Crypto swap sideshift

Sideshift AI heeft geen toegangscode meer nodig en start met affiliate programma

Cryptoswap site Sideshift AI heeft een nieuwe fase bereikt in hun beta. De website heeft geen toegangscode meer nodig en gaat affiliates belonen. Affiliates krijgen SAI, Sideshifts eigen token, voor elke transactie die via hun affiliate link wordt gemaakt.

Sideshift AI heeft woensdag op twitter bekend gemaakt dat de website geen toegangscode meer nodig heeft. Gebruikers moeten wel eerst een AI accesscode aanvragen via de Sideshift Telegram group. Eenmaal daar verwijst de group bot je naar het originele Twitter bericht.

Troll?

Sideshift staat bekend om hun gekke gedrag. De CEO van het bedrijf, Andreas Brekken, is ook de CEO van crypto review website Shitcoin. Sideshift onderhoudt ook een eigen meme pagina.

Wanneer je probeert te swappen op de website dan accepteert Sideshift de transactie meteen. Het is nog niet bekend of dit door de AI komt, of doordat er überhaupt geen toegangscode meer aanwezig is. Als het laatste aan de orde is dan worden de goedgelovige gebruikers royaal getrolled door Sideshift.

Lage drempel

Sideshift noteert geen KYC-gegevens. KYC-gegevens zijn bij alle mainstream financiële instituten verplicht om het witwassen van geld tegen te gaan. Dit betekent dat Sideshift zo min mogelijk klantgegevens bijhoudt. De drempel om anoniem een decentraal te swappen wordt hierdoor extreem laag.

Affiliate programma

Sideshifts affiliate programma is ook online gegaan. Door een link te delen met derde kun je SAI verdienen op elke transactie. SAI is Sideshifts eigen ERC-20 token die gebruikt kan worden om infrastructuur kosten te betalen. SAI kan verhandeld worden op het Sideshift netwerk of op de Coinex exchange. Sideshift adviseert het gebruik van Bluewallet, Eclair en Wallet of Satoshi.

Wil je liever anoniem swappen of op een exchange traden?


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis Online Bitcoin Training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto