren vragen of leren van iedereen in de community. Je bent dan verzekerd van oprechte hulp.
   
Bekijk direct de cursus

Wat je leert in de cryptocurrency cursus

Het belangrijkste doel van de cryptocurrency cursus is dat jij veel geld gaat verdienen met cryptocurrency's, maar daar blijft het niet bij. Wij merken dat mensen denken blind rijk te worden van crypto en hierdoor met veel te veel geld en emoties de markt instappen. In plaats van geld te verdienen, verliezen ze hierdoor juist veel geld. Wij vinden dat dit anders moet.

In deze cursus leer hebben we daarom een enorm deel (6,5 uur) gewijd aan je emoties leren kennen en hoe je deze onder controle krijgt. Daarnaast leer je alles van geld verdienen met je investeringen tot het beveiligen hiervan. Van koop- en verkooptactieken tot het meedoen aan ICO’s. Van de ontwikkeling van geld tot welke verschillende cryptocurrency’s er zijn. Alles komt aan bod! Je krijgt:

 • 29 uitgebreide video’s
 • Ruim 10 uur aan videomateriaal
 • Levenslange toegang met continu nieuwe lessen en updates. De Masterclass blijft verbeterd worden!
 • Ruim 200 quiz-vragen waardoor je nog sneller leert.
 • Een officieel certificaat wanneer je de cursus haalt.
 • Continue ondersteuning van je mentors
 • Toegang tot de exclusieve VIP Facebook groep
 • Je kan alles leren samen met experts en gelijkgestemden.

"Het belangrijkste doel van de cryptocurrency cursus is dat jij veel geld gaat verdienen met cryptocurrency's."

De inhoud

Alle onderwerpen die jou gaan helpen om succesvol crypto-investeerder te worden, komen aan bod. Deze online cursus in combinatie met de veelbelovende toekomst van cryptocurrency’s hebben de potentie om jouw leven volledig te veranderen. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is deze kennis op te doen:

Het fundament

 1. Wat is geld eigenlijk en hoe is dit ontstaan?
 2. Hoe is Bitcoin ontstaan en hoe werkt het?
 3. Wat is Blockchain precies?
 4. Wat zijn smart contracts?
 5. Welke soorten cryptocurrency’s zijn er en waarom zijn deze zo veelbelovend?

Geld verdienen aan crypto

 1. Waarom hebben blockchain en cryptocurrency’s zoveel potentie?
 2. Hoe kan ik crypto kopen?
 3. Wat is de beste manier om mijn cryptomunten te beveiligen?
 4. Hoe laat ik mijn winsten uitbetalen op mijn bankrekening?
 5. Hoe doe ik mee aan een ICO?

Crypto trading (geld verdienen aan de koers van cryptocurrency’s)

 1. Hoe werkt een crypto exchange?
 2. Hoe werken bubbels, emoties en marktcyclussen?
 3. Wanneer kan ik het best mijn cryptocurrency’s kopen en verkopen?
 4. Hoe kan ik short gaan en met leverage traden?
 5. Hoe plaats je daadwerkelijk een trade?
 6. Tips voor hoe je zoveel mogelijk geld kan verdienen met crypto.

Emoties (geld verdienen aan de koers van cryptocurrency’s)

 1. Waarom wil je de cryptowereld instappen?
 2. Welke emoties zorgen ervoor dat je geld verliest?
 3. Welke emoties kan je gebruiken om te verdienen?
 4. Hoe kan je inspelen op andermans emoties?
 5. Hoe blijf je gemotiveerd?
 6. Hoe voorkom je fouten door je emoties?
Bekijk meer informatie over de Crypto Masterclass 

De cryptocurrency cursus blijft uitgebreid worden.

Twijfel je nog? Het wordt nog beter. De Crypto Masterclass is niet alleen een eenmalige investering, maar je krijgt ook nog de rest van je leven gratis toegang tot alle updates en nieuwe lessen die toegevoegd worden. Bij genoeg updates zal de prijs van de cryptocurrency cursus omhoog gaan, maar dan heb jij je plekje al geclaimd! 

Kort geleden hebben wij bijvoorbeeld de les “Bitcoin shorten” toegevoegd. De volgende les zal over moving averages gaan. Deze onderwerpen kiezen wij niet zelf, maar worden gekozen door de cursisten. Jij bepaalt dus hoe de cursus eruit komt te zien!

Start al binnen 5 minuten met de cryptocurrency cursus!

 1. Een investering waar je de rest van je leven van zult profiteren.
 2. Een snelroute in plaats van alles zelf uit te moeten zoeken.
 3. Je krijgt hierdoor eindelijk tijd en geld voor de dingen die je leuk vindt.
 4. Al tijdens de cursus kan je veel geld verdienen met crypto.
 5. Alle vragen die je hebt, worden door experts en de community beantwoord.

