Robots met de tekst De Nederlandse cryptobot BOTS van RevenYOU

De Nederlandse cryptobot BOTS van RevenYOU

De Nederlandse cryptobot BOTS van RevenYOU review! Waarom? Omdat het gewoon weer eens lekker is om iets van Nederlandse bodem de revue te laten passeren. Niet alleen nemen we de BOTS van RevenYOU eens onder de loep. We praten je natuurlijk ook uitgebreid bij over wat Cryptobots zijn.

Ben je al wat meer bekend in de wereld van automatisering? Dan zul je geen enkel probleem ervaren om snel de rode draad in dit verhaal te kunnen vinden. Ben je wat minder ervaren op het gebied van Crypto trading? Dan helpt deze uitgebreide review en uitleg je op weg.

Want er is weinig mooier dan de wereld van Crypto trading. De wereld waarin je vanuit je luie stoel of thuiskantoor je inkomsten voor de maand weer veilig weet te stellen. Dat klinkt natuurlijk geweldig en dat is het ook. Maar toch is het handmatig traden een intensieve activiteit.

Om daarop in te spelen is de wereld van automatisering aan de slag gegaan om Crypto trading bots in het leven te roepen. Deze kunnen je ideaal bijstaan bij je handelsactiviteiten en je efficiëntie maximaliseren.

Dompel je onder in de wondere wereld van geautomatiseerde Crypto trading. Zit je er klaar voor? Ready, set go!

Let op: hou er rekening mee dat de volgende uitleg over de Cryptobot BOTS van RevenYOU én de toelichting hierop op geen enkele manier als advies opgevat mogen worden. De keuze voor óf en op welke manier je (crypto) wilt traden en welke keuzes je maakt qua investering ligt bij jou en bij jou alleen. Wij zijn geen financieel adviseurs.

Bekijk snel

Hou je ervan om vooral van een video te leren? Dan helpt het om onderstaande video eens aandachtig door te nemen.  Je hoeft hier natuurlijk niets mee, maar zo heb je een beetje beeld aan wat voor soort partij je kunt denken, wanneer je RevenYOU of BOTS hoort. Zo krijg je meteen een beetje beeld van waar het vandaag onder meer over zal gaan. Na de video duiken we meteen in het diepe, dus let goed op!

 

Wat zijn Crypto trading bots?

Voordat we specifiek naar BOTS van RevenYOU gaan kijken, is het voor de wat minder ervaren traders wellicht interessant om eerst eens te kijken wat een Crypto trading bot precies is. 

Een Crypto trading bot kan met behulp van een paar (of heel veel) verschillende instellingen jouw handelsactiviteiten nadoen. En niet alleen tijdens de uren waarop je normaal zelf actief zou zijn. Nee, 24 uur per dag. 7 dagen per week. 365 dagen per jaar!

Het mag dan ook duidelijk zijn dat een Crypto trading bot je enorm veel tijd en moeite kan besparen. Je kunt terwijl je bot lekker aan het snorren is op het wereldwijde web zelf gewoon nog even bijslapen. Of de kids naar school brengen. Of je Tinder-scharrel verleiden. 

Hoe dan ook, een Crypto trading bot werkt op basis van meerdere variabelen die je zelf kunt instellen. Niet alleen stel je in welke Crypto je bot precies moet aanschaffen, maar ook wanneer een positie moet worden ingenomen of moet worden gesloten.

In grote lijnen kun je je Crypto bot dan ook zien als een replica van jezelf. Hoe beter jij als Crypto trader bent, hoe beter je bot ook functioneert. Stel je je bot helemaal verkeerd in? Dan kun je erop rekenen dat de kans groot is dat je met flinke verliezen voor je kiezen krijgt. 

Achtergrondinformatie over RevenYOU

Tsja, als je dan toch een bedrijfje wilt oprichten wat zich richt op financiële opbrengsten en zich richt op de eindgebruiker, dan is de bedrijsnaam RevenYOU natuurlijk wel episch gekozen. Maar wat is precies de oorsprong van RevenYOU? 

BOTS bestaat nog niet zo gek lang. De livegang van BOTS was 7 mei 2020, dus het betreft nog een vrij recente dienst. BOTS treft met onder andere CryptoHopper een geduchte concurrent, maar tegelijkertijd vinden Nederlanders het nou eenmaal fijn om met Nederlandse diensten te werken.

LET OP: Keerzijde van Nederlandse diensten is overigens wel dat Crypto-dienstverleners verplicht worden zich te melden bij de DNB. RevenYOU heeft dit inmiddels gedaan, maar de certificering is vooralsnog nog niet rond. Ondanks dat dit niets hoeft te betekenen vinden wij het belangrijk dat lezers weten dat dit het geval is. 

