mijn toren

Whinstone US en Northern Bitcoin AG gaan in Texas de grootste Bitcoin mijn ooit bouwen

Whinstone US en Northern Bitcoin AG gaan de grootste Bitcoin mijn ooit bouwen. De mijn moet in Texas komen en gaat maar liefst 1 Gigawatt aan energie consumeren. Dat is 1000 megawatt, 950 megawatt meer dan de grootste mijn van Bitmain.

Whinstone US en Northern Bitcoin AG uit Duitsland gaan fuseren. Uit de fusie moet de grootste Bitcoin mijn ooit komen. De huidige titelhouder is Bitmain, ze hebben een mijn van 50 megawatt die over en paar jaar 300 megawatt moet gaan consumeren. De Whinstone Northern mijn zal Bitmain al in faze één gaan overtroeven: ze beginnen met 300 megawatt. Tegen het eind van 2020 moet dat 100 megawatt, of één gigawatt worden.

Aroosh Thillainathan, oprichter en managing director van Whinstone US zegt dat “het gefuseerde bedrijf de potentie heeft om vorm te geven aan de toekomst van de wereldwijde cryptomijn-industrie”.

De Bitcoin-mijn moet op 4000 vierkante meter land komen in Texas. Northern Bitcoin heeft volgens hun LinkedIn-account maar 11 tot 50 mensen in dienst. De CEO, Mathis Schulz, is zich bewust van de enorme groei die ze doormaken. Schulz zegt:

Met deze fusie katapulteren we onszelf naar de absolute wereldtop in het mijnen van Bitcoin. Dit is iets sneller dan we bedoeld hadden.

Northern Bitcoin AG is een Duits bedrijf die een Bitcoin mijn in Noorwegen runt. Deze mijn zou alleen op groen energie draaien. Of de mijn in Texas ook op groene energie gaat draaien is onbekend. Whinstone is gespecialiseerd in datacenters en runt cryptomijnen in heel Europa, vooral in Zweden en Nederland.


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.