Bitcoin

Bitcoin.com lanceert $200M Bitcoin Cash investeringsfonds

Bitcoin.com, de Bitcoin-gerelateerde onderneming die gesteund wordt door crypto-evangelist Roger Ver, is van plan om zijn $200 miljoen Bitcoin Cash investeringsfonds te lanceren.

Ver maakte dit bekend op een Bitcoin Cash meetup in Londen en plaatste hierover een twitterbericht een dag later. Het event werd georganiseerd door wereldwijde cryptowallet Blockchain.com. Het nieuwe Bitcoin Cash Ecosysteem Fonds zal zijn focus leggen op betaaloplossingen en financiële dienstverlening voor Bitcoin Cash, een altcoin die ontstaan is uit een hard fork van Bitcoin in augustus 2017.

Fonds ingezet voor betaaloplossingen en wallets

Volgens officiële berichtgeving, zijn de details over het Bitcoin Cash fonds nog niet definitief bekendgemaakt, maar zal het investeringen vanuit particuliere investeerders wel mogelijk maken. Het fonds zal investeren in betaaloplossingen, betaalprocessen, wallets en oplossingen voor winkeliers.

Bitcoin.com zijn nieuwe CEO, Stefan Rust, heeft aangegeven dat er vanuit de crypto-industrie meer dan twintig investeerders zijn gevonden. Deze twintig delen de visie van Bitcoin.com en zijn erin geïnteresseerd om te investeren in het project, naast Bitcoin.com zelf. 

Bitcoin.com timmert aan de weg

Wat oorspronkelijk begon als een website die informatie en nieuwsupdates deelde over Bitcoin en Bitcoin Cash, is inmiddels uitgegroeid tot een dienstverlener van verschillende betaaldiensten voor Bitcoin en Bitcoin Cash. Hier vallen ook wallets en zelfs een eigen crypto exchange onder. De firma achter de website is mondjesmaat steeds meer diensten gaan ontwikkelen en aanbieden, sinds het domein in 2014 in het bezit kwam van Ver. 

Bitcoin.com lanceerde zijn eigen digitale exchange in september van dit jaar. Hierop maken ze het gebruikers mogelijk om verschillende cryptocurrency’s te verhandelen, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin en EOS, naast nog een aantal andere coins. 


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto