Crypto ripplle

Ripple rondt investering van $50M in Moneygram af

Betaalgigant Moneygram laat weten dat blockchain-gebaseerd betaalplatform Ripple de beloofde investering van 50 miljoen Amerikaanse dollar heeft afgerond. 

In een persbericht laat het bedrijf weten de laatste 20 miljoen dollar vanuit Ripple op de rekening te hebben ontvangen, waarmee de oorspronkelijk beloofde 50 miljoen dollar nu volledig door Ripple is geïnvesteerd in Moneygram.

Totale investering van $50M

In juni dit jaar kwamen beide partijen een samenwerking overeen. Hierin werd vastgelegd dat voor de komende twee jaar de bedrijven een strategisch partnerschap aangaan wat zich zal richten op internationale betalingen en buitenlandse valuta, in combinatie met digitale assets, zoals crypto. Onderdeel van de overeenkomst is dat MoneyGram een investering van $50 miljoen tegemoet kon zien, in ruil voor een aandelenportfolio van hetzelfde bedrag.

MoneyGram zal op haar beurt het xRapid-product van Ripple gebruiken, waarmee er direct geld vanuit de ene valuta naar de andere gestuurd kan worden. Door Ripple’s XRP token hiervoor te gebruiken, kan xRapid dit soofrt transacties veel sneller doorvoeren, dan wanneer dit met fiat geld zou gebeuren. Ripple’s CEO Brad Garlinghouse zegt over de laatste investering:

Vorige maand gaven we al aan dat MoneyGram xRapid zou gebruiken voor betalingen richting de Filippijnen. We zijn verheugd onderdeel uit te mogen maken en onze bijdrage te leveren aan een uitbreiding van de diensten van MoneyGram richting Europa en Australië. Crypto en blockchain hebben de potentie een enorme impact te maken op intercontinentale betalingen.

Ripple heeft de aandelen van MoneyGram voor $4,10 per stuk gekocht en zal door de investering een kleine 10% van MoneyGrams aandelenportefuille in bezit hebben. 
on


Starten met crypto en geen idee waar je moet beginnen?

Kom dan naar onze gratis online crypto training!

Bekijk hier wat je gaat leren!

Image
Online Bitcoin Training van allesovercrypto

 

 

 

 

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Crypto Signalen en de Crypto Masterclass), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren.

Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.