Vliegtuigen

Vliegticket boeken met crypto? Engeland heeft het!

Betalen met crypto voor je tickets? Het kan in Engeland. Alternative Airlines, een reisorganisatie in Engeland, doet zijn naam eer aan door een alternatief te bieden voor vliegticketbetalingen.

Het bedrijf is een partnerschap aangegaan met cryptocurrency dienstverlener Utrust, om zo betalingen met crypto mogelijk te maken. Dit brengt Utrust zelf naar buiten in een publicatie. Het partnerschap met Alternative Airlines is een eerste in de reisorganisatiebranche, voor Utrust. 

Het partnerschap zal het voor klanten mogelijk maken om vluchten te boeken en die vervolgens af te rekenen met Bitcoin, Ethereum, Dsh, DigiByte en Utrusts eigen token: UTK. 

Betaal met crypto bij 650 luchtvaartmaatschappijen

De samenwerking tussen de twee bedrijven  zal een oplossing bieden voor drecte grensoverstijgende boekingen, aankoopbescherming en crypto-to-cash-oplossingen voor de klanten van Alternative Airlines. De website van het bedrijf laat klanten een keuze maken tussen 650 vliegmaatschappijen, waaronder Delta, United, British Airways, Virgin en Emirates, naast nog anere opties. De CEO van Utrust, Nuno Correia, zegt hierover: 

Voor zaken of plezier, het vliegen naar een bestemming kan een dure aangelegenheid zijn, met klanten die maandenlang moeten sparen om een reis te kunnen betalen. Aangezien er voor veel consumenten veel komt kijken bij de aanschaf, is een aankoopbescherming volgens ons cruciaal in dit proces. Utrust maakt het voor klanten van Alternative Airlines mogelijk om met een toenemende mate van veiligheid en een reductie in kosten hun tickets te bestellen. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan een bredere vorm van transparantie en veiligheid, in de wereld van online betalingen.

Mocht er een vlucht geboekt worden naar Miami International Airport, kan men meteen gebruik maken van de eerste Bitcoin geldautomaat op een vliegveld. Deze werd onlangs geïnstalleerd in sector G, naast gate 16. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto