Gratis crypto training

Crypto Training (gratis) - leer hoe je geld kan verdienen met cryptocurrency

Wil je graag online geld kunnen verdienen met crypto? Dan is deze gratis training over cryptomunten perfect voor jou! Via de onderstaande knop kan je jezelf op de gastenlijst plaatsen.

Volg de Crypto Training!

Voor wie is de training bedoeld?

De training over cryptocurrency's is bedoeld voor iedereen die op z'n minst één van de volgende vragen met een "ja" beantwoordt:

  1. Wil je weten wat crypto precies is?
  2. Wil je online geld kunnen verdienen?
  3. Wil je investeren in cryptomunten?
     
  4. Ben je op zoek naar een alternatief voor je spaargeld?
  5. Ben je benieuwd wanneer je het beste in crypto kunt investeren?
  6. Wil je weten of de cryptomarkt ooit nog omhoog gaat?

Wat leer ik in de training?

In de gratis training leer je op welk moment je het beste een cryptomunt kan kopen en wanneer je deze ook weer het beste kan verkopen. Daarnaast laten we je zien hoe je met deze kennis geld kan verdienen, geheel vanaf je laptop. Dit kan overal ter wereld, zolang je maar een goed wifi-netwerk tot je beschikking hebt.

Het klinkt natuurlijk erg leuk, geld verdienen met crypto. Maar, we vinden het ook belangrijk dat je weet waar je in investeert. Daarom leggen we in de training ook uit wat crypto precies is en wat je ermee kan doen in het dagelijks leven. Aan de hand van deze duidelijke uitleg kom je er ook achter welk praktische nut het nieuwe geld heeft. Hierdoor ontdek je welke geweldige potentie cryptogeld heeft.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door de Crypto Experts van AllesOverCrypto. Derek Westra en Patrick Suiker zitten al sinds 2013 in de cryptomarkt en hebben in de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd. Ze hebben aan het begin een mentor gehad die hen heeft geholpen om alles snel onder de knie te krijgen. Deze opgedane kennis ervaring willen ze nu graag ook met jou delen.

Derek en Patrick worden gezien als topautoriteit op het gebied van crypto en kunnen niet wachten om hun enthousiasme over de nieuwe economie op jou over te brengen.

Hoelang duurt de training?

De online training duurt tussen de 60 en 90 minuten. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, zodat je er niets van hoeft te missen.

Waarom is de training gratis?

Derek en Patrick willen graag dat Nederland en België vooroplopen in de revolutie van blockchain en crypto. Daarom vinden ze het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te informeren en te inspireren.

Ook hebben ze gezien dat er veel mensen blind investeren in de cryptomarkt, en dat vinden ze verreweg van verstandig. Zij zeggen dan ook altijd:

Begin met leren, voordat je in crypto gaat investeren

En zoals één van de rijkste persoon op aarde, Warren Buffet, altijd zegt:

The more your learn, the more you earn

Dit benadrukt nogmaals dat het belangrijk is om tijd in jezelf te investeren en zoveel mogelijk informatie tot je te nemen. Hoe meer kennis je hebt, hoe verder je in het leven zal komen. De onderstaande video vinden we altijd erg motiverend als het gaat om "de beste versie van jezelf worden."

Hoe geef ik mezelf op voor de training?

De crypto training wordt online gegeven en je kan jezelf op de gastenlijst plaatsen door op de onderstaande knop te drukken. Je komt dan op de inschrijfpagina terecht waar je kan aangeven wanneer je erbij kan zijn.

Na de aanmelding ontvang je netjes een bevestiging en de link om de training bij te wonen.

Meld je aan voor de training

Vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen, stel hem dan gerust onderaan dit artikel. Wij zullen je zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Tot ziens op de gratis online crypto training!