Toekomst

Futures op Bakkt scoren all time high van $42,5M

Bitcoin trading platform Bakkt heeft opnieuw een gigantisch record behaald in het verhandelen van futures contracten, met meer dan 5.600 Bitcoin op één dag.

Het bedrijf laat dit weten in een Twitterbericht. Het betekent een all time volume high voor Bakkt’s maandelijkse Bitcoin futures. Eerder liet Bakkt een record zien van 4.443 Bitcoin verhandeld, ruim 60% hoger dan het record wat daarvoor werd gevestigd.

Bakkt verdubbelt Bitcoin futures record

Terwijl Bakkt zelf een volume van 5.600 Bitcoin vermeldt, laat Bakkt Bot – een niet geaffilieerde monitorings resource – een totaal aantal van maar liefst 5.671 Bitcoin zien. Daarmee zou het record op  $42,5M uitkomen. 

Volgens Bakkt Bot was het oorspronkelijke record in termen van de Amerikaanse dollar zo’n $20,3M op 22 november. Daarmee is het nieuwste record maar liefst 109% hoger dan het vorige record.

In totaal is Bakkt nu twee maanden onderweg en lijkt het de stijgende lijn te pakken hebben. Oorspronkelijk kwam Bakkt voornamelijk in het nieuws vanwege tegenvallende resultaten en volumes, maar dat lijkt Bakkt voorgoed achter zich te kunnen laten. 

Recentelijk is Bakkt begonnen om nieuwe financiële producten aan te kunnen bieden. “We kijken ernaar uit om het momentum wat we nu ervaren verder uit te kunnen breiden met de lancering van de Bakkt Bitcoin Opties contracten, op 9 december van dit jaar”, laat een stafmedewerker van Bakkt weten.

De interesse in Bakkt staat in een schril contrast met het algehele marktsentiment rondom Bitcoin, wat de afgelopen weken behoorlijk onderuit lijkt te gaan, zeker in ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Analisten koppelen de ontwikkelingen van de afgelopen dagen aan de aanval op Chinese exchanges en stellen dat investeerders hun posities verlaten om deze tegen een lagere prijs weer in te kunnen nemen. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.