Innovation Icon - Invstor X Webflow Template

Veelgestelde vragen over Crypto Portfolio

Staat er in de Crypto Parels ook beschreven hoe je het beste een portfolio kan opzetten?

In het portfolio wordt er uitgelegd hoe je de beste cryptomunten vindt zodat je daarmee jouw eigen portfolio kan samenstellen.

We geven aan waar wij op letten wanneer we het onderzoek doen naar de parels en met welke hulpvragen je dit onderzoek zo nauwkeurig mogelijk doet 

Hoe vaak wordt het Crypto Portfolio geüpdatet?

De munten uit het Crypto Portfolio worden continu in de gaten gehouden. Wanneer wij denken dat het team achter de munt niet hard genoeg werkt of de parel echt achterblijft bij de rest, dan besluiten we om hem te vervagngen voor een andere.

Hierdoor kan het zo zijn dat dat er meerdere keren per jaar een update komt. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen van de munten.

Hier zul je altijd van op de hoogte worden gebracht. Wanneer een parel wordt vervangen, betekent dit niet automatisch dat hij slecht is. Het betekent dat wij op dat moment een andere beter vinden.

Op welke exchange koop ik de Crypto Parels?

De Crypto Parels koop je bij verschillende exchanges.

In het uitgebreide document van het portfolio met de naam "Crypto Parels 2021 - Uitgebreide versie" vind je een overzicht van alle Crypto Parels bij elkaar.

In dit overzicht vind je ook bij welke exchange iedere parel gekocht kan worden. Onderaan het document staat dan per exchange stap-voor-stap uitgelegd hoe je de Crypto Parel ook daadwerkelijk koopt.

Wat is een Crypto Parel?

Crypto Parels zijn piepkleine cryptomunten die op de diepe bodem van de cryptomarkt liggen. Bijna niemand kent ze nog terwijl ze de potentie hebben om flink te stijgen. Dit kan resulteren in stijgingen van x100. Crypto Parels bevinden zich buiten de top 100 lijst van de cryptomarkt.

Heeft de Coronacrisis invloed op de Crypto Parels?

Vaak zien we in de cryptomarkt dat in tijden van stijgende prijzen, het geld eerst naar de grote jongens vloeit (Bitcoin, Ethereum, etc), daarna richting de kleinere cryptomunten (top 15), vervolgens de top 100 en daarna zijn de Crypto Parels aan de beurt. Dit is iets wat we veel gezien hebben, maar dat betekent niet dat het altijd gebeurt. 

Tijdens een crisis, zoals die van Corona, is het wachten op de stijgende prijzen. Wel is de kans groter dat de kleinste projecten tijdens een crisis omvallen. Dus de risico's om te investeren in kleine cryptomunten zijn tijdens een crisis groter.

Is het portfolio fysiek of digitaal?

Het Crypto Portfolio is een online product. Dit is handig aangezien het portfolio hierdoor gemakkelijk kan worden geüpdatet.

Waar vind ik het Crypto Portfolio 2021?

Nadat je het Crypto Portfolio 2021 hebt aangeschaft, krijg je direct een e-mail met de bestanden.

Zie je na 5 minuten nog geen mail verschijnen? Bekijk dan even je spamfolder of ongewenste e-mail.

Het kan namelijk zijn dat hij hier is verschenen.

Koop ik er ook de munten uit de portfolio mee?

Nee, je betaalt voor de honderden uren aan onderzoek dat AllesOverCrypto doet om deze Crypto Parels te vinden. De munten dien je hierna zelf aan te kopen via de instructies die AllesOverCrypto jou geeft.