Bear Market Training - geld verdienen aan de volgende crypto hype

Bear Market Training - geld verdienen aan de volgende crypto hype

Snel €10 verdienen?

 1. Klik op de knop
 2. Maak een account aan
 3. Stort 10 euro

Je ontvangt direct €10 extra!

Start direct bij Bitvavo!

Ben jij nog net zo gemotiveerd als tijdens de crypto bull market? Dan is het tijd voor jou om je in deze rustige periode perfect voor te bereiden op de nieuwe crypto hype. Tijdens deze training delen we 7 concrete tips waarmee jij direct aan de slag kan. Wil jij tijdens de bear market zaaien, zodat je tijdens de bull market kan oogsten? Meld je dan gratis aan voor de Bear Market Training.


Volg de Bear Market Training!

Voor wie is de Bear Market Training?

De Bear Market Training is bedoeld voor iedereen die op z'n minst een van de volgende vragen met een "ja" beantwoordt:

 1. Ben je geïnteresseerd in de cryptomarkt?
 2. Wil je geld verdienen aan de nieuwe crypto hype?
 3. Ben je bereid nu te zaaien zodat je straks kan oogsten?
   
 4. Wil je doen wat weinig mensen doen, zodat je bereikt wat weinig mensen bereiken?
 5. Ben je benieuwd naar 7 praktische tips waarmee jij je perfect voorbereidt op de nieuwe bull market?
 6. Wil je leren van experts die al meerdere bear en bull markets hebben meegemaakt?

Wat leer ik in de training?

In de gratis training leggen we je uit wat je tijdens de bear market het beste kan doen, zodat je straks maximaal profiteert van de bull market.

De training duurt 1 uur en 15 minuten en zal alle informatie bevatten die je nodig hebt om de bear market te overleven en te knallen tijdens de bull market.

Door wie wordt de training gegeven?

De training wordt gegeven door Patrick Suiker, een van de Crypto Experts van AllesOverCrypto. Hij heeft al meerdere bear en bull markets meegemaakt en deelt zijn verhaal met jou. Dit kan ook jouw verhaal worden wanneer je de 7 praktische tips opvolgt.

Hoelang duurt de training?

De online training duurt 1 uur en 15 minuten. Wanneer jij je hebt aangemeld voor de Bear Market Training, dan krijg je van ons een unieke link waarmee je toegang krijgt tot de trainingsomgeving. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, zodat je niets van de training hoeft te missen.

Waarom is de training gratis?

Wij weten als geen ander hoe zwaar een bear market is. Niemand heeft het meer over crypto en veel mensen zullen hun portfolio in het rood zien staan. Het is daardoor erg logisch om niets meer met crypto te willen doen, terwijl dit juist de periode is dat je scherp moet zijn. De succesvolle investeerders worden geboren in de bear market. Wij willen zoveel mogelijk Nederlanders en Belgen succesvol maken in de cryptowereld en willen ze daarom inspireren om juist nu, tijdens de bear market, scherp te blijven. Nu is het tijd om te leren over blockchain, cryptomunten en NFT's. Dit hoef je niet alleen te doen, dit doe je samen met ons.

Onthoud de volgende 2 dingen:

Zaai tijdens bear markets om te kunnen oogsten tijdens bull markets

en

De meest succesvolle investeerders worden geboren in de bear market

Hoe geef ik mezelf op voor de training?

De Bear Market Training wordt online gegeven. Je kan deze dus lekker thuis, vanuit je luie stoel volgen. Je meld je aan door op de onderstaande knop te drukken. Na het klikken op de knop kom je op de pagina terecht waar jij je gratis kan aanmelden.

Na de aanmelding ontvang je netjes een bevestiging en de link om de training bij te wonen. Wij hebben er superveel zin in om de training aan jou te geven! Tot straks!


Meld je aan voor de training

 

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!