Altrady – Dé alles-in-één-oplossing voor crypto trading

Altrady – Dé alles-in-één-oplossing voor crypto trading

Snel €10 verdienen?

 1. Maak een account aan
 2. Stort 10 euro
 3. Je ontvangt direct €10 extra!
Start direct bij
Bitvavo

Altrady, dé alles-in-één-oplossing voor crypto trading! Naarmate je als trader volwassener en meer ervaring opdoet, bestaat de kans dat je je eigen grenzen gaat verleggen. Je maakt eens een account aan op een andere exchange. Vervolgens help je broertje, zusje, vriend, vriendin of kennis eens met het bijhouden van een accountje op een andere exchange en het hoeft niet lang te duren voordat je jezelf geconfronteerd ziet met een lijst van 8 verschillende exchanges, talloze logins van anderen en je de hele dag tussen verschillende exchanges je aandacht moet verdelen.

Het mag duidelijk zijn dat dit geen ideale situatie is en we zijn dan ook op zoek gegaan naar een oplossing voor deze situatie. Die hebben we met Altrady gevonden! In dit artikel vertellen we je dan ook alles over Altrady, geven we een uitgebreide review en handleiding en beantwoorden we de meestgestelde vragen. En je kunt Altrady óók nog eens dertig dagen volledig gratis uitproberen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder!

Let op: hou er rekening mee dat de volgende uitleg over Altrady en crypto trading én de toelichting hierop op geen enkele manier als advies opgevat mogen worden. De keuze voor óf en op welke manier je crypto wilt traden en welke keuzes je maakt qua in- en verkoop ligt bij jou en bij jou alleen. Wij zijn geen financieel adviseurs.

Bekijk snel

Er is natuurlijk niks lekkerder dan het beginnen met een mooie teaser voordat we de diepte in gaan. En wie kan er een mooiere teaser maken dan de mensen van Altrady zelf? Precies, niemand! Laten we dus in deze korte video een blik werpen op de mogelijkheden van Altrady in deze flitsende video van slechts 50 seconden. Je krijgt in ieder geval alvast een helder beeld van de kernfunctionaliteiten van Altrady! Zit je er klaar voor? Play!
 

Wat is crypto trading?

Voordat we helemaal los gaan over Altrady, is het goed om eerst even kort stil te staan bij de basis of het fundament. Crypto trading. Nog niet iedereen is namelijk een doorgewinterde day trader of swing trader. Maar ook als je pas aan het begin van je wonderlijke reis staat, kan Altrady je alvast goed in het zadel helpen. Maar eerst: wat is crypto trading precies?

In het kort is crypto trading letterlijk de handel in cryptocurrency’s. Over het algemeen doe je dit op een cryptocurrency-exchange die hier speciaal op is ingericht. Wanneer je via zo’n cryptocurrency-exchange je crypto aankoopt of verkoopt, ben je dus feitelijk een crypto trader en doe je aan crypto trading. Nou, dat viel mee hè? Maar wat zijn dan cryptocurrency-exchanges?

Wat zijn cryptocurrency-exchanges?

Cryptocurrency-exchanges zijn platforms waarbij vraag naar en aanbod van cryptocurrency’s bij elkaar komen. Je kunt het zien als een grote beursvloer, maar dan digitaal. Het is doorgaans een wirwar van cijfertjes, knipperende lampjes, lijnen van koersen, honderden verschillende cryptocurrency’s en een onophoudelijk stroom van orders, kopers, verkopers, aankopen en verkopen. Bekende cryptocurrency-exchanges zijn onder meer Binance, Huobi en Kraken. Maar er zijn er nog véél meer.

Het is ook een plek waarop handelaren veel geld verdienen of kwijtraken en handel gaat dan ook altijd gepaard met emotie. Het is dan ook belangrijk om rust te bewaren. En rust bewaar je door overzicht te hebben. En hoe hou je overzicht? Precies, met Altrady. 

Wat is Altrady?