Image
BOTS van RevenYOU homepage

RevenYOU, in 2018 opgericht door Colin Groos (33), Michiel Stokman (45) en Stefan Bijen (28), richt zich op een markt in aandelenhandel die volgens hun voor iedereen wereldwijd toegankelijk moet zijn. Zij doen dit door middel van de BOTS-applicatie die hun gebruikers die 10 meest gunstige algoritmes zou moeten tonen. 

Wat doet BOTS van RevenYOU?

Een groot voordeel van Crypto trading bots is dat je over het algemeen erop kunt vertrouwen dat je Crypto trading bot gewoon altijd lekker aan de slag is voor je. Tegelijkertijd is het wel zaak dat je een beetje in de gaten houdt of de instellingen die je hebt gekozen nog steeds hun vruchten afwerpen of niet.

Een groot voordeel van BOTS is dat je ook van dat instellingen-aspect niet enorm veel kennis hoeft te hebben. BOTS laat je met een eigen vermogen kiezen met welke specifieke bot jij je geld wilt laten verdienen. Je hebt daarmee dus feitelijk profijt van een algoritme wat door een andere (en wellicht meer ervaren) Crypto trader is bedacht.

Nadat je een account hebt aangemaakt op de website van BOTS kun je je vermogen toekennen aan je account. Vervolgens kies je eenvoudig met welke bot je in zee wilt gaan en de rest gaat feitelijk vanzelf! Maar hoe werkt dat nou allemaal precies? We helpen je natuurlijk graag even op weg!

Image
BOTS van RevenYOU applicatie

Hoe werkt BOTS van RevenYOU?

Tot zover alles nog helder? Mooi! Dan gaan we lekker door naar de wat meer praktische kant van het verhaal. Want hoe werkt het nou precies wanneer je aan de slag wilt met BOTS van RevenYOU?

RevenYOU heeft de stappen zo eenvoudig mogelijk gemaakt en claimt dat je binnen een minuut alle stappen kunt doorlopen. Of het daadwerkelijk als beginner binnen 60 seconden te doen is durven we niet te zeggen, maar eenvoudig is het wel!

Het registreren van je account bij BOTS

Het hele feest begint door de app van RevenYOU (dus BOTS) te downloaden op je smartphone of tablet. Zodra je de app hebt geïnstalleerd kun je direct aan de slag met het selecteren of vinden van jouw eerste BOT. 

Om dit voor elkaar te krijgen heeft RevenYOU een aantal gegevens van je nodig. Allereerst geef je je telefoonnummer door aan de app. Zodra je deze hebt opgegeven, klik je op next en wordt je gevraagd om de unieke toegangscode die je via SMS hebt ontvangen in te vullen.

Nadat deze verificatiestap is doorlopen, kom je in het alom geprezen dashboard van BOTS terecht. Het ziet er in eerste instantie nog wat karig uit, want je hebt natuurlijk nog geen actieve bots lopen. 

Het activeren van een BOT

Nu je je account hebt aangemaakt, kun je aan de slag in je dashboard om een bot te activeren. Klik op de knop ‘FIND A BOT TO START WITH’ om hiermee aan de slag te gaan. Je krijgt vervolgens een overzicht van de ‘Bot van de week’ en de meest populaire bots van dat moment. 

De populariteit is (zoals de bedrijfsnaam al zegt) gericht op de opbrengst van de Crypto bots. Want, zoveel mag duidelijk zijn, gaat het bij Crypto trading natuurlijk maar om een ding: winstoptimalisatie. 

Je kunt meer informatie over een bot vinden door deze aan te klikken en te kijken wat de kenmerken van deze bot zijn. Zo staat er altijd een omschrijving bij van wat je kunt verwachten en zie je wat historische data waaruit je kunt opmaken wat de gemiddelde winsten van deze bot zijn.

Waak er dus voor dat je niet per definitie de bot kiest die op het moment van kiezen het beste presteert. Natuurlijk is dat een interessante graadmeter, maar kies een bot die aansluit bij jouw risicoprofiel en wensen.

Heb je de bot gekozen die het beste bij jouw stijl als Crypto trader past? Dan klik je op ‘START THIS BOT’ en vul je vervolgens wat aanvullende gegevens in die RevenYOU van je nodig heeft om je keuze te kunnen activeren. Momenteel volstaat alleen je e-mailadres, je voor- en je achternaam. 

Mocht je overigens flink willen gaan investeren (boven de €1750) dan zal RevenYOU in het kader van het wetgeving rondom Know Your Customer (KYC) nog meer gegevens van de nodig hebben. Doe je het aan het begin wat rustiger aan? Dan volstaat je naam en mailadres.

Gelukt? Mooi! Kies nu het saldo waarmee jouw bot voor jou de strijd aan moet gaan en beveilig de hele zwik met een zescijferige passcode die ervoor zorgt dat alleen jij toegang hebt en houdt tot je bot. Zodra je je passcode hebt gekozen en hebt opgeslagen, gaat je bot voor je aan de slag.

