Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications

Geld verdienen met NFT's

Zelfs zonder kennis, ervaring of kapitaal

Je leert:

Wat een NFT is
Waarom NFT's veel waard kunnen worden
Hoe je het beste een NFT koopt

Met welke stappen je direct goed van start gaat
Waarom je nog niet te laat bent met NFT's kopen!

Een simpele strategie waar je direct geld mee verdient

Naomi Hamwijk

*Meld je aan en maak kans op een hardware wallet t.w.v. €150,-

Voor tijdens het wachten

2 gratis e-boeken

10 redenen om te leren over crypto


  • Al het geld is straks digitaal
  • Crypto wordt zo groot als internet 
  • De revolutie van geld maak jíj mee

De NFT Blueprint


  • Leer de basis van NFT's
  • Bereid jezelf optimaal voor
  • Weet precies hoe je begint

Naomi is een van de bekende Crypto Experts van AllesOverCrypto en heeft jarenlange ervaring in deze gloednieuwe wereld. 


Momenteel kent ze alle ins en outs van NFT's en raakt ze op verjaardagen niet uitgepraat over deze razendpopulaire trend.


In deze Online NFT Training deelt zij graag haar kennis en ervaring met jou zodat jij met een gerust hart kan starten met NFT's. Meld je hieronder aan voor de training en start met geld verdienen met NFT's!

Copyright 2017-2022 © AllesOverCrypto 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Money Mastery), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto. De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren. Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.