Market cap
€0,00
Volume (24h)
€0,00
Circulating supply
0,00
Max supply
-
All Time High
ICO
-
Daily close
-
Weekly close
-
Monthly close
-

Als je ... geleden een investering van €100 in Bee Token had gedaan dan was dat nu:


Waarde nu
Vanaf het begin
-
1 jaar
-
1 maand
-
1 week
-
1 dag
-
Exchange Pair Volume (24h) Prijs Volume (%)
Bee Token
1 Bee Token =
€0,00
Euro

Hoe koop ik Bee Token?

Lees dit stappenplan eerst een keer in zijn geheel goed door, zodat je wat beter begrijpt waar je mee bezig bent. Zo is het straks makkelijker om de stappen daadwerkelijk te volgen.

IDEX is een decentrale exchange en komt met een geheel nieuwe methode van het verhandelen van Ethereum-tokens. Op deze exchange kan je daarom ook alleen maar verhandelen tegen Ethereum in plaats van Bitcoin, wat we normaal gewend zijn.
Het lijkt in het begin erg ingewikkeld, maar als je het eenmaal doorhebt, valt dit reuze mee. Hoe eerder je begrijpt hoe deze exchange werkt, hoe meer profijt je hiervan zult hebben in de toekomst. Probeer de exchange wel als eerst uit met kleine bedragen, zodat je niet in paniek raakt als er toch iets verkeerds lijkt te gaan.

Account aanmaken

 1. Ga naar de website van IDEX.
 2. Ga rechtsboven naar “Unlock Wallet”.
 3. Je hebt nu verschillende opties. Wij raden ten zeerste aan om een Ledger Wallet aan te schaffen en hiermee te werk te gaan onder “Ledger Wallet”. Maar als je deze niet hebt, leggen we het ook uit aan de hand van de optie “New Wallet”.
 4. Nu is het belangrijk om Ethereum op de wallet te krijgen waarvoor je kiest. Als je niet precies weet hoe dit werkt, is het wellicht niet verstandig om al via IDEX te handelen en is het beter om eerst via een gemakkelijkere weg cryptomunten te kopen. Als je wat meer ervaren bent, kan je altijd alsnog weer naar deze stappen terugkeren.  

Ledger Wallet

 1. Sluit je Ledger Wallet aan aan je computer en voer je pincode in.
 2. Ga naar je Ethereum Wallet → Settings en zet zowel “Browser Support” als “Contract Data” op “Yes”.
 3. Klik vervolgens op “Unlock”.
 4. Kies vervolgens het pad “m/44’/60’/0’, selecteer een van de adressen die je wilt gebruiken en klik daarna op “Unlock Wallet”.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap 1.jpg

 5. Je hebt nu de desbetreffende Ethereum Wallet die op je Ledger Nano S staat verbonden met IDEX en kan vanuit hier gaan traden.
 6. Nu is het de zaak om je Ether van je wallet naar IDEX te krijgen. Ga hiervoor naar “Balances” → “Full Balances” om je balans te zien. Dit ziet er als het goed is, ongeveer als volgt uit.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap 2.jpg

 7. De twee rode pijlen geven je huidige balans aan op je Ledger Wallet (“My Wallet Balance”) en je balans op IDEX (“My IDEX Balance”). Als het goed is, staat je IDEX balans nog op “0”. 
 8. Om je IDEX-balans te verhogen, klik je op “Deposit”.
 9. In het scherm dat volgt, kan je bepalen hoeveel Ether je naar IDEX wilt sturen om mee te handelen. Hierbij kan je ook kiezen hoeveel gwei je wilt betalen voor deze transactie. Hoe meer je betaalt, hoe sneller de transactie zal gaan. Hoe drukker het is, hoe meer je beter kan betalen. Wij kiezen er zelf vaak voor om 4 gwei te betalen als het wat rustiger is.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap 3.jpg

 10. Het duurt vervolgens even (afhankelijk van de drukte) voordat je IDEX-balans is opgehoogd met wat je ernaartoe hebt gestuurd. Mocht het na verloop van tijd er nog steeds niet op staan, klik dan op “QUERY”, naast je Ether balans van je wallet. 
 11. Als je IDEX balans is bijgewerkt, kan je gaan handelen. Ga naar “Exchange”, zoek in de linkerkolom naar BEE
 12. Bepaal de prijs die je wilt betalen voor BEE (in Ether). Als je nog niet zeker weet hoe dit precies werkt, dan is het belangrijk dit artikel nog een keer goed te lezen. Voor cryptomunten met een laag handelsvolume (zoals op deze exchange vaak het geval is) is het handiger om een “limit order” te doen in plaats van een “market order”.  Anders loop je het risico de prijs van de cryptomunt hard omhoog te drijven of veel geld kwijt te zijn aan “slippage”.
 13. Vul de prijs in die je wilt betalen (“Price”), het aantal dat je van de cryptomunt wilt aanschaffen (“Amount”). Er wordt dan automatisch het aantal cryptomunten voor je ingevuld die je hiervoor krijgt. Klik daarna op “Buy”.
 14. Gefeliciteerd! Je order is geplaatst! Nu is het afwachten tot hij gevuld wordt. Normaliter betekent dit, hoe dichter je “Price” bij de laagste verkoopprijs ligt, hoe sneller je order gevuld zal zijn. 
 15. Vergeet niet je cryptomunten op de desbetreffende wallet te zetten. IDEX is een kleine exchange en het is een risico om je cryptomunten hierop te laten staan. IDEX is wel een decentrale exchange die werkt op basis van smart contracts, dus in deze smart contracts zal altijd opgenomen staan wat IDEX nog schuldig is aan jouw verbonden wallet. Toch blijft het altijd een risico. 
 16. Mocht je de cryptomunten er vanaf willen halen als je order is gevuld, dan kan je bij stap 10 op “Withdraw” klikken. Je stuurt je gekochte tokens dan weer terug naar het adres van je Ledger Nano S die je hebt verbonden met IDEX.

