AllesOverCrypto heeft een nieuw logo

AllesOverCrypto heeft een nieuw logo!

Met trots maken wij bekend dat AllesOverCrypto verder gaat met een nieuw logo! De raket die een vlucht om de aardbol maakt, heeft 2,5 jaar trouw gediend als logo, maar het was hoog tijd voor iets nieuws. Na 2,5 jaar is AllesOverCrypto namelijk flink veranderd, zijn de mensen veranderd en is de gehele cryptomarkt verder doorontwikkeld.

We willen een flinke slag maken in professionaliteit en hebben daarom gekozen voor een geheel nieuw logo die past bij deze insteek.

Het is ons doel om jullie daadwerkelijk álles over crypto te leren.

Bovendien zorgt crypto voor oneindig veel mogelijkheden en wordt alles oneindig lang op de blockchain opgeslagen. In onze ogen was er daarom niks dat hier beter bij past dan het infinity (oneindigheid) symbool. En dat is waar wij voor willen staan:

  • Oneindig veel helpen
  • Oneindig veel mogelijkheden
  • Oneindig veel kansen

Daarom hebben we het symbool van oneindigheid gecombineerd met een ketting die voor blockchain staat.

We zijn erg benieuwd wat jullie van het logo vinden! Laat het ons daarom vooral weten via onze Facebookgroep!

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.