Disclaimer

Alle informatie die je in deze cursus, de Crypto Masterclass, of in alle e-boeken, vindt, is louter informatief en bevat geen investeringsadvies noch een aanbod, uitnodiging of aanbeveling om een financieel instrument aan te kopen of te verkopen of om een andere transactie aan te gaan.

Wij zijn geen professioneel financieel adviseurs. Als je in crypto wilt investeren, investeer dan alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de investeringskeuzes die jij maakt, de enige die hiervoor verantwoordelijk is, ben jij zelf.

Besef goed dat wij (Martijn, Joël, Robin, Derek, Patrick en ieder ander persoon die is aangesloten bij AllesOverCrypto) gewoonweg crypto-enthousiastelingen zijn, maar in geen enkel opzicht financieel adviseur en wij zijn dan ook niet gediplomeerd om financieel advies te mogen geven. Niks van wat jij tegen gaat komen kan dus gezien worden als financieel advies, zelfs niet wanneer dit als advies bedoeld lijkt.

Alle tips, tricks, informatie, lessen en antwoorden op je vragen die je tegen gaat komen zijn bedoeld als informatie om je te helpen, maar mogen niet opgevat worden als (financieel) advies. Jij bent en blijft de enige verantwoordelijke voor hoe jij je investeringen wel of niet doet.