Altrady is een alles-in-één-oplossing voor al je crypto trading-uitdagingen. Niet alleen kun je meerdere cryptocurrency-exchanges vanuit Altrady bedienen, maar je kunt de layout ook nog eens aanpassen naar je eigen wensen en behoeften. Hierdoor wordt je simpelweg een efficiëntere, effectievere en betere crypto trader. We zetten de kernfunctionaliteiten van Altrady even onder elkaar en lichten de belangrijkste vervolgens even kort toe.

Altrady benefits

Alles-in-één trading platform

Het grootste selling point van Altrady is toch wel dat je al je accounts en cryptocurrency-exchanges aan elkaar kunt koppelen, waardoor je niet meer op alle platforms afzonderlijk actief hoeft te zijn. Je koppelt je exchange simpel met een API (leggen we straks even uit) en kunt voortaan vanuit Altrady alles regelen vanuit de layout die je gewend bent. Je werkt dus vanuit één integraal dashboard, in plaats van op meerdere verschillende exchanges met elk hun eigen layout te hoeven werken.

Altrady platforms

 
De volgende exchanges worden door Altrady ondersteund:

 • Binance
 • Bittrex
 • HitBTC
 • Huobi
 • KuCoin
 • Coinbase
 • Kraken
 • Poloniex
 • OKEx
 • BitMEX

Altrady exchanges supported

Volledig aanpasbaar dashboard

Eén van de dingen die crypto trading op meerdere platforms complex maakt, is het feit dat elke exchange zijn eigen layout heeft. In grote lijnen is de informatie op de meeste dashboards nog wel terug te vinden, maar het werkt niet prettig als je elke keer letterlijk moet zoéken naar je informatie.

Bij de ene exchange staat de koersinformatie linksboven, bij de ander weer rechtsonder. Bij weer een andere exchange moet je eerst op een ander tabblad kijken, waar je bij de één een drop-down menu aanklikt. Hoe prettig zou het zijn als ál deze exchanges hun informatie op dezelfde manier en dezelfde plek zouden tonen? Precies: héél prettig. En dan hebben we het nog nieteens gehad over alle 2FA's, captcha's, beveiligingsemails en andere veiligheidsmaatregelen waar je elke keer op een andere manier doorheen moet.

Met Altrady kun je een dashboard layout samenstellen die 100% voldoet aan je eigen wensen en behoeften. En nog beter: elke genoemde exchange kan vervolgens precies volgens die layout worden weergegeven. Je hoeft dus nooit meer kostbare tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste informatie. Plus je maakt nooit meer een verkeerde keuze doordat je informatie verkeerd interpreteert.

Altrady custom layouts

 

Real-time Alerts

De ontwikkeling van de cryptocurrency-industrie gaat razendsnel en daar is crypto trading gelukkig geen uitzondering op. Wanneer de wereld aan je voorbij flitst en duizenden euro’s binnen minuten kunnen worden verdiend of verloren door wel of niet op het juiste moment te reageren, zijn real-time alerts van cruciaal belang.
Je wilt namelijk, ongeacht op welk platform je actief bent, direct een seintje krijgen wanneer een bepaalde gebeurtenis zich voordoet. Je kunt bijvoorbeeld denken aan alerts als:

 • Op platform Binance bereikt pairing ZRX/BNB een prijs van $0.02014.
 • Op platform Kraken bereikt pairing BTC/USD een prijs van $9004,23.
 • Op platform Huobi komt de prijs voor USDT/BTC onder de $7840,28.

Op basis van deze alerts kun je direct in de gaten houden wanneer een crypto interessant is om te kopen of te verkopen. Ook kun je hiermee een schuin oog houden op je vastgestelde support- en resistancelevels.

Altrady real time alerts

Een account aanmaken op Altrady

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens ontdekken in hoeverre Altrady bij je past? Maak dan gebruik van hun aanbod om dertig dagen gratis Altrady uit te proberen. 

