Binance US Crypto blockchain

Vijf extra crypto’s op Binance US

Binance.US heeft bekendgemaakt dat de gebruikers de optie krijgen om een vijftal aanvullende cryptocurrency’s te storten op het platform. 

Vooralsnog is het enkel mogelijk om de crypto’s te storten en kunnen deze nog niet opgenomen worden totdat de trading daadwerkelijk live gaat. Het gaat om de munten Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Ethereum Classic (ETC), Stellar (XLM) en 0x (ZRX). Dit laat Binance.US weten op hun website

Binance.US gaat voor goud

De uitbreiding van de vijf additionele cryptocurrency’s ligt in lijn met de ambitie die eerder vanuit Binance.US is uitgesproken. Niet alleen de van oudsher bekende cryptocurrency’s hebben een plek op het platform, ze willen daar ook de wat onbekendere goden aan toevoegen. Momenteel werden de grote namen al toegelaten tot het platform. Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) en Tether (USDT) zijn al te bewonderen op het platform. 

Met de bekendmaking werden er ook nieuwe trading pairs vrijgegeven:

USD Pairs: ADA/USD, BAT/USD, ETC/USD, XLM/USD en ZRX/USD. 
USDT Pairs: ADA/USDT, BAT/USDT, ETC/USDT, XLM/USDT en ZRX/USDT.

Binance.US volwassen broertje van testcase

De succesvolle uitrol van Binance.US komt na een testcase die Binance begin dit jaar uitrolde op het eiland Jersey, één van de Kanaaleilanden. Op dit platform opende Binance een crypto-fiat mogelijkheid, waarop gebruikers Britse ponden en euro’s konden verhandelen, tegen Bitcoin en Ether. Dit initiatief was de voorloper op de huidige uitrol van Binance.US, als onderdeel van een internationaal uitbreidingsplan van Binance. 

Overigens is de uitrol van Binance.US nog niet helemaal voltooid. Er zijn nog altijd dertien staten uitgesloten van deelname aan het platform. Het is de intentie van Binance.US om deze staten zo snel mogelijk toegang te verlenen tot het platform. Er is echter nog geen datum vastgesteld waarop dit gepland staat. Het platform zelf kwam al wel aanzienlijk eerder live dan verwacht. 


Start jouw Crypto Avontuur

Maak via de Binance Referral ID van AllesOverCrypto gratis een account aan en ontvang voor altijd 20% korting op de transactiekosten!

  • Goedkoopste handelsplatform
  • 150+ verschillende cryptomunten
  • Ideaal voor beginners en gevorderden

Account aanmaken bij Binance