Crypto Masterclass - jouw cursus tot crypto expert

Crypto Masterclass - jouw cursus tot crypto expert

Snel €10 verdienen?

 1. Maak een account aan
 2. Stort 10 euro
 3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

Wanneer de cryptomarkt stijgt, staat ineens het hele internet vol met verhalen van mensen die geld verdienen aan de handel in cryptomunten. Het merendeel van de mensen, dat nog onbekend is met crypto trading, stapt blind in met geld dat hij of zij absoluut niet kan missen.

Voor een enkeling gaat dit goed, maar de meeste mensen blijven met een verlies achter. Dit is iets wat helaas veel te vaak voorkomt en daarom raden wij het iedereen af om zonder kennis de volatiele markt van cryptocurrency’s te betreden.

Maar, wat nou als je toch echt met crypto wilt beginnen? Wat dan? 

Voor de mensen die echt gemotiveerd zijn en alles op alles willen zetten om te overleven in het wilde westen van crypto, hebben wij de Crypto Masterclass ontwikkeld.

Door actief met de Crypto Masterclass aan de slag te gaan, weet jij zeker dat je genoeg kennis hebt om succesvol te worden met cryptocurrency’s zoals Bitcoin.

Bekijk hieronder wat er allemaal behandeld wordt in het pakket en waarom het verstandig is om eerst in jezelf te investeren, voordat je gaat investeren in cryptomunten.

Bekijk snel

Waar bestaat de Crypto Masterclass uit?

In de Crypto Masterclass komen alle onderwerpen uit de blockchain- en cryptowereld aan bod. Deze nieuwe opkomende markt ontwikkelt zich in een sneltreinvaart en de masterclass wordt voortdurend geüpdatet met de nieuwste onderwerpen.

Het pakket bestaat uit 4 soorten content, namelijk een online cursus met bijgeleverde cheatsheets, e-boeken, portfolio en The Zone. De content-types hebben als doel om jou van de juiste kennis te voorzien, de juiste vaardigheden aan te leren en je de mogelijkheid te bieden in de beste cryptomunten te investeren. Vervolgens kan je jouw kennis delen met de mensen in de community.

Derek en Patrick van AllesOverCrypto zijn ervan overtuigd dat je de stof pas beheerst wanneer je het ook aan anderen kan uitleggen. In de community worden er voortdurend vragen gesteld en jij kan jouw kennis testen door hier antwoord op te geven.

Hieronder staat er per content-type wat er precies onder valt.

Wat leer je in de Crypto Cursus?

De crypto cursus bestaat uit verschillende modules en na het volgen hiervan kan je antwoord geven op de volgende vragen:

De basis

 1. Wat verstaan we onder geld in het algemeen en hoe is geld ontstaan?
 2. Hoe en wanneer is Bitcoin ontstaan?
 3. Hoe werkt Bitcoin?
 4. Welke potentie heeft de blockchain-technologie?
 5. Wat zijn slimme contracten, ook wel smart contracts genoemd?
 6. Welke soorten cryptomunten bestaan er? Is de één beter dan de ander?

Geld verdienen met cryptogeld

 1. Wat gaan blockchain en crypto voor ons leven betekenen?
 2. Hoe kan ik in cryptomunten investeren?
 3. Hoe herken ik een goede cryptomunt?
 4. Hoe verdien ik een passief inkomen met mijn cryptomunten?
 5. Hoe kan ik voorkomen dat mijn coins worden gestolen?
 6. Hoe verwissel ik cryptomunten voor euro’s zodat ik mezelf kan uitbetalen?
 7. Wat is een Initial Coin Offering / Initial DEX Offering en hoe doe ik hieraan mee?
 8. Hoe maak ik gebruik van DeFi-applicaties?

Handelen in cryptomunten

 1. Hoe werkt de cryptocurrency exchange?
 2. Hoe kan ik van bubbels, emoties en marktcyclussen profiteren?
 3. Wanneer is het ‘t beste moment om in te stappen en uit te stappen?
 4. Short gaan en leverage trading, hoe werkt dit?
 5. Waar moet ik voor oppassen om kostbare fouten te voorkomen?
 6. Hoe ontwikkel ik mijn eigen succesvolle trading strategie?
 7. Hoe gebruik ik risk management om een winstgevende trader te zijn?

Cryptomunten veilig opslaan

 1. Hoe sla ik mijn cryptomunten op in een wallet?
 2. Welk soort wallet is het veiligst?
 3. Wat zijn veelgebruikte scams waarvoor ik moet oppassen?

Cryptocurrency cursus op een laptop

Welke e-boeken ontvang ik?

In de Crypto Masterclass krijg je maar liefst 6 verschillende e-boeken die je zowel op de computer als op de smartphone of tablet kan lezen.

