dollarbiljetten in hand

OKCoin stimuleert verdere ontwikkeling Bitcoin met donatie van 1000 Bitcoins

Crypto-exchange OKCoin heeft aangegeven de verdere doorontwikkeling van Bitcoin door 1.000 Bitcoins ter beschikking te stellen aan diverse projecten.
Via dit initiatief kunnen geïnteresseerden een stem uitbrengen voor diverse projecten die bijdragen aan de doorontwikkeling van Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV)

Er kan meteen gestemd worden

Het initiatief ‘Let’s Build Bitcoin Together’ vraagt crypto-enthousiastelingen om vanaf vandaag hun stem uit te brengen op de diverse projecten die door OKCoin ondersteund kunnen worden. Voor elke stem die uitgebracht wordt, zal OKCoin een donatie van 0.02 BTC (omgerekend zo’n  € 200,-) investeren in het gekozen project. 

OKCoin wil positief bijdragen aan verdere innovatie BTC

Met het initiatief ‘Let’s Build Bitcoin Together’ wil OKCoin op een positieve en publieke wijze bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het crypto-landschap. Zoals de CEO van OKCoin, Tim Byun, in het persbericht aangeeft is dat OKCoin als een van de eerste exchanges zich verantwoordelijk voelt voor het welzijn van het ‘crypto-ecosysteem’ en graag wat teruggeeft aan de developers die zich blijven inzetten om de crypto-community verder te brengen.

“Help OKCoin om developers te helpen!”

Hij vervolgt zijn statement met de woorden: 

Het ‘Let’s Build Bitcoin Together’ initiatief, waarvan wij geloven dat het de eerste door een exchange geïnitieerde bijdrage aan de community van dit formaat is, is onze manier om onze toewijding en commitment richting de Bitcoin community te tonen. Developers zijn de sleutel tot het verder verbeteren van de toegankelijkheid van digitale toepassingen en zullen dit altijd blijven. Daarmee dragen ze direct of indirect bij aan de mission statement van OKCoin.

Dat gezegd hebbende, hopen we dat we de volledig beschikbaar gestelde 1000 Bitcoins kunnen weggeven, maar hiervoor is het nodig dat mensen achter hun devices kruipen en hun stem gaan uitbrengen. Help OKCoin dus om de developers weer te helpen!


Meer geld verdienen met crypto? Download het gratis ebook met 12 tips!

Ja, ik ga akkoord. Hiermee ontvang ik ook regelmatig waardevolle tips!