crypto community nederland belgie

Crypto Community van Nederland & België

Wanneer je begint met crypto is het fijn om deel uit te maken van een Nederlandstalige crypto community in Nederland of België. Het voordeel van een Nederlandse of Belgische crypto community is dat je met gelijkgestemde mensen in een groep zit, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Ik heb het zelf mogen ervaren.

Ooit begon ik door mezelf via Wikipedia in te lezen over wat Bitcoin is, en nu maak ik deel uit van de een crypto community met de actiefste leden van Nederland en België.

In dit artikel vertel je graag hoe ik begon en wat mijn ervaringen zijn met de AllesOverCrypto open crypto community op Facebook, en de gesloten variant: The Zone.

Snel naar

Beginnen met crypto

Iedereen die bezig is met crypto, is ooit begonnen met zich in te lezen over wat Bitcoin is. Zo heb ik dat ook gedaan. Ik hoorde van verschillende mensen in mijn omgeving dat ze bezig zijn met het verdienen van geld door middel van crypto, waardoor ook bij mij de interesse was gewekt. 

In het begin vond ik het erg lastig om gemotiveerd te blijven. Ik was namelijk vooral alleen bezig om mezelf in te lezen over de laatste nieuwtjes in de cryptowereld, en sprak met vrij weinig mensen over waar ik mee bezig was.

Dit zorgde ervoor dat ik op bepaalde momenten even helemaal niet meer met crypto bezig was. Ik bleef namelijk vaak met vragen achter waar ik op dat moment geen antwoord op kreeg.

Dit frustreerde mij, wat leidde tot de keuze om er tijdelijk mee te stoppen.

De open crypto community op Facebook

Na een tijdje kwam ik via een vriend op de Facebook groep van AllesOverCrypto terecht. Dit is een Facebook-groep voor Nederlanders en Belgen met duizenden leden die allemaal bezig zijn met crypto, of hier in ieder geval affiniteit mee hebben.

De groep is gewoon publiekelijk en open waardoor je niet per se lid hoeft te zijn voordat je de inhoud van de groep kunt bekijken. Toen ik hier een eerste blik op wierp viel me vooral op dat er veel in gepost werd, waar ik erg van hou!

Vaak zie je dat er bij dit soort Nederlandse en Belgische Facebook groepen dat er weinig in geplaatst wordt.

De groep wordt beheert door Robin, Derek en Patrick (oprichters AllesOverCrypto), die ook graag anderen helpen. De meeste mensen stellen vragen in deze groep, zoals hoe je een bepaalde actie uitvoert, of hoe anderen denken over een bepaalde cryptomunt. 

Image
crypto community nederland belgie

Crypto gezelschap

Vanuit hier begon ik eigenlijk aan een nieuw hoofdstuk. In het verleden was ik vooral alleen bezig met crypto, en praatte hier wel eens met vrienden over, maar nu had ik het gevoel dat ik deel was van een groep die allemaal met hetzelfde bezig was.

Daarom besloot ik om crypto weer op te pakken. In deze Facebook groep kon ik eigenlijk al mijn vragen kwijt over coins, ICO's of andere onderwerpen binnen de cryptowereld. Het voelde dus al snel als een grote crypto gezelschap.

Image
crypto community
Image
crypto community nederland belgie

Dé crypto community van Nederland en België

Toen ik merkte dat ik steeds meer tijd ging steken in crypto, en ook met steeds meer ingewikkeldere vragen kwam te zitten, kwam ik via de Facebook crypto groep terecht bij allesovercyrpto.nl. Hier bieden ze een Crypto Masterclass aan, waarin je alles leert over crypto.

Deze masterclass is een cursus die gaat over hoe je crypto koopt, welke strategieën er zijn, hoe Bitcoin en crypto werken en hoe je zelf op zoek kunt naar de beste (onbekende) cryptomunten. In het begin was ik een beetje huiverig voor de aankoop van de Crypto Masterclass, maar besloot het toch te doen omdat ik steeds meer tijd in crypto ging steken.

Waar ik het eigenlijk vooral over wil hebben is de community waar je toegang tot krijgt als je Crypto Masterclass koopt. Er is namelijk een aparte en afgeschermde community genaamd The Zone.

Alleen studenten van de Crypto Masterclass hebben toegang tot deze community. Dit is dan ook eigenlijk hetgeen van de hele Masterclass waar ik het meest over te spreken ben. In The Zone zit ik alleen met studenten die écht helemaal into crypto zijn. Hierdoor zorgt deze crypto club ervoor dat je veel gemotiveerder bent om te blijven leren en te investeren in crypto.

Crypto familie

De Facebook groep voelde aan als een crypto gezelschap, en The Zone voelt aan als een heuse crypto familie. In deze online community ondersteunt iedereen elkaar op ieder vlak bij vragen of moeilijkheden. Robin, Derek en Patrick zitten zelf ook in deze community, en hebben mij al vaak geholpen met vragen. Ik zie ze dan ook als mijn crypto mentors. 

Er worden ook regelmatig community livestreams gehouden waarbij iedereen elkaar helpt succesvol te worden in de cryptowereld. Wat je in deze livestreams krijgt te horen, is eigenlijk nauwelijks terug te vinden op de gewoonlijke crypto websites en blogs. Ik haalde dan ook snel extra waarde uit de community, die ik waarschijnlijk niet zo snel op een andere plek had gevonden.

Image
crypto community nederland belgie
Image
crypto community nederland
Image
crypto community nederland belgie

Is de crypto community van AllesOverCrypto een aanrader?

De kans is groot dat je zelf, net als ik, soms achterblijft met veel vragen over crypto. Dit kan soms tot veel frustraties leiden omdat je gewoon zo snel mogelijk door wil. Je krijgt hierdoor ook steeds opnieuw het gevoel dat je dus stil blijft staan, terwijl je vooruit wilt. Het kan ook zo zijn dat je juist op zoek bent naar gelijkgestemden, zodat je strategieën en tips kunt delen met anderen.

In beide gevallen raad ik je aan om lid te worden van de Nederlandstalige Facebookgroep van AllesOverCrypto. Dit is overigens helemaal gratis. In deze groep kun je met anderen praten over de laatste nieuwtjes, je mening delen en vragen stellen. Meestal krijg je ook binnen een uur al reactie. Super handig dus. Klik op de volgende knop om naar de Facebookgroep te gaan.

Crypto Community op Facebook

Wil je nog meer vooruitgang boeken? Dan is het volgen van de Crypto Masterclass zeker handig. De informatie in deze cursus is super handig, waardoor je veel vooruitgang boekt in het traden van crypto.

Persoonlijk vind ik The Zone nog het mooiste onderdeel van de Crypto Masterclass. In deze community zitten namelijk gelijkgestemden die super gemotiveerd zijn om succesvol te worden met crypto. Hierdoor werkt de community erg aanstekelijk, en raak je ook steeds opnieuw gemotiveerd om door te blijven gaan met waar je passie ligt.

Ben je nieuw in de cryptowereld en weet je niet waar je moet beginnen? Word dan lid van de gratis crypto community en volg daarna direct de gratis online training om direct te starten met crypto.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.