New Wallet

 1. Voor deze optie gaan we een nieuwe Ethereum wallet aanmaken voor op je computer.
 2. Klik bovenin op “New Wallet” en verzin een sterk wachtwoord. Let op de waarschuwingen die erbij staan, zorg dat je deze begrijpt en klik op “Yes - create new wallet”.
 3. Lees wederom de waarschuwingen die erbij staan, zorg dat je ze begrijpt en klik “Download Keystore File”. Sla de file op, op een veilige locatie op je computer.
 4. Klik vervolgens op “Got it, get my private key.”
 5. Sla deze op op een veilige locatie, het beste is offline! Schrijf hem op een papiertje en raak deze niet kwijt.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap b1.jpg

 6. Ga hierna naar “Unlock Wallet”
 7. Kies de optie “Keystore File”, selecteer de Wallet die je zojuist hebt aangemaakt en verbindt deze met de exchange. Vul daarna je wachtwoord in en klik op “Unlock”.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap b2.jpg

 8. Zorg dat je Ether op de Wallet hebt staan.
 9. Nu is het de zaak om je Ether van je wallet naar IDEX te krijgen. Ga hiervoor naar “Balances” → “Full Balances” om je balans te zien. Dit ziet er als het goed is, ongeveer als volgt uit.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap 2.jpg

 10. De twee rode pijlen geven je huidige balans aan op je Ledger Wallet (“My Wallet Balance”) en je balans op IDEX (“My IDEX Balance”). Als het goed is staat je IDEX balans nog op “0”. 
 11. Om je IDEX balans te verhogen, klik je op “Deposit”.
 12. In het scherm dat volgt, kan je bepalen hoeveel Ether je naar IDEX wilt sturen om mee te handelen. Hierbij kan je ook kiezen hoeveel gwei je wilt betalen voor deze transactie. Hoe meer je betaalt, hoe sneller de transactie zal gaan. Hoe drukker het is, hoe meer je beter kan betalen. Wij kiezen er zelf vaak voor om 4 gwei te betalen als het wat rustiger is.
   
  Zie screenshot

  IDEX Stap 3.jpg

 13. Het duurt vervolgens even (afhankelijk van de drukte) voordat je IDEX balans is opgehoogd met wat je ernaartoe hebt gestuurd. Mocht het na verloop van tijd er nog steeds niet op staan, klik dan op “QUERY”, naast je Ether balans van je wallet. 
 14. Als je IDEX balans is bijgewerkt, kan je gaan handelen. Ga naar “Exchange”, zoek in de linkerkolom naar BEE
 15. Bepaal de prijs die je wilt betalen voor BEE (in Ether). Als je nog niet zeker weet hoe dit precies werkt, dan is het belangrijk dit artikel nog een keer goed te lezen. Voor cryptomunten met een laag handelsvolume (zoals op deze exchange vaak het geval is) is het handiger om een “limit order” te doen in plaats van een “market order”.  Anders loop je het risico de prijs van de cryptomunt hard omhoog te drijven of veel geld kwijt te zijn aan “slippage”.
 16. Vul de prijs in die je wilt betalen (“Price”), het aantal dat je van de cryptomunt wilt aanschaffen (“Amount”). Er wordt dan automatisch het aantal cryptomunten voor je ingevuld die je hiervoor krijgt. Klik daarna op “Buy”.
 17. Gefeliciteerd! Je order is geplaatst! Nu is het afwachten tot hij gevuld wordt. Normaliter betekent dit, hoe dichter je “Price” bij de laagste verkoopprijs ligt, hoe sneller je order gevuld zal zijn. 
 18. Vergeet niet je cryptomunten op de desbetreffende wallet te zetten. IDEX is een kleine exchange en het is een risico om je cryptomunten hierop te laten staan. IDEX is wel een decentrale exchange die werkt op basis van smart contracts, dus in deze smart contracts zal altijd opgenomen staan wat IDEX nog schuldig is aan jouw verbonden wallet. Toch blijft het altijd een risico. 
 19. Mocht je de cryptomunten er vanaf willen halen als je order is gevuld, dan kan je bij stap 10 op “Withdraw” klikken. Je stuurt je gekochte tokens dan weer terug naar het adres van je Ledger Nano S die je hebt verbonden met IDEX.

Bee Token

Tags

Social media