Evercoin

Evercoin brengt nieuwe hardware wallet uit met ingebouwde exchange

De Evercoin 2 hardware wallet is beveiligd met Yubikey 5c en biedt end-to-end encryptie. De Evercoin 2 is de eerste hardware wallet met een ingebouwde exchange. Experts waarschuwen wel: een wallet is pas goed getest als hij een eerste keer is gehackt.

Evercoin heeft dinsdag, tijdens de New York Consensus Invest Summit, de Evercoin 2 hardware wallet uitgebracht. Volgens Evercoin is dit de veiligste crypto wallet ooit. De nieuwe wallet moet crypto-beveiliging voor iedereen toegankelijk maken.

De wallet ondersteund 20 cryptos waaronder Bitcoin en Ethereum. Twee minder dan Ledger. Maar weet zich te onderscheiden met de ingebouwde exchange. De gebruiker kan hierdoor veel interactiever crypto handelen en swappen zonder dat ze hun private key uit de wallet hoeven te halen.

Gebruiksvriendelijk

Evercoin medeoprichter Miko Matsumura zegt over de wallet:

De Evercoin oplossing werkt net zoals een hotelsleutel, je steekt de sleutel in je telefoon en je wallet wordt ontgrendeld

De wallet is specifiek ontworpen voor iPhones en telefoons met een USB-C port. Matsumura geeft aan dat wanneer je je private key kwijt bent, of zelfs je hele hardware wallet, Evercoin je kan helpen om je crypto terug te krijgen. Bijvoorbeeld door je identiteitsbewijs te tonen. Evercoin verlaagt hiermee de drempel voor het gebruiken van een hardware wallet.  

Beveiliging

Beveiligingsexpert Jefferies van CipherTrace geeft aan dat iedere nieuwe wallet eigenlijk altijd onveilig is: dit komt omdat de wallet onmogelijk voor elk scenario getest kan worden. Het advies van Jefferies is om de Evercoin 2 pas na de eerste hacks te kopen. Hetzelfde is gebeurd bij Ledger en Trezor die dankzij de hacks veel veiliger zijn geworden.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto