Mobiele app van de Bitvavo Exchange

Bitvavo lanceert z'n mobiele applicatie

Bitvavo heeft zojuist z’n mobiele applicatie gelanceerd. Deze is zowel voor Android als voor iOS-apparaten beschikbaar. Het is heel handig dat de Nederlandse exchange nu ook een eigen app heeft, zodat je overal met een goede internetverbinding kan handelen in de cryptomunten bij deze Nederlandse exchange.

Wij hebben hem voor de lancering mogen testen en zijn zeer tevreden met het resultaat. We vinden de applicatie overzichtelijk en eenvoudig in gebruik en Bitvavo kennende zal dit in de toekomst nog verder verbeterd worden.

Wil je zelf ook een kijkje nemen, klik dan op deze link om zelf de applicatie te downloaden.

Om de lancering van hun applicatie te vieren, handel je de eerste 1000 euro gratis gedurende de hele maand juli. Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is.

De cryptomarkt is 24/7 open

We weten allemaal dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week in cryptomunten kan handelen. Daarentegen zit je waarschijnlijk niet iedere dag aan je laptopbeeld gekluisterd. Een mobiele applicatie is daarom zeer handig, zodat je ook ‘on-the-go’ kan handelen in je favoriete cryptomunten. Bij deze app hebben ze zich gefocust op de volgende 3 punten:

  1. snelheid
  2. eenvoud
  3. gebruiksgemak

Hierdoor is hij voor zowel de beginnende als de meer ervaren trader prettig te gebruiken.

Lijkt het je leuk om zelf de nieuwe mobiele applicatie van Bitvavo te ervaren?

Klik dan op de onderstaande link om een impressie te krijgen van de app en hem direct te downloaden voor jouw Android- of iOS-apparaat.

Klik hier om naar de pagina van Bitvavo te gaan, waar je de app ziet en kan downloaden.

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.