munten en klok

Eindelijk rente over je cryptocurrency

Het in New York gevestigde BlockFi komt met opmerkelijk nieuws. Vanaf vandaag kunnen klanten van het bedrijf rente vangen over de crypto die bij het bedrijf zijn ondergebracht.

Dit laat BlockFi weten in een bericht op hun website. Door de grens van een minimum inleg te verwijderen, hoopt BlockFi dat hun BlockFi Interest Account (BIA) voor een veel breder publiek interessant zal zijn. Het nieuws komt relatief snel na uitlatingen van Donald Trump waarin hij oproept om de rentes in Amerika opnieuw te verlagen of zelfs om te gooien naar een negatieve rente.

BlockFi stimuleert groei en wil uitbreiden

Het bericht vanuit BlockFi staat haaks op de trend in de wereld waarin spaarrentes lager en lager lijken te worden, zoveel is duidelijk. Klanten van BlockFi kunnen vanaf vandaag voor elk bedrag aan Bitcoin, Ether of Gemini Dollar een percentage bijverdienen.

Zac Prince, founder en CEO van BlockFi, laat weten dat hij erg enthousiast is over de groei van het platform van BlockFi en het aantal investeerders in hun vermogensbeheer productportfolio. Daarnaast geeft het team van BlockFi aan dat de opschorting van een minimumgrens ervoor zal zorgen dat de BIA voor een veel breder publiek ingezet kan worden. 

De jaarlijkse percentages die aangeboden worden binnen het BlockFi Interest Account. Bron: BlockFi.

BlockFi wil wereld veroveren

Dit jaar nog breidde BlockFi zijn diensten uit naar India. Later dit jaar staat ook nog Latijns-Amerika op de rol. Co-founder en VP of operations, Flori Marquez zegt: 

Eerder dit jaar hebben we een nieuwe markt aangeboord, zoals India. Door BIA voor iedereen toegankelijk te maken, zullen we op zoek gaan naar klanten in Latijns-Amerika, waar financiële dienstverlening en kredietrapportages beperkt zijn. In het verleden zijn Amerikaanse financiële producten over het algemeen alleen maar aangeboden aan klanten met een bovenmodaal inkomen, in landen als Argentinië en Costa Rica. BlockFi’s platform stimuleert de verdere groei van blockchain en maakt het mogelijk om vermogensbeheer en producten hierin op een veel grotere schaal in te zetten.


Tijdelijk - Gratis €1.000 verhandelen

Maak via AllesOverCrypto een Bitvavo-Account aan en betaal over de eerste €1000 aan crypto geen handelskosten!

  • Goedkoopste crypto exchange van NL
  • Geld storten met iDEAL en beginnen
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Account aanmaken bij Bitvavo