Profile picture for user Mohammed El Badoui

Vraag: Ik zie dat Haven Protocol wordt verwijderd van Bittrex, kan ik mijn coins ergens anders overzetten?

Profile picture for user Mohammed El Badoui

Antwoord: Het klopt inderdaad dat Bittrex Haven Protocol gaat 'delisten'. In dat geval zou je je Haven Protocol coins naar een ander exchange moeten sturen. Dat is het makkelijkst. Op coinmarketcap.com kun je Haven Protocol opzoeken (via de zoekbalk, is rechts te vinden op de website). Vervolgens klik je op Haven Protocol en zie je daar een koppeling naar exchanges staan. Daar vind je alle exchanges waar Haven Protocol op dit moment te verhandelen is.

Onder alle exchanges waar Haven Protocol op gelist is, zie ik gelukkig ook Kucoin staan. Dat is op dit moment de exchange met het meeste volume en heeft daarnaast ook een betere reputatie dan de andere exchanges waar Haven Protocol op te verhandelen is. Mijn persoonlijke voorkeur gaat dan ook daarna toe. In dat geval zou je een account kunnen aanmaken en vervolgens je coins naar de juiste wallet adress toe sturen. 

Mochten er onduidelijkheden zijn laat het dan vooral weten!

Profile picture for user n.j.tupamahu

Ik krijg net een email van Bittrex dat ze aanvullende informatie van mij nodig hebben voor morgen 28 april anders kan ik niet meer handelen op hun platform of terugtrekken. Ik heb pas de 23 e een eerste mail gehad. Ben ik dan mijn geld kwijt op dit platform? Ik heb ook haven protocol gekocht. Ik wil mijn geld gewoon terug? What to do?

Profile picture for user Steffan Star

Hey!

Wat een gedoe is het soms he, ik zal je proberen zo goed mogelijk te helpen! Ik denk dat je jouw geld sowieso niet kwijt bent, want als jij straks op de app inlogt en je ziet dat ze inderdaad aanvullende informatie nodig hebben, dan kan je dit gewoon invullen.

Daarnaast moet de exchange de optie nog bieden om de munten over te zetten naar een ander platform, dus je kan de munten bijvoorbeeld naar KuCoin sturen. Vanaf KuCoin kan je ze dan omzetten naar euro's, of je kan ze op dat platform houden natuurlijk!

Als je het lastig vindt om munten over te zetten van exchange naar exchange, dan kan ik je daar ook bij helpen. Dus laat het dan even weten! 

Hoop dat je er hiermee uitkomt, fijne dag nog! 

 ^Steffan

Profile picture for user paulinestrijbis13

Hoi Steffan,

ik heb een vraag over het overzetten van Haven Protocol XHV van Bittrex naar Kucoin. Ik heb nu een account aangemaakt bij Kucoin. Maar hoe zet ik nu XHV over van Bittrex naar Kucoin? Kan dat direct, ik zie niet waar ik een adres kan vinden waar ik de XHV coins van Bittrex over kan zetten naar Kucoin. betekent dit dat ik de XHV om moet zetten naar Bitcoin, door te handelen? en dan overzetten naar Kucoin door weer te handelen met de verkregen bitcoins en omzetten naar XHV?

 

hartegroet Pauline

Profile picture for user Steffan Star

Hey Pauline,

Als je bij KuCoin naar bezittingen gaat, dan ga je naar Deposit of storten. Daar zoek je vervolgens de munt op. Hier vind je ook het adres en de tag/memo, die vul je bij Bittrex in.

Bij Bittrex ga je naar opnemen, en dan naar de munt. Hier vul je het adres dat je op KuCoin ziet in, samen met de tag/ memo. Ik zou het persoonlijk niet met Bitcoin doen, dat kost je uiteindelijk veel te veel geld om het over te zetten.

Hoop dat je hier iets aan hebt!

^Steffan

 

Profile picture for user n.j.tupamahu

Ik heb als het goed is mijn haven protocol coins op Kucoin getransferrd. Weet iemand hoe ik dat nu kan laten uitkeren op mijn bankrekening?

 

Profile picture for user Steffan Star

Hey! 

Sorry voor de late reactie. Ik denk zelf dat de makkelijkste optie is, om het om te zetten XRP en dit vervolgens naar Bitvavo te storten. Vanaf daar kan je het makkelijk uit laten betalen.

Hier een stappenplan hoe dit makkelijk zou kunnen:

1. Koop XRP op Kucoin.

2. Klik bij KuCoin op Ripple, vervolgens klik je op opnemen.

3. Open ook jouw Bitvavo account, deze moet je op de laptop of browser openen. Dan ga je naar de munt XRP. Hier klik je op ripple storten.

4. Hier zie je een adres en een tag/memo.

5. Bij KuCoin vul je dat adres met de tag/memo in. Dus je kopieert het adres van Bitvavo naar KuCoin.

6. Dan ben je klaar om ze te versturen naar Bitvavo, alleen doe het eerst met 1 XRP. Zo test je of je alles goed ingesteld hebt en voorkom je dat je dure fouten maakt!

Hoop dat je er hiermee uitkomt!

^Steffan

Profile picture for user n.j.tupamahu

Dank voor de reactie. Ik logg in op mijn Kucoin account en ik zie nergens mijn XHV coins staan. Hoe kan ik nu het beste vinden wat ik heb getransferred vanaf Bittrex? Ik zie op Bittrex dat ik met succes op 17 mei de XHV withdrawn heb "completed", dus dat is goed gegaan.

Profile picture for user LiesB

Hallo allemaal,

Ik ben helaas te laat met het weghalen van Haven op Bittrex. Hebben jullie raad voor mij?

Hoor graag, dankjewel alvast!

Profile picture for user Steffan Star

Hey Lies,

Ik heb zelf geen Bittrex, dus ik hoop dat ik alsnog wel goed kan helpen. 

Maar ik denk dat je de munten nu op Bittrex zou moeten kunnen zien, maar dan zonder waarde ernaast. Klopt dat?

Als dit klopt, dan kan je ze overzetten naar KuCoin op de manier die hierboven staat beschreven. 

Mocht dit niet zo zijn, zou je me dan kunnen vertellen  wat je wel kan zien nu?

^Steffan