Lunyr (LUN)

Lunyr (LUN) is een cryptomunt gebaseerd op Ethereum, een zogeheten ERC20-token. Het team achter Lunyr wil mensen een economische prikkel geven tot het creëren van goede content. Ze willen een soort Wikipedia ontwerpen op de blockchain waar mensen kunnen verdienen aan het schrijven van goede artikelen. Lunyr wil echter uiteindelijk verder gaan dan dit en niet alleen een platform zijn waar je teksten en foto’s kan plaatsen. Het is de bedoeling dat gebruikers dankzij een API ook content kunnen creëren in de vorm of met behulp van Artificial Intelligence, Augmented Reality en Virtual Reality. Op deze manier wil het een algeheel platform worden voor het vinden en creëren van alle mogelijke content. De token van Lunyr, LUN, is bedoeld voor adverteerders op het platform. Met deze token kunnen ze bieden op advertentieruimte om reclame te maken voor hun product. De manier waarop dit gebeurt is vergelijkbaar met hoe Google Adwords werkt. Daarnaast kan je op het platform CBN (contribution points) en HNR (honor points) verdienen. CBN-tokens zijn beloningen voor het succesvol toevoegen van goede content en deze kan je inleveren tegen LUN-tokens. De LUN-tokens worden elke twee weken verdeeld over iedereen die CBN-tokens hebben verdiend. HNR-tokens kunnen gebruikt worden om te stemmen op content. 

Hoe kan je Lunyr (LUN) verdienen?

Je kan LUN op twee manieren verdienen. De makkelijkste manier is om ze te kopen, zoals hieronder wordt uitgelegd. Een andere manier is om CBN-tokens op te sparen. Het aantal LUN dat je hiermee verdient is relatief aan wat andere content creators hebben verdiend en hangt af van hoeveel inkomsten Lunyr in die periode heeft gehad. 
Bijvoorbeeld: Lunyr heeft 500.000 LUN verdiend. Dan gaat 15% naar het platform zelf voor de ontwikkeling  ervan en de overige 425.000 LUN naar de creators. Als jij 0,5% van alle CBN-tokens in die periode hebt verdiend, dan krijg je 2125 LUN-tokens uitbetaald (0,005 * 425.000).
 

Hoe koop ik LUN?

  1. Klik hier en maak een gratis account aan op Binance
  2. Druk bovenaan op Assets
  3. Druk op Deposit bij BTC
  4. Genereer een eigen deposit adres en kopieer deze
  5. Ga naar Bitonic
  6. Koop het aantal BTC dat je wilt en plak het gekopieerde adres
  7. Wacht totdat de bestelling is binnengekomen
  8. Ga op Binance naar Exchange en klik LUN aan
  9. Koop de gewenste hoeveelheid LUN aan

 

Koers: €10,69