Altrady home screen

 
Het stappenplan hiervoor is ongelofelijk eenvoudig:

 1. Ga naar de website van Altrady.
 2. Klik op de blauwe knop ‘Try for free’.
 3. Vul je e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord.
 4. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
 5. Bevestig dat je een kloppend hart hebt (CAPTCHA-code).
 6. Klik op ‘Sign Up’ en ga naar je e-mail berichten. 
 7. Open de e-mail met de ‘Confirmation Code’.
 8. Vul deze ‘Confirmation Code’ in op Altrady.
 9. Klaar!

Altrady signup screen

 

Hoe werkt Altrady?

Nu je een kersvers account op Altrady hebt aangemaakt, is het natuurlijk wel zo fijn als je er iets mee kunt. Om Altrady optimaal te kunnen gebruiken, is het allereerst belangrijk om de cryptocurrency-exchanges die je momenteel gebruikt te integreren in Altrady, zodat je ze vanuit daar kunt bekijken en kunt besturen. Dit gebeurt met een Application Programming Interface (API). 

Daarna wil je waarschijnlijk ook graag weten hoe je het dashboard kunt personaliseren en hoe je prijsalerts kunt activeren. Maar laten we eerst eens beginnen met een API-koppeling op te zetten tussen een cryptocurrency-exchange en Altrady. Voor het voorbeeld gebruiken we even ‘Binance’.

Een cryptocurrency-exchange aan Altrady koppelen via een API

Zonder een gekoppelde cryptocurrency-exchange kom je niet ver. Het is dan ook verstandig om al je exchanges via een API te koppelen. We werken Binance even als stappenplan voor je uit. Wil je meerdere of andere exchanges toevoegen? Kijk dan even op deze pagina over de API vinden per exchange.

Let op: Het toevoegen van een exchange via een API kan uitsluitend via de desktop app van Altrady.

Binance API zoeken en koppelen aan Altrady

 1. Log in op je Binance-account.
 2. Klik op je profiel-icoontje en selecteer ‘API Management’.
 3. Geef je API een naam, bijvoorbeeld Altrady, en bevestig.
 4. Bevestig met je 2FA.
 5. Controleer je e-mail, daarin vind je een link om je API definitief aan te maken.
 6. Kopieer je API en ga naar Altrady.
 7. Log in op je Altrady-account.
 8. Klik op het tandwieltje (settings).
 9. Kies voor Exchange API Key. 
 10. Klik op ‘Add’.
 11. Vul de juiste gegevens in. 
 12. Klik op ‘Save’.
 13. Je Binance-API is nu toegevoegd aan Altrady. 

Add API to Altrady

Het Altrady dashboard personaliseren

Wanneer je in Altrady naar je ‘Trading Terminal’ navigeert, zie je over het algemeen de default layout. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om de layout te veranderen naar een aantal vooraf ingestelde preset layouts. Je hebt de keuze uit de volgende opties:

 • Default
 • Basic
 • Basic Vertical
 • Advanced
 • Advanced Vertical
 • Small screen
 • Vertical screen

We doorlopen ze niet allemaal. Je kunt naar hartelust de layouts afwisselen om te zien of er iets bij zit wat bij jouw stijl, smaak en wensen past. Is dat niet zo óf wil je graag wat aanpassingen aan een preset doen? Kies dan voor de optie ‘New layout’! Je kunt je nieuwe layout voorzien van een naam en vervolgens naar hartelust alle widgets verslepen, in grootte aanpassen, toevoegen of verwijderen. 

Zo zorg je eenvoudig en snel voor een custom design wat volledig aansluit bij je behoeften.

Altrady custom layout instellen

Het activeren van Price Alerts bij Altrady

Zoals aangegeven, is het fijn als je niet continu zelf met vierkante ogen een chart in de gaten hoeft te houden om te bepalen wanneer de koers een voor jou interessant hoogtepunt of dieptepunt bereikt. Daarvoor bestaan eenvoudige alerts die je een seintje geven wanneer een bepaalde conditie zich voordoet. Om een alert in te stellen, volg je op Altrady een aantal eenvoudige stappen:

 1. Klik op ‘Alerts’ in de “TradingView chart” of via het “Markets” tabblad.
 2. Kies een prijs, selecteer (g)een geluid en kies een tekst of opmerking.
 3. Klik op Save.
 4. Je alert is nu aangemaakt.

