Zwart witte exchange met verschillende koersen

Justin Sun: listing van Tron op grote V.S. exchange is prioriteit #1

De founder van Tron (TRX), Justin Sun, heeft laten weten dat het op dit prioriteit nummer 1 is voor het bedrijf om de coin op Coinbase of de Amerikaanse versie van Binance te krijgen. 

Tron (TRX) zit de laatste dagen in zwaar weer, maar een listing op een grote Amerikaanse crypto exchange zou goed nieuws zijn voor TRX-investeerders. Verschillende TRX-fans uit de Verenigde Staten spraken hun zorgen uit tegen Justin Sun. Doordat Binance de handel van veel coins voor Amerikanen uitsluit op hun huidige platform, bestaat de kans dat inwoners van de VS hun TRX nergens meer kunnen kopen of verkopen. 

Vooral toen Binance naar buiten bracht dat ze 30 cryptocurrency's aan het onderzoeken zijn om toe te voegen aan de Amerikaanse versie van het platform, maar Tronix hier niet tussen stond, brak er paniek uit. 

Grote zorgen binnen de Tron gemeenschap

Een van de Tron-investeerders die zijn zorgen heeft uitgesproken is @Tronspark in een Tweet op 9 augustus. Vrij vertaald vanuit het Engels zei hij het volgende over de lijst van 30 coins die Binance aan het onderzoeken is:

"Tron kan maar beter zo snel mogelijk op deze lijst terechtkomen of op die van #Coinbase. We houden allemaal van Tron, maar we hebben ook een plek nodig waar inwoners van de VS kunnen handelen #trx"

Niet lang daarna kreeg hij al een reactie van Justin Sun:

"Ja, dit is onze #1 prioriteit momenteel. We hebben een volledig team, inclusief mij, die toegewijd is aan deze kwestie. We zorgen ervoor dat dit allemaal geregeld is met #TRON snelheid!" 

Gelukkig hoeft de gemeenschap achter Tron zich niet al te veel zorgen te maken. Momenteel zijn er al 2 grote exchanges die de cryptocurrency accepteren, Bittrex en eToro.