Profile picture for user flyingdutchmannetherlands

Gaat over Avax op storting op  Binance account

Spore Finance goed verkocht naar Avax overgezet en er is iets misgegaan bij het terugstorten naar Binance 200 Avalanche crypto munten.

Transactie was goedgekeurd maar verscheen niet op het account.

Door verwaring op de website van Binance is dit op een Cchain terecht gekomen Hierover met Avalance (Avax )en Binanace veelvuldig contact gehad met Binance echter zonder resultaat.Je kunt Binance bereiken per livechat maar iedere keer een andere medewerker.

Gezien wij net begonnen zijn is het een foute overboeking en terugdraaien is bijna niet mogelijk. Is wel zichtbaar op account maar Binance ondersteund de C chain van( Avax )Avalanche niet.

Heeft iemand enig idee om dit probleem op te lossen Kom niet door de klantenservice van Binance heen. Waren bereid Binanche te betalen voor het technische werk 

Avalanche geeft aan dat er een kleine kans is dat Binance dit wel gaat ondersteunen in de toekomst Op de site kun je wel Avalanche verhandelen. Weet iemand een oplossing?

Profile picture for user Aernout Kolijn

Dat klinkt niet best, vervelend om te horen dat de transactie fout is gegaan. Het klinkt alsof het via het verkeerde netwerk is verstuurd. Ik ben bang dat dit betekent dat je munten weg zijn. Dit is erg spijtig, maar helaas een gegeven in de crypto markt. Transacties kunnen niet meer worden teruggehaald.