Profile picture for user calixtus79

Hoi, ik heb sinds kort Pundi NPXS coins gekocht naar aanleiding van de top 10 hier op Allesovercrypto. Echter begrijp ik nu even niet wat ze gaan doen met het project en de coins. Er komt een fx coin bij....Kan iemand mij dit simpel uitleggen aub? Dank.

Profile picture for user Patrick Suiker

Het doel van Pundi X is om blockchain mainstream te laten gaan op het gebied van retail-betalingen. Om aan de grote vraag te voldoen zoekt het cryptoproject naar een ecosysteem dat ervoor kan zorgen dat het betalingssysteem van hen de hele wereld kan gaan dienen. 

Ze hebben nu een blockchain ecosysteem gevonden dat 10x sneller is dan het systeem dat ze nu gebruiken en is het meer schaalbaar.

Dit nieuwe blockchain ecosysteem heet f(x). Om f(x) te kunnen laten draaien zonder bemoeienis van een centrale organisatie, wordt de f(x) coin gelanceerd. Deze munt gaat de transacties faciliteren binnen dit ecosysteem. Iedereen die tijdens de distributieperiode van de munt NPXS -of NPXSXEM-tokens staket krijgt f(x) gealloceerd. De f(x)-munten zijn niet te koop via een ICO. 

De allocatie van de munten wordt niet in een keer gedaan, het wordt over een heel jaar verspreid. De periode is:

10 maart 2019 03:00 uur ('s nachts) tot en met 9 maart 2020 02:59 uur ('s nachts). 

Om er zeker van te zijn dat je de munten krijgt gestort, is het belangrijk om je NPXS -of NPXSXEM munten te bewaren in de XWallet. 

Naast de periodieke distributie kan je er ook voor kiezen om je NPXS en NPXSXEM-munten in te wisselen voor f(x) munten. Wanneer je dit wilt, dan kan je dit doen vanaf april/mei 2019 en je krijgt hier drie maanden de tijd voor. 

De NPXS en NPXSXEM munten blijven gewoon bestaan en krijgen hun eigen rol binnen het nieuwe ecosysteem. De naam van de munten zullen respectievelijk NPXS-FX en NPXSXEM-FX worden.

 

Heb ik het zo iets duidelijker voor je gemaakt of blijft het nog wat onduidelijk? Zo ja, laat het gerust weten zodat ik het beter of misschien op een andere manier kan uitleggen.

Profile picture for user calixtus79

Hoi Patrick,

 

dank voor deze heldere uitleg, Erg fijn. Ik ga eens goed nadenken wat ik met mijn NPXS coins ga doen.

 

Groet

Profile picture for user MynameisJeff

Ik heb nog wat NPXS op Binance staan. Ik denk dat ik de helft ga inwisselen, lees veel positieve threads over de nieuwe fx munt maar wil ook niet teveel risico nemen.

Weten jullie al wat jullie doen?

Profile picture for user CryptoNova

Ik heb al mijn NPXS verplaatst van Binance naar de XWallet. Ik zie geen rede om dit niet te doen, als ik het fout zie dan hoor ik het graag. Voor zover ik het kan inschatten is Pundi X een serieuze club die goed aan de weg timmeren en werken producten hebben. Dit kan van veel andere crypto projecten niet gezegd worden.