Mobiele app van de Bitvavo Exchange

Bitvavo lanceert z'n mobiele applicatie

Bitvavo heeft zojuist z’n mobiele applicatie gelanceerd. Deze is zowel voor Android als voor iOS-apparaten beschikbaar. Het is heel handig dat de Nederlandse exchange nu ook een eigen app heeft, zodat je overal met een goede internetverbinding kan handelen in de cryptomunten bij deze Nederlandse exchange.

Wij hebben hem voor de lancering mogen testen en zijn zeer tevreden met het resultaat. We vinden de applicatie overzichtelijk en eenvoudig in gebruik en Bitvavo kennende zal dit in de toekomst nog verder verbeterd worden.

Wil je zelf ook een kijkje nemen, klik dan op deze link om zelf de applicatie te downloaden.

Om de lancering van hun applicatie te vieren, handel je de eerste 1000 euro gratis gedurende de hele maand juli. Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is.

De cryptomarkt is 24/7 open

We weten allemaal dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week in cryptomunten kan handelen. Daarentegen zit je waarschijnlijk niet iedere dag aan je laptopbeeld gekluisterd. Een mobiele applicatie is daarom zeer handig, zodat je ook ‘on-the-go’ kan handelen in je favoriete cryptomunten. Bij deze app hebben ze zich gefocust op de volgende 3 punten:

  1. snelheid
  2. eenvoud
  3. gebruiksgemak

Hierdoor is hij voor zowel de beginnende als de meer ervaren trader prettig te gebruiken.

Lijkt het je leuk om zelf de nieuwe mobiele applicatie van Bitvavo te ervaren?

Klik dan op de onderstaande link om een impressie te krijgen van de app en hem direct te downloaden voor jouw Android- of iOS-apparaat.

Klik hier om naar de pagina van Bitvavo te gaan, waar je de app ziet en kan downloaden.