Commitment Icon - Invstor X Webflow Template

Wat is stacking sats en hoe doe je het?

Stacking sats gaat over het verzamelen van satoshi's. Eén satoshi is 0,00000001 Bitcoin. Mensen verzamelen satoshi's op de volgende 4 manieren:

 1. Automatisch investeren in Bitcoin.
  Ze laten een platform bijvoorbeeld iedere maand voor 100 dollar aan Bitcoin kopen. Dit gaat volledig geautomatiseerd en dit wordt gedaan, ongeacht de prijs van Bitcoin. De ene keer zal je hem voor $10.000 kopen en de andere maand weer voor $9800. Het geld wordt van je bankaccount afgeschreven en hierdoor kan je bijvoorbeeld zeggen, "iedere keer wanneer mijn salaris is binnengekomen, dan wil ik voor $100 aan Bitcoin kopen". Een bekend platform die dit automatische investeren aanbiedt is Coinbase.
 2. Bitcoin cashback applicaties
  Wanneer je een product of dienst afneemt, dan krijg je via deze cashback applicaties een teruggave van geld in de vorm van satoshi's. Stel dat jouw plaatselijke supermarkt is aangesloten bij de applicatie en voor iedere 50 euro aan boodschappen krijg je 100 satoshi. Dan kan je op die manier sats gaan stacken. Drie voorbeelden van Bitcoin cashback-applicaties zijn Fold, SatsApp en Pei.
 3. Coinmine
  Dit is een Bitcoin miningmachine die je thuis kan gebruiken. Het bedrijf geeft de gebruikers een rentevergoeding wanneer ze hun cryptomunten in de Coinmine wallets houden. Natuurlijk moet je wel eerst de miningmachine aankopen alvorens je kan beginnen met sats stacken.
 4. Lightning Node runnen
  Door het runnen van een Lightning Node ondersteun je het netwerk van Bitcoin. Je levert betaalkanalen aan de gebruikers en je verdient satoshi's doordat de gebruikers transactiekosten betalen om van jouw kanaal gebruik te maken.