Gefeliciteerd!

 

Het beheren van je BOT of BOTS

Iedereen die al wat langer meedraait in de wereld van Crypto trading weet dat je pas daadwerkelijk winst hebt, wanneer de winst is verzekerd. Of wanneer je je positie weer hebt gesloten of je Crypto hebt verkocht. 

Want, zo lang je dat nog niet gedaan hebt, kan een koers ook weer dalen en kun je je winst gedeeltelijk of geheel zien verdampen. Het kan dus zijn dat je op een moment besluit dat je je ingelegde geld in een bot wilt verzilveren of dat je een bot om wat voor andere reden dan ook stop wilt zetten.

In je portfolio in de app zie je alle actieve bots, inactieve bots en bots waarvan de aanvraag nog loopt. Wanneer je een actieve bot wilt beheren dan kies je deze in je portfolio en je kunt daar de bot deactiveren.

 

 

Het saldo van de bot kun je vervolgens verplaatsen naar je ‘Active Funds’ of deze laten uitbetalen op je rekening. Het verplaatsen naar de Active Funds is kosteloos. Het laten uitbetalen op je rekening kost je 1,5%. 

Verplaats je je saldo naar Active Funds? Dan kun je vanuit daar het geld weer gebruiken om een andere bot te activeren. Op deze manier kun je eenvoudig een of meerdere bots beheren. 

Klantenservice van RevenYOU

Mocht iets toch net even iets anders uitpakken dan je had gehoopt, of krijg je iets niet voor elkaar? Dan staat de helpdesk van RevenYOU voor je klaar om je overal zo snel mogelijk mee op weg te helpen. 

De klantenservice van RevenYOU is royaal bereikbaar via de volgende kanalen:

We hebben zelf de online chat functie van RevenYOU even getest en werden binnen 1 minuut keurig te woord gestaan door Merlijn van RevenYOU.

Helemaal dikke prima dus! 

De kosten van BOTS

Er is goed en er is slecht nieuws. Het goede nieuws is dat zowel de aanschaf als het gebruik van BOTS volledig gratis is. Het slechte nieuws is natuurlijk dat voor niets de zon op gaat en dat de mannen achter BOTS ook een verdienmodel hebben. 

Want ja, die willen liever ook niet onder een brug slapen en zouden het op prijs stellen als het spaarzame brood ook nog een beetje ruim belegd kan worden. Maar hoe komen de mannen van BOTS dan wel aan hun centen, wanneer de applicatie gratis is?

Het verdienmodel van BOTS en RevenYOU zit hem in de transacties die uitgevoerd worden. Niet alleen de transacties van de BOTS zelf, maar ook die van jou als gebruiker.

  • Eenmalig 0,2% instapkosten
  • 0.2% transactiekosten
  • Eenmalig 1.5% uitstapkosten

Je betaalt dus bij het activeren van een bot 0,2% aan kosten, bij het uitvoeren van transacties van de bot 0,2% aan kosten en wanneer je je uiteindelijke saldo wilt laten uitbetalen op je bankrekening betaal je ook nog eens 1,5% aan kosten. 

Alles bij elkaar niet de hoofdprijs, maar het is wel belangrijk om je bewust te zijn van deze kosten.

Conclusie

Of je nu en doorgewinterde Crypto trader bent, of pas net om de hoek komt kijken maakt in het geval van BOTS van RevenYOU eigenlijk niet enorm veel uit. Met BOTS is zelfs de allergrootste kneus nog in staat om geld te verdienen met Crypto.

Niet dat alleen kneuzen gebruik maken van BOTS, integendeel zelfs! Omdat BOTS wekelijks de meest prominente algoritmes beschikbaar stelt aan zijn klanten en gebruikers, is het mogelijk om met BOTS tot zeer aantrekkelijke winsten te komen.

Toch is het goed om je bewust te zijn en te blijven dat gratis geld niet bestaat. Je houdt altijd (ALTIJD) het risico dat je beleggingen ook wat minder goed uit kunnen pakken. En dat je dus geld verliest. Zelfs wanneer je uitgaat van algoritmes en bots van de allerbesten van de industrie.

Hou dus zelf altijd een vinger aan de pols en hou je inleg goed in de gaten. Doe je dat goed, heb je een gezonde dosis geluk en heb je de juiste bots uitgekozen? Dan kun je serieus leuk geld verdienen met BOTS van RevenYOU.

Wil je graag met anderen overleggen of zij al ervaring hebben met BOTS van RevenYOU en de diensten die zij aanbieden? Start dan een discussie in de Crypto Facebookgroep of het Crypto Forum. Laat het ons ook weten als je zelf interessante ideeën hebt over een blog-onderwerp. Wie weet schrijven we de volgende keer wel voor jou!


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.