Wij hebben jouw aanvraag ontvangen!

De 7 tips staan in je mail!

Goed dat je de 7 tips om jouw crypto te beveiligen hebt gedownload! Hierdoor weet je zeker dat jij de meest gemaakte fouten niet begaat!

 

7 Manieren om jouw crypto kwijt te raken & 7 tips om dit te voorkomen!

Na het lezen van dit ebook weet je precies op welke manieren veel mensen hun cryptomunten kwijtraken. Jou gaat dit niet gebeuren dankzij onze 7 belangrijke tips!

 

Nog niet ontvangen?

Het ebook is onderweg naar je inbox en zal binnen een kwartiertje aankomen. Mocht je hem na 15 minuten nog niet hebben ontvangen, controleer dan je spamfolder.

 

Wel ontvangen, maar hij opent hem niet?

Mocht de browser de gids niet goed openen, probeer het dan in een andere browser of installeer de gratis extensie van Adobe Reader.

Als je meer vragen hebt, kan je altijd een kijkje nemen op onze website of ze stellen op ons crypto forum of facebookgroep.

Veel leesplezier en onthoud, veiligheid boven alles!

Heb je nog geen crypto?

Als jij na het lezen van deze tips veilig genoeg voelt om cryptocurrency's te kopen, dan raden wij je aan om dit bij Bitvavo te doen. Via de onderstaande knop kan jij je gratis aanmelden en krijg je de €1000 gratis transactietegoed.

Vanaf 1 euro kan je al starten. Leuk om er alvast mee te experimenteren!

 

Koop jouw eerste cryptomunt!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.