Binance plus euro

Eindelijk ondersteuning voor euro bij Binance

Binance ondersteunt vier nieuwe fiat valuta’s. Gebruikers uit Europa kunnen nu direct euro’s storten en opnemen bij uit hun Binance-wallet.

Binance heeft gisteren via hun website laten weten dat ze vier nieuwe fiat-valuta’s hebben toegevoegd aan hun lijst van ondersteunde valuta’s. Dit betekent dat Binance klanten met een creditcard of bankpas direct geld kunnen opnemen en storten. De nieuwe fiatvaluta’s zijn:

  • De euro (EUR)
  • De Russische roebel (RUB)
  • De Oekraïense Hryvnia (UAH)
  • De Kazachstaanse tenge (KZT)

Eindelijk EUR bij Binance

Uiteraard is het grootste nieuws dat de euro wordt ondersteund. Voorheen moest je je euro’s eerst naar een andere wallet overmaken en daarna pas naar Binance. Hierdoor waren de transactiekosten, om in en uit te stappen, bij Binance altijd hoog. Nu kun je je wallet dus direct op je bankrekening storten.

De drempel wordt hierdoor aanzienlijk lager voor Europeanen om mee te doen op het Binance platform. Denk hier aan Binance’s complexere handels opties zoals limit en stop-limit trading. Maar je kunt op deze manier ook makkelijker vliegtickets kopen of meedoen met Moeda, het micro-financiering en investeringsplatform van Binance. 

Advanced Cash

De valuta’s konden toegevoegd worden dankzij een nieuwe samenwerking met Advanced Cash (AdvCash). AdvCash is gespecialiseerd in virtuele prepaidkaarten, creditcards en bankkaarten. Advcash heeft ook eigen crypto-wallets in meerdere valuta's.

Er zit een kleine mits in het verhaal. Klanten kunnen nu direct euro’s storten op hun Binance-wallet. Maar je moet goed opletten: het is pas kosteloos wanneer je de euro’s stort via de AdvCash-wallet.

Als de centen eenmaal in de Binance-wallet zitten dan kan je met Binances One-Click koop/verkoop functie direct Bitcoin, Ethereum en Tether kopen.


Start jouw Crypto Avontuur

Maak via de Binance Referral ID van AllesOverCrypto gratis een account aan en ontvang voor altijd 20% korting op de transactiekosten!

  • Goedkoopste handelsplatform
  • 150+ verschillende cryptomunten
  • Ideaal voor beginners en gevorderden

Account aanmaken bij Binance