Geoffrey Wintraecken

Profile picture for user Geoffrey Wintraecken
Sinds kort, twee weken, heb ik een Binance account aangemaakt. Ik had gedacht dat ik wel eventjes wat cryptomunten kon kopen maar dat viel erg tegen omdat ik geen ervaring had. Ik vond het best moeilijk, maar door de helpdesk van Binance heb ik toch wat munten kunnen kopen.
Omdat hulp via de helpdesk niet echt snel gaat, je wil immers direct geholpen worden als je een probleem tegenkomt, ben ik gaan googelen naar Binance-handleidingen en toen kwam ik Patrick tegen.
Aangezien ik de beginnersstappen zelf al had uitgevoerd, ik heb immers al een Binance account en ik heb al cryptomunten gekocht, bracht die handleiding mij niet dat wat ik zocht.
Wat wil ik graag leren? Ik wil graag weten hoe ik die cryptomunten weer op mijn Nederlandse bankrekening krijg. Niet dat ik dat nu wil, maar als ik dat wil dan moet het ook gemakkelijk uit te voeren zijn. Ik heb nl. gelezen dat als je iets vergeet of iets verkeerd invult, je dan je cryptomunten kwijt bent. En dat is dan natuurlijk niet de bedoeling als je lange tijd bezig bent geweest en dan alles kwijt bent.
Kun jij mij helpen Patrick ?
M.vr.gr.
Geoffrey Wintracken

Recente posts

Geoffrey Wintraecken heeft 1 posts in totaal

Favoriete coins