Profile picture for user bart

Wat betekent de nummers achter de namen van de cuurrency? 

Profile picture for user Patrick Suiker

Hoi Bart!

Als er een nummer achter de coin staat dan betekent dit dat wij hier een artikel over hebben geschreven. 

Goed dat je dit vraagt trouwens! Dit laat zien dat het niet direct duidelijk is wat hiermee wordt bedoeld en het zet ons aan het denken hoe we dit op een andere manier kunnen doen.

 

Profile picture for user Gerard08

Nog een opmerking over de koersen op jullie pagina waarom geven jullie van 2 cijfers achter de komma weer? Dit terwijl er munten zijn die minder waard zijn dan 0.00 eurocent. Misschien is het handiger om dit in te stellen op 3 cijfers achter de komma?

Profile picture for user Derek Westra

Bedankt voor de tip Gerard! We zijn momenteel bezig met het vernieuwen van de volledige pagina van de crypto koersen, dus nemen we direct mee in het nieuwe design. Het is inderdaad gek om te zien dat sommige cryptocurrency's 0,00 euro waard zijn. Je hoort snel van ons wanneer we dit aangepast hebben. Mocht je nog meer tips hebben of dingen waar je tegenaan loopt, dan horen we dat graag!

Profile picture for user Patrick Suiker

@gerard08, we hebben onze koerspagina nu aangepast zodat er meer decimalen te zien zijn. Nogmaals bedankt voor de tip!

Mocht je nog meer verbeterpunten zien dan horen wij dit natuurlijk graag!

Profile picture for user Lyrebird12

Ik zou het ook leuk vinden als ik munten in een mandje kan stoppen, dat ik mijn eigen portfolio kan bijhouden. Zijn jullie daar toevallig ook mee bezig? ?

Profile picture for user Derek Westra

Hoi Lyrebird12,

We zouden dit erg graag gaan doen, maar helaas moeten we dan aan allerlei regelgevingen doen van het AFM. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om ons eigen portfolio van zéér kleine muntjes op papier te zetten en te delen met onze lezers. Hierbij leggen we precies uit hoe je ze kan kopen en geven we een korte samenvatting van wat de coin doet. Het enige wat je dus zelf hoeft te doen is zelf kort onderzoek doen welk van deze munten je wilt in je portfolio, deze munten te kopen via onze tutorial en dit portfolio bij te houden.

Het portfolio kan je hier vinden: AllesOverCrypto Cryptoportfolio