 1. De Bitcoinbijbel
  Een boek van 130 bladzijde dat alle belangrijke informatie bevat voor jouw crypto-avontuur. Weet je even iets niet meer? Pak de Bitcoinbijbel erbij en zoek het op.
 2. De Bitcoin Belastinggids
  Zorg voor peace of mind met onze Belastinggids en weet precies welke belastingen je dient te betalen.
 3. 12 beste tips voor de beginnende crypto-investeerder
  Naast geld verdienen, kan je ook veel geld verliezen met crypto. Met deze 12 tips zorg je dat jou dit niet overkomt.
 4. Een zorgeloos leven dankzij Bitcoin
  De 5 allerbeste tips die we je kunnen geven om het meeste geld uit de komende Bitcoinhype te halen!
 5. Cryptocurrency begrippenlijst
  Alle lastige begrippen op een rijtje met daarbij een uitleg in gemakkelijk Nederlands.
 6. De juiste cryptocurrency's kopen en verkopen op de juiste momenten
  Weten wanneer je moet instappen en wanneer je moet uitstappen is het verschil tussen stinkend rijk worden of straatarm worden.
 7. Investeer als eerste in veelbelovende crypto projecten
  Zorg ervoor dat je altijd een plekje bemachtigt bij de eerste verkooprondes van projecten waar je alleen maar van kan dromen door middel van crypto investment pooling.
 8. Het Altcoin Magazine
  Kom alles te weten over altcoins, hoe je ze verhandelt en wat de trends in de altcoinmarkt op dit moment zijn!

Cryptocurrency e-boeken

Wat vind ik in het Crypto Portfolio?

Het Crypto Portfolio bestaat uit de beste cryptomunten van dit moment. Dit zijn niet de munten die je in de top 50 lijst terugvindt. Het zijn zogenoemde Crypto Parels, munten met veel potentie die door nog maar weinig investeerders zijn ontdekt.

Door vroegtijdig in deze parels te investeren, kan je veel geld verdienen. In voorgaande edities zijn bijvoorbeeld de crypto parels Antshares (nu NEO) en Raiblocks (nu NANO) al meer dan x100 gegaan. Door hier alleen al 10 euro in te leggen, kan je al leuke bedragen verdienen.

10 Crypto Parels

In totaal krijg je een overzicht van 10 crypto parels met de instructies hoe je de munten kan kopen. Derek en Patrick hebben al 8 jaar ervaring met cryptocurrency's en hebben deze 10 munten geselecteerd na 100+ uur onderzoek te hebben gedaan.

Wel benadrukken we dat het belangrijk is om zelf ook nog de 10 munten onder de loep te nemen. Het is namelijk alleen verstandig om ergens in te investeren wanneer je er zelf ook vertrouwen in hebt. De 10 munten kan je zien als een samenvatting van de 9500+ verschillende cryptomunten die momenteel in omloop zijn, en jij hoeft alleen nog maar een paar van die 10 uit te kiezen om wat geld in te investeren.

Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk en frustraties.

The Zone

Je komt in The Zone, onze community, terecht waar je samen met andere crypto-enthousiastelingen samenwerkt om het beste rendement te behalen. Ook help je elkaar om onderwerpen als blockchain, minen en masternodes goed te begrijpen.

Door je eigen kennis aan anderen uit te leggen en de mede-studenten te helpen bij hun vragen, leer je zelf nog beter de stof te beheersen. Het is gebleken dat studenten meer rendement begonnen te halen toen ze een ‘leraar’ voor anderen werden.

Door de community sta je nooit alleen en kan je vrienden maken met mensen die dezelfde interesses hebben zoals jij.

Je krijgt begeleiding van een mentor

Derek en Patrick hebben beiden 8 jaar ervaring met blockchain en crypto. Ze hebben alles wel meegemaakt, van het verliezen van €50.000 bij een hack tot aan het verdienen van €10.000 in een uur. Vooral aan het begin maakten ze veel beginnersfouten en dit is ze duur komen te staan. Wel motiveerden het hen om in zichzelf te investeren en beter te worden in crypto trading. Dankzij deze inzet hebben ze het voor elkaar weten te krijgen om van de handel in cryptomunten hun werk te maken.

Deze manier van geld verdienen willen ze nu ook graag aan andere mensen leren en daarom zijn ze allesovercrypto.nl gestart en hebben ze de Crypto Masterclass in het leven geroepen.

Wanneer jij de Crypto Masterclass volgt, dan krijg je Derek en Patrick als mentor erbij. Je kan te allen tijde met vragen bij hen terecht en zij zullen met hun kennis en expertise jou verder helpen. Hierdoor voorkom je zelf dat je kostbare beginnersfouten gaat maken.

Waarom is het belangrijk om in jezelf te investeren?

Wij zeggen altijd dat je nog beter 100 euro in jezelf kan investeren en 0 euro in een cryptomunt, dan 100 euro in een cryptomunt en 0 euro in jezelf. Wanneer je geen verstand van zaken hebt, dan is de kans groot dat je jouw inleg zal verliezen.

Het is daarom van groot belang om het geduld op te brengen om jezelf in te lezen in de materie en te oefenen met traden. Je begint klein met een paar tientjes, en leert door het veel te doen. Ondertussen volg je de crypto cursus, lees je de boeken en stel je de vragen in de community.

Wanneer jij echt je best doet en hiermee aan de slag gaat, dan zal je de skill snel onder de knie krijgen en geld kunnen verdienen met handelen. Het mooie van de handel in cryptomunten is dat het 24/7 doorgaat en je dus overal in de wereld, zolang je maar WiFi hebt, jouw ‘werk’ kan doen.

Hoe kan ik de Crypto Masterclass volgen?

De Crypto Masterclass is niet bij ons in de shop te koop. We vinden het namelijk belangrijk dat de community wordt gevuld met mensen die al enige basiskennis hebben. Om je deze basiskennis bij te brengen hebben we voor jou een gratis training in het leven geroepen. Wanneer je deze doorloopt, dan zal je aan het einde de kans krijgen om een plekje te bemachtigen in de Crypto Masterclass. 

Via de onderstaande button kan je jezelf inschrijven voor de aankomende online training. Zet jezelf op de gastenlijst en dan zien we je daar!

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!