blockchain

NEO eerste blockchain-lid van .NET Foundation

NEO, bekend als open-source blockchain-applicatie platform, heeft aangekondigd dat het de allereerste blockchain-member van Microsofts .NET Foundation ooit zal worden. 

Dit laat het platform weten in een persbericht. Ze stellen dat tijdens de .NET-conferentie van 2019 NEO tot de .NET Foundation is toegetreden. De .NET Foundation, door Microsoft opgericht, wordt gezien als een van de marktleiders op het gebied van open-source. NEO vervolgt in hun statement: 

Gebaseerd op onze gezamenlijke achtergrond en passie voor open-source, zullen NEO en de .NET Foundation gezamenlijk miljoenen developers verder helpen om het fundament voor de toekomstige internetgebruikers te leggen. Deze samenwerking komt na NEO’s lancering van hun Blockchain Toolkit voor .NET en NEO Express in september.

Terwijl NEO met het nieuws naar buiten komt, presenteren zij een preview van hun Blockchain Toolkit op de conferentie. De toolkit behelst meerdere praktische applicaties, zoals een smart contract debugger, NEO Express, Visual DevTracker en andere applicaties. 

NEO-update op de rol

Er staat een belangrijke NEO-update op de planning. NEO verwacht in het tweede kwartaal van 2020 een upgrade te maken naar Neo 3.0. De nieuwe versie wordt geacht als een nieuw blockchain-netwerk op de markt gebracht te worden, waar gebruikers hun oude Neo-tokens ingeruild zullen krijgen voor nieuwe tokens.

Volgens Neo co-founder en core developer Erik Zhang, is de update noodzakelijk omdat een aantal verbeteringen van Neo’s performance niet compatible zijn met het huidige platform en dat een update nodig is om de bedachte verbeteringen daadwerkelijk door te kunnen voeren.

Het lijkt erop dat de huidige versie van Neo alleen nog maar aan noodzakelijk onderhoud wordt blootgesteld. Er komen hier en daar wat kleine bug fixes uit, maar het echte vuurwerk wordt bewaard voor Neo 3.0. Zo zal Neo 3.0 voorzien worden van een snellere blockchain die aangestuurd wordt door een uniform transactiemodel, zullen er goedkopere transacties mogelijk zijn en zullen smart contracts een belangrijke plek krijgen op het platform. 


Tijdelijk - Gratis €1.000 verhandelen

Maak via AllesOverCrypto een Bitvavo-Account aan en betaal over de eerste €1000 aan crypto geen handelskosten!

  • Goedkoopste crypto exchange van NL
  • Geld storten met iDEAL en beginnen
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Account aanmaken bij Bitvavo