Bear Market Training

Bear Market Training - geld verdienen aan de volgende crypto hype

Ben jij nog net zo gemotiveerd als tijdens de crypto bull market? Dan is het tijd voor jou om je in deze rustige periode perfect voor te bereiden op de nieuwe crypto hype. Tijdens deze training delen we 7 concrete tips waarmee jij direct aan de slag kan. Wil jij tijdens de bear market zaaien, zodat je tijdens de bull market kan oogsten? Meld je dan gratis aan voor de Bear Market Training.


Volg de Bear Market Training!

Voor wie is de Bear Market Training?

De Bear Market Training is bedoeld voor iedereen die op z'n minst een van de volgende vragen met een "ja" beantwoordt:

  1. Ben je geïnteresseerd in de cryptomarkt?
  2. Wil je geld verdienen aan de nieuwe crypto hype?
  3. Ben je bereid nu te zaaien zodat je straks kan oogsten?
     
  4. Wil je doen wat weinig mensen doen, zodat je bereikt wat weinig mensen bereiken?
  5. Ben je benieuwd naar 7 praktische tips waarmee jij je perfect voorbereidt op de nieuwe bull market?
  6. Wil je leren van experts die al meerdere bear en bull markets hebben meegemaakt?

Wat leer ik in de training?

In de gratis training leggen we je uit wat je tijdens de bear market het beste kan doen, zodat je straks maximaal profiteert van de bull market.

De training duurt 1 uur en 15 minuten en zal alle informatie bevatten die je nodig hebt om de bear market te overleven en te knallen tijdens de bull market.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door Patrick Suiker, een van de Crypto Experts van AllesOverCrypto. Hij heeft al meerdere bear en bull markets meegemaakt en deelt zijn verhaal met jou. Dit kan ook jouw verhaal worden wanneer je de 7 praktische tips opvolgt.

Hoelang duurt de training?

De online training duurt 1 uur en 15 minuten. Wanneer jij je hebt aangemeld voor de Bear Market Training, dan krijg je van ons een unieke link waarmee je toegang krijgt tot de trainingsomgeving. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, zodat je niets van de training hoeft te missen.

Waarom is de training gratis?

Wij weten als geen ander hoe zwaar een bear market is. Niemand heeft het meer over crypto en veel mensen zullen hun portfolio in het rood zien staan. Het is daardoor erg logisch om niets meer met crypto te willen doen, terwijl dit juist de periode is dat je scherp moet zijn. De succesvolle investeerders worden geboren in de bear market. Wij willen zoveel mogelijk Nederlanders en Belgen succesvol maken in de cryptowereld en willen ze daarom inspireren om juist nu, tijdens de bear market, scherp te blijven. Nu is het tijd om te leren over blockchain, cryptomunten en NFT's. Dit hoef je niet alleen te doen, dit doe je samen met ons.

Onthoud de volgende 2 dingen:

Zaai tijdens bear markets om te kunnen oogsten tijdens bull markets

en

De meest succesvolle investeerders worden geboren in de bear market

Hoe geef ik mezelf op voor de training?

De Bear Market Training wordt online gegeven. Je kan deze dus lekker thuis, vanuit je luie stoel volgen. Je meld je aan door op de onderstaande knop te drukken. Na het klikken op de knop kom je op de pagina terecht waar jij je gratis kan aanmelden.

Na de aanmelding ontvang je netjes een bevestiging en de link om de training bij te wonen. Wij hebben er superveel zin in om de training aan jou te geven! Tot straks!


Meld je aan voor de training

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.