Crypto memes op een donkere achtergrond

Grappige Crypto Memes

Zowel wanneer de cryptomarkt extreem goed gaat als wanneer de markt onwijs slecht gaat, in beide scenario's vind je veel crypto memes op het internet. Scroll een minuutje op platformen zoals Twitter en Instagram en je komt er geheid een aantal tegen.

Op deze pagina vind je grappige crypto memes om te delen met je vrienden. 

 

FOMO

When your friends bought crypto and you didn't

Image
When your friends bought crypto and you didn't

 

Crypto trading memes

Most people lose money trading crypto

Image
Most people lose money trading crypto meme

Me picking the crypto to spend my salary on

Image
Me picking the crypto to spend my salary on meme

Me, my gf, my BTC

Image
Me my gf my btc meme

Buy crypto meme

Image
Buy crypto meme

When you find out the bull market has started meme

Image
When you find out the bull market has started meme

 

Bear Market memes

McDonalds: Come back to work, now!

Image
Come back to work now mcdonalds

So you want to see my portfolio?

Image
So you want to see my portfolio grandpa meme

Sell during a bear market

Image
Sell during a bear market

Crypto-praatjesmaker van de groep

Image
Crypto praatjesmaker van de groep

When the teacher asked who bought during the bear market

Image
Who bought during the bear market

He is too afraid to buy during the bear market

Image
He is too afraid to buy during the bear market

F*cking legend

Image
fking legend meme crypto

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.