Bitcoin

Bitcoin.com lanceert $200M Bitcoin Cash investeringsfonds

Bitcoin.com, de Bitcoin-gerelateerde onderneming die gesteund wordt door crypto-evangelist Roger Ver, is van plan om zijn $200 miljoen Bitcoin Cash investeringsfonds te lanceren.

Ver maakte dit bekend op een Bitcoin Cash meetup in Londen en plaatste hierover een twitterbericht een dag later. Het event werd georganiseerd door wereldwijde cryptowallet Blockchain.com. Het nieuwe Bitcoin Cash Ecosysteem Fonds zal zijn focus leggen op betaaloplossingen en financiële dienstverlening voor Bitcoin Cash, een altcoin die ontstaan is uit een hard fork van Bitcoin in augustus 2017.

Fonds ingezet voor betaaloplossingen en wallets

Volgens officiële berichtgeving, zijn de details over het Bitcoin Cash fonds nog niet definitief bekendgemaakt, maar zal het investeringen vanuit particuliere investeerders wel mogelijk maken. Het fonds zal investeren in betaaloplossingen, betaalprocessen, wallets en oplossingen voor winkeliers.

Bitcoin.com zijn nieuwe CEO, Stefan Rust, heeft aangegeven dat er vanuit de crypto-industrie meer dan twintig investeerders zijn gevonden. Deze twintig delen de visie van Bitcoin.com en zijn erin geïnteresseerd om te investeren in het project, naast Bitcoin.com zelf. 

Bitcoin.com timmert aan de weg

Wat oorspronkelijk begon als een website die informatie en nieuwsupdates deelde over Bitcoin en Bitcoin Cash, is inmiddels uitgegroeid tot een dienstverlener van verschillende betaaldiensten voor Bitcoin en Bitcoin Cash. Hier vallen ook wallets en zelfs een eigen crypto exchange onder. De firma achter de website is mondjesmaat steeds meer diensten gaan ontwikkelen en aanbieden, sinds het domein in 2014 in het bezit kwam van Ver. 

Bitcoin.com lanceerde zijn eigen digitale exchange in september van dit jaar. Hierop maken ze het gebruikers mogelijk om verschillende cryptocurrency’s te verhandelen, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin en EOS, naast nog een aantal andere coins. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.