Profile picture for user Coen Olde Bijvank

Snovio

  • Een platform dat tools aanbiedt om leads te genereren. Ze willen het leven van recruiters en sales managers makkelijk maken door leads verhandelbaar te maken.
  • Het platform is al in gebruik genomen en ze hebben ook een Chrome plugin.
  • Team van meer dan vijftien mensen.
  • Partnerships met Lego, Uber en Soundcloud.
  • Er hangt zeer veel hype rondom dit project.
  • De ICO die ze hielden had een hard cap van 2 miljoen. De tokens die niet werden verkocht zijn verbrand. 
     

De marketcap is onder de 2 miljoen.. je zult bijna denken dat ze aan het doodbloeden zijn. Maar aangezien deze coin wordt genoemd in de beste crypto's.. wat uiteraard een heel mooi rapport is.

Vandaar de vraag.. staat nu rond de 60 satoshi..

Profile picture for user Patrick

Investeren in gems blijft natuurlijk een risico aangezien het piepkleine munten zijn. Als je erin investeert is het dan ook goed om een relatief klein bedrag te doen. 

We zien vaak dat, hoe kleiner de munt, hoe raker de klappen zijn tijdens een bear market. Daarentegen werkt het vaak ook andersom, hoe kleiner de munt, hoe groter het winstpotentieel is in een bull market.

Zelf vind ik Snovio nog steeds een interessant project en volg ik ze nauwlettend. Ik zie dat ze nog volop aan het werk zijn en dat ze laatst hun Snovio Space Platform hebben gelanceerd. Ondertussen hebben zich al meer dan 17k mensen ingeschreven op dit platform dus dat gaat goed! Daarnaast nemen ze actief nieuwe mensen aan en bestaat het team nu uit 25 man.

Neemt niet weg dat kleine crypto's tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen dus voor de vroege investeerders is geduld een schone zaak. Zoals Warren Buffet zou zeggen:

"The market is a device for transferring money from the impatient to the patient"