Crypto Masterclass

Nieuw leerplatform Crypto Masterclass!

We hebben goed nieuws! We hebben een nieuw en beter leerplatform gevonden voor de Crypto Masterclass!

En we verplaatsen de hele community mee. Je hebt dus geen Facebook meer nodig om hier onderdeel van te zijn.

Een nieuw leerplatform én een nieuwe community!

We hebben naar jullie feedback geluisterd en het nieuwe platform brengt heel veel mooie voordelen met zich mee:

  • Geheel mobile-friendly! Je kan nu de Crypto Masterclass ook op je telefoon volgen!
  • Je krijgt direct feedback wanneer je een fout hebt gemaakt in de quiz.
  • De Crypto Masterclass en community op één plek! Geen verschillende apps en dus ook geen Facebook meer hiervoor nodig!
  • De community is veel uitgebreider en overzichtelijker. Het wordt veel leuker en makkelijker om elkaar te helpen.
  • De look-and-feel is een stuk prettiger waardoor leren makkelijker gaat.

Het oude platform verdwijnt

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we besloten dat het oude leerplatform nog tot eind november in gebruik blijft. Dit betekent dat je na 30 november niet meer kan inloggen op het oude leerplatform!

Er komen nog meer mooie updates aan!

Maar dit is niet het enige. Nu deze overgang achter de rug is, kunnen we de Crypto Masterclass weer flink gaan uitbreiden. De komende maanden gaan we ons focussen op:

  • Het updaten en uitbreiden van de modules "Crypto beveiligen",  "Winsten uitbetalen", "Meedoen aan een ICO".
  • Daarnaast voegen we de volgende module toe: "Passief inkomen met cryptocurrency's"
  • Ook zullen we de module "Crypto Trading" een flinke update geven én uitbreiden.


Ook zullen we binnenkort livestreams gaan geven en als deze in de smaak vallen, kunnen jullie er nog een heleboel meer verwachten!


Houd daarom de nieuwe community en je mail in de gaten om op de hoogte te blijven wanneer er weer een update is geweest.

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.