Samsung telefoon

Samsung voegt 13 nieuwe dApps toe aan blockchain keystore

De techgigant Samsung heeft aangekondigd dat ze in totaal dertien nieuwe, decentrale applicaties zullen toevoegen aan hun dApp Store. De naam van deze store is Blockchain Keystore en in totaal staan hier nu zeventien dApps in.

Samsung loopt voorop

Samsung heeft met de komst van de Samsung Galaxy S10 een belangrijk signaal afgegeven. In de telefoon zit namelijk al standaard een cryptocurrency-wallet geïntegreerd. Hiermee laten ze zien dat ze zich gereedmaken voor de ontwikkelen op crypto -en blockchaingebied.

Sinds maart 2019 hebben ze ook een store voor dApps in het leven geroepen. Destijds begonnen ze nog met vier applicaties, waaronder een spel, een password wallet, een socialmedia-applicatie en een app om mee te factureren. Nu bijna een half jaar verder staan er dus zeventien dApps in de downloadlijst.

Andere soortgelijke techgiganten zitten zeker niet stil en het zal dan ook niet lang duren voordat zij ook zullen volgen. Apple heeft bijvoorbeeld in juni de Cryptokit gelanceerd en HTC heeft een blockchain-smartphone uitgebracht onder de naam EXODUS.

Het ligt niet altijd aan de bedrijven dat de ontwikkelen op crypto -en blockchaingebied zo langzaam gaan. Huawei heeft namelijk geen plannen gemaakt omdat de Chinese regering het er niet mee eens is.