Profile picture for user Frits Jacobs

Drunk Millionaire $DM

20 Augustus is de Fair Launch geweest van Drunk Millionaire. Begonnen als een dikke middelvinger naar de scammers in de cryptospace. De twee Nederlanders Timo en Mark zijn de munt begonnen met het doel om de cryptowereld weer leuk te maken. Hun bijna 10 jaar ervaring heeft hen veel ervaring opgeleverd maar ook veel gekost. Tegenwoordig is de kans dat je opgelicht wordt groter dan de kans om er geld uit te halen. Dat is, als je niet weet waar je naar moet kijken. Drunk Millionaire gaat daar verandering in brengen.
Om mensen te laten zien hoe het werkt, waar ze rekening mee moeten houden en wat de consequenties kunnen zijn.

Wat is een RUGpull? Wat is een Pump en Dump? Hoe kan ik ze herkennen? Allemaal vragen waar Drunk Millionaire mee wil helpen.
Niet elk project is slecht. Er zitten genoeg goede mensen met goede bedoelingen in de cryptowereld. Veel van hen worden echter overspoeld en onder gesneeuwd. Ook voor hen staat Drunk Millionaire klaar. Om developers de kans te geven om te laten zien dat ze goede intensies hebben.

In de recent gepubliceerde Whitepaper van Drunk Millionaire wordt beschreven hoe ze bezig zijn met het bouwen van diverse hulpstukken om zowel investeerders en developers te helpen. Bijvoorbeeld een checklist om te kunnen zien waar investeerders op moeten letten voor ze ergens in springen. Een tool om contracten te scannen op verdachte code. En een Liquidity locker enkel voor projecten die voldoen aan een aantal eisen. En nog veel meer.

Ook voor developers zal Drunk Millionaire klaar staan met diverse hulpstukken. Zoals hierboven beschreven, een tool om Liquidity te locken. Makkelijk voor developers en inzichtelijk voor investeerders. Een speciaal Airdrop systeem. En zo staan er nog een hoop andere hulpstukken op de agenda.

Drunk Millionaire zal voor een grote verandering gaan zorgen in de wereld van crypto. Dat kleine stukje vertrouwen tussen koper en verkopen herstellen door middel van simpele, goedkope en zelfs gratis tools. Dat in combinatie met een goede dosis humor in hun community chat! Kennis is macht. Drunk Millionaire brengt DYOR naar een heel nieuw level!

https://drunk-millionaire.com
Community chat: t.me/drunkmillionaire