Altrady real time alerts instellen

Je kunt in plaats van een specifieke alert ook gebruik maken van 'Altrady Base Scanner’. Voor meer informatie daarover kun je het beste onderstaande video even bekijken!

 

De verschillende abonnementen van Altrady

Natuurlijk kun je volop genieten van de mogelijkheden die Altrady te bieden heeft, tijdens de 30 dagen gratis proefperiode. Maar aan al het goede komt een eind. Of nou ja, misschien ook niet. Want na de 30 dagen proefperiode kun je natuurlijk voor één van de verschillende abonnementsvormen kiezen die Altrady aanbiedt. 

Abonnementsduur

Er zit een fors verschil tussen de tarieven voor een maandabonnement, kwartaalabonnement, halfjaarabonnement en het jaarabonnement. Dit zit hem enerzijds in de kosten voor de verschillende pakketten (komen we zo op terug) maar anderzijds in de hoeveelheid korting die je krijgt:

 • Maandabonnement: 0% korting op de pakketkosten
 • Kwartaalabonnement: 10% korting op de pakketkosten
 • Halfjaarabonnement: 20% korting op de pakketkosten
 • Jaarabonnement: 30% korting op de pakketkosten

Het loont dus zeker om een jaarabonnement af te sluiten, wanneer je enthousiast bent. Je hebt dan voor nog geen 14 euro per maand een zeer uitgebreid abonnement waarmee je kan traden op alle exchanges.

Verschillende type abonnementen

Er zijn momenteel drie verschillende abonnementen te verkrijgen:

 • Signals Only
 • Trading
 • Advanced

Zoals altijd is het ‘Advanced-pakket’ een uitbreiding op het ‘Trading-pakket’ en is het Trading-pakket op zijn beurt weer een uitbreiding op het ‘Signals Only-pakket’. Welk pakket het beste aansluit bij je behoefte is sterk afhankelijk van wat voor type crypto trader je zelf bent en waar jouw eigen wensen liggen op het gebied van crypto trading management. 

Qua prijzen is Altrady zeker een interessante optie. Ik zie wel eens mensen om me heen die traden met duizenden euro's, maar geen 14 euro willen uitgeven aan iets waardoor ze bakken met geld extra kunnen verdienen, omdat ze dat in de markt willen stoppen o.i.d. Wees niet zo iemand. Als je die 14 euro er makkelijk uithaalt, dan is het natuurlijk een no-brainer.

Altrady abonnementen

Conclusie

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je een enorme behoefte aan focus, rust en transparantie? Wil je een alles-in-één-oplossing voor jouw crypto trading handelsstrategie? Wil je vanaf één plek handelen zonder steeds te hoeven inloggen in tig exchanges? Dan kun je eigenlijk niet om Altrady heen. Het platform is zowel decentraal (op telefoon, desktop of tabblet) te gebruiken als via een online oplossing, waardoor je altijd al je exchanges bij de hand hebt.

Tel daarbij de mogelijkheid om een custom design dashboard samen te stellen en verschillende vernuftige price alerts toe te passen en je hebt eigenlijk een totaaloplossing voor alles waar je als serieuze crypto trader mee geconfronteerd wordt. 

Wil je graag met anderen overleggen of zij al ervaring hebben Altrady? Of heb je zelf ervaringen met Altrady die je graag met onze community wil delen? Start dan een discussie in de Crypto Facebookgroep of het Crypto Forum. Laat het ons ook weten als je zelf interessante ideeën hebt over een blog-onderwerp. Wie weet schrijven we de volgende keer wel voor jou!

Ontdek Alles Over Crypto

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste inzichten in de cryptowereld.

Je bent succesvol ingeschreven!
Oeps! Er is iets fout gegaan!