En dat is nog niet alles!

Om je écht goed te helpen met alles wat we kunnen bedenken om jou een kickstart te geven in de cryptowereld, hebben we ook nog 3 bonussen toegevoegd! Als jij vandaag besluit om te beginnen met de cryptocurrency cursus, geven we je deze 3 helemaal gratis!

 1. Crypto belastinggids
  De cryptowereld is zó nieuw dat zelfs de Belastingdienst nog niet helemaal snapt hoe ze alles moeten aanpakken. Wij hebben uren met ze aan de telefoon gezeten en met verschillende belastingexperts gepraat en alle informatie gebundeld tot deze gids. Hoe geef je de belasting op over je crypto-investering? Hoeveel belasting dien je te betalen? Wij geven antwoord op alle meest gestelde vragen!
   
 2. 12 Waardevolle crypto tips voor beginners
  Waar we in de cryptocurrency cursus er vooral op in gaan hoe je bepaalde fouten voorkomt, zetten we deze tips in dit e-boek allemaal voor je uiteen. Je hebt direct een overzicht van de meest gemaakte fouten en door deze kennis zal je al veel minder snel geneigd zijn om deze fouten te maken. Dit gaat je gegarandeerd heel veel geld besparen!
   
 3. De Bitcoinbijbel - financiële vrijheid dankzij cryptocurrency’s.
  In dit e-boek (132 blz!) leggen we in eenvoudig Nederlands aan je uit hoe cryptocurrency’s & blockchain voor een enórme revolutie gaan zorgen. Deze Bitcoinbijbel bevat alle informatie die je nodig hebt op één plek om succesvol cryptobelegger te worden. Je kan hem erbij houden als naslagwerk voor de cursus of gebruiken om snel dingen op te zoeken.

100% garantie - Niet tevreden? Geld terug. Beloofd!

We zijn zo overtuigd dat deze crypto cursus jou gaat helpen, dat we je een 100% garantie geven. Als jij binnen 2 weken je bedenkt en de cursus toch niet helemaal goed genoeg vond, dan geven we je gewoon al je geld terug! Geen lastige vragen, geen addertjes, geen moeilijk doen, helemaal niks. Beloofd! Het geld staat binnen 2 werkdagen weer op je rekening.

Twijfel je hierover? Dan kan je ons altijd mailen, een berichtje sturen, bellen, of via Facebook contacten. Als we zelfs dan niet alle twijfel hebben weggenomen, dan kan je zelfs contact opnemen met PayPro, onze betalingsprovider. Wanneer zij erachter komen dat wij ons niet aan onze belofte houden, geven zij je geld terug en krijgen wij een fikse boete. Zo ver zullen we het echter nooit laten komen. Beloofd!

Profiteer de rest van je leven van deze kennis

Cryptocurrency’s hebben bewezen dat ze voor adembenemende winsten kunnen zorgen. De prijs van één Bitcoin is binnen 10 jaar van 1 cent naar 20.000 dollar gestegen. Duizenden mensen hun levens zijn volledig veranderd door crypto en elke dag komen hier weer nieuwe mensen bij. Echter, zijn er genoeg verhalen van mensen die juist veel fouten hebben gemaakt en die veel meer moeite hebben gehad om geld te verdienen met cryptocurrency's. Die verhalen hoor je alleen niet. Het belangrijkste verschil tussen de mensen die wel rijk zijn geworden en degenen die “arm” achter zijn gebleven? Kennis!

"De cryptocurrency cursus geeft je alle kennis die je nodig hebt om succesvol in cryptocurrency’s te investeren."

Alle onderwerpen komen aan bod en als je iets mist, dan kan je stemmen om dit onderwerp toegevoegd te krijgen. Om het verhaal helemaal compleet te maken, krijg je gegarandeerd je geld terug als de cryptocurrency cursus toch niet aan je verwachtingen voldoet! Er is dus geen enkel risico. Je kan het gewoon proberen en binnen 2 weken je geld terug vragen! 

Wij beloven je dat je na het volgen van deze cursus:

 • Succesvol kan investeren in Bitcoin en cryptocurrency’s.
 • Snapt wat blockchain, smart contracts en cryptocurrency's zijn.
 • Een ijzersterke basis hebt voor crypto trading.
 • Alle hulp krijgt die je nodig hebt.
 • Geen moment spijt zult hebben van deze investering.

De cryptocurrency cursus bieden we nu aan met 50% korting en bedraagt slechts 997 euro. Deze prijs zal niet lang meer zo laag blijven, want na een aantal updates gaan we de prijs verhogen. Profiteer nu dus nog van deze lage prijs en investeer in jouw toekomst en in de toekomst van geld!

Begin meteen met de cryptocurrency cursus!
